FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«15755765775785791251»
Adrian04.05.2009 17:09
Eu nu.

ªtiu cã a fost odatã, pe tvr, un desene animat cu 2 frați gemeni (da' care nu semãnau între ei, unu' era blond și ãlãlalt brunet) experți în arte marțiale, sau ceva de genul ãsta. ªi ãia doi luptau împotriva Stãpânului Umbrei, și dupã aia a Împãratului. ªi când atacau ãștia, știu cã ziceau "Sã cadã umbra!" ªi parcã mai apãreau și niște mutanți care erau niște paria, prigoniți de toatã lumea. Da' posibil sã le încurc.

Îl mai ține minte cineva și mai știe cum se chema?

Asta? :D

p.s.

**** ma-si....m-au prins ratucu :))

20 de lei s-au dus pe ****

azi nu beau bere :|

1on04.05.2009 17:50

DAaaaa, frateeee.... ãsta e :laugh:

țin mintã cã l-au dat mai încoace, eram la școalã, clasa a II-a, a III-a, cam așa.

Mai ții minte cum se numea în românește? Cã nu cred cã "Dragonul dublu"

Adrian04.05.2009 17:56

Dragonii gemeni...nu stiu...plm :)

Ionutz8604.05.2009 17:58
@Ionutz86

De ce..vrei si tu gaura ? :thumbsup:

Daca e cea mai mare...of course ! :))

1on04.05.2009 18:01
Dragonii gemeni...nu stiu...plm :)

Parcã așa era.

18 years ago I've said you will be a Dragon Master. You have fullfilled your destiny, Billy.

Ronnie04.05.2009 18:07

E penal ma Jules Verne asta. Doar vrajeli gasesti despre el pe net. Nu gasesti un lucru misto despre el care sa ti-l amintesti peste ani.

dee04.05.2009 18:09

ce mistouri expirate, vorba lui Marius :wacko:

covrigi cu gaura mare, de fapt doua gauri, ca aia-s mai buni, dragoni gemeni, imediat vine joga si ne spune ca a n-a prins nici un peste ca l-a muscat un sarpe de picior (neveninos, insa ne va spune asta dupa cateva vaicareli), 1on se viseaza stapan de dragon, stiind clar ca dragonul NU are stapan, doar el e nascut pt a fi stapanul absolut .... voi v-ati tacanit. Mai lipseste sa vorbiti si de maimute si atunci mistourile s-au terminat :no:

@Ronnie

indiferent de tampeniile ce apar pe net despre Jules Vernes, lumea nu le poate concepe ca ar fi adevarate, tinand cont de valoarea operei pe care a lasat-o, deci, el tot celebru va ramane in contiinta noastra. Oricum internetul e un izvor nesecat de mistoruri expirate +tampenii nereale.

MoWeed04.05.2009 18:10
**** ma-si....m-au prins ratucu :))

20 de lei s-au dus pe ****

Pai daca esti blatist ce sa-ti fac eu? Cum naiba de nu ii stii pe controlori mah; eu ii stiu pe toti din Brasov :D

1on04.05.2009 18:12
Mai lipseste sa vorbiti si de maimute si atunci mistourile s-au terminat :no:

De maimuțã se vorbește în tot restul forumului și la toate televiziunile.

PS: Dragon master nu e stãpân de dragoni, e Maestrul Dragon. :thumbsup:

dee04.05.2009 18:18
Dragon master nu e stãpân de dragoni, e Maestrul Dragon. :thumbsup:

de ce crezi ca am spus maimuta? era o subtilitate, insa nu te-ai prins. Maimuta "bate" dragonul conform zodiacului chinezesc.( ma refer la inteligenta) Sunt bune si revistele de gospodine la ceva :P. App, cum se termina desenele? (pe astea nu le-am vazut, chiar nu le mai tin minte). Parca era si un film, ceva tampenie, deci, nu m-am uitat pana la final.

Adrian04.05.2009 18:25
Pai daca esti blatist ce sa-ti fac eu? Cum naiba de nu ii stii pe controlori mah; eu ii stiu pe toti din Brasov :D

In 4 ani nu m-au prins decat o data, acum.

Eu zic ca e ceva :D

p.s.

dee

vrei sa fii stapana peste dragonul meu cu un ochi?

1on04.05.2009 18:27

Maimuța bate dragonul dupã zodiacul chinezesc, da' dupã cel piperean nu cred...

Nu mai țin minte cum se terminã desenele. Tot ce îmi mai aduceam aminte despre ele am scris mai sus. Nici nu știu dacã am vãzut cum se terminã. Am vãzut și eu acuma cã e și-un film. Da' cicã o porcãrie, într-adevãr.

dee04.05.2009 18:30

@Adrian

nu-mi faci o favoare, ca tot esti moderator. Fa-mi te rog sa-mi apara si mie "delete-ul" ca de multe ori scriu prostii, din impuls si nu le pot sterge ulterior. Iti raman datoare.

MoWeed04.05.2009 18:35

@dee

Asta numai Azzido sau George pot face. Adrian e doar un pion :D

1on04.05.2009 18:39

adicã unul e un fel de Shadow Khan, celãlalt Shadow Master

dee04.05.2009 18:42

@Mo

taci ma, ca asta te aude imediat si se enerveaza. Oricum, sunt importanti si pionii la sah, tot poti da sah-mat la rege cu un pion, daca iti pastrezi regina. Daca numai ei o pot face atunci n-am nevoie, (io la George nu-i dau privat ca mi-e jena :P) la cate tampenii am scris, ce mai conteaza una sau doua in plus. O sa incerc sa ma abtin sa mai scriu :rolleyes:

adicã unul e un fel de Shadow Khan, celãlalt Shadow Master
:laugh: :laugh: :laugh:

da Axl nu-i mai tare decat astia? de ce l-au retrogradat, de ce l-au scos de la moderare? ca el era Stapanul Intunericului, Dark Lord. Pacat ca l-ati scos de la moderare, era preferatul meu si a multora de pe forum.

Adrian04.05.2009 18:51

Eu?

Pion?

Pai va blestem bah!!

Marc oh don

Duer kianave

Kiher tolic

Einder bolic

Madan fiere

Fiahohshee

Shemorelorn!

p.s.

Sa imi ziceti daca v-au cazut dintii si daca ati murit inecati cu propriul sange.

Multumesc.

bodanelu04.05.2009 19:03
Mai lipseste sa vorbiti si de maimute si atunci mistourile s-au terminat :no:

Maimuto!

@dee

Asta numai Azzido sau George pot face. Adrian e doar un pion :D

Pionule!

Eu?

Pion?

Pionule!

dee04.05.2009 19:04

@Adrian

mai, cu din astea umbli? tu nu vezi ca te-am aparat? :D sa te mai prind ca ma faci tradatoare, ca ti-o iei!

ce-s cu tampeniile alea, cu din astea umbli? parca-i un blestem balcano-irlandez, ceva de genul: " eu pion? io-s Adrian,magnificul, celebrul dragon care o sa va taie piuitul pana o sa plangeti si dupa ne impacam si mergem la o bere" :smartass:

Adrian04.05.2009 19:12

Poate ca am gresit...poate ca dee e posedata...si chestile astea nu merg pe ea.

ca vad ca MoWeed e gata :D

pt dee, o exorcizare:

Exorcizamus te,

Omnis immundus spiritus

Omnis satanica potestas

Omnis incursion infernalis...

restul il zic mai incolo

dee sa imi zici daca ai inceput sa iti intorci capul 360 de grade

dee04.05.2009 19:23
pt dee, o exorcizare:

gata, deja-i prea mult, m-ai speriat , mi s-a rasucit gatul, m-am asfixiat si am murit. Hadrianus ai invins! nu mai esti poin, te-ai ridicat in rang, esti cal! Eu intre timp am resuscitat si m-am transformat in corb ! Dee corvus corax= Dee Raven Brandon Lee ( hmm... ar trebui sa ma apuc de artele tale martiale si rahaturile alea care-ti plac tie, faci ce faci si tot catsigi, ei , ei)

am zburat. Pa!

p.s serios, mistourile le-am inteles, insa hai sa nu devenim macabri, chestiile astea nu-mi plac si te-as sfatui sa taci, ca numai prostii ma pui sa spun si nu mai doresc, sincer.

bodanelu04.05.2009 19:23

nu mai bine iesiti la o bere amandoi? si vedeti exact care e posedaul?

Ronnie04.05.2009 19:30

De astazi imi puteti spune "Fanul lui Jules Verne"! :wanker:

MoWeed04.05.2009 19:39
Pionule!

Pionule!

Adriane esti un fel de Mama Omida?

axl04.05.2009 19:51

**** me!

«15755765775785791251»