asta cu saniuta nu o cred. Banuiesc drogarea...
asta cu saniuta nu o cred. Banuiesc drogarea...
Eu cred ca are LAP.
was ist das?
Lipsa Acuta de...Plm.
muhaaaaaaaa ce tare
da intre noi fie vorba e grav atunci, da poate sa rezolva intre timp, cine stie
Ii trimitem o poza cu axl in p.... goala. Poate se vindeca. Mai sunt sanse!
Muahaaaa.. imi si inchpui fata de copil pofticios pe care o sa o faca don'soara la vederea
.
Ma faceti sa rosesc.
De nerabdare?
Eu cred ca are LAP. Si se mai si drogheaza. Si mai si bea saniuta.
da mai, ma droghez zilnic, beau 3 nessuri pe zi, care-i baiu? am si fumat, m-am straduit, la 15 ani inca am avut si "profesor", coleg de clasa cu mine, nu s-a legat de mine, no! am vrut , n-am putut, dar am trecut la un alt tip de drog, la cafea. Si-i greu sa ma las de asta.
si da mai beau, care-i baiu? n-am voie sa beau wischey? pai daca spirtoase nu pot, dar crezi ca n-am incercat?
si am lipsa acuta de altceva, Stanici ... am lipsa acuta de TIMP! ca n-am timp ma omule nici sa beau, nici sa spun "plm", nici sa beau saniuta, ca nu-s organizata deloc, asta-i adevarul, muncesc (pe calculator) si pierd vremea ingrozitor. Si cand as vrea, n-am cu cine, ca astia se trezesc in ziua in care eu ma relaxez si au alte tipuri de relaxari :-))) Bine ai spus despre mine, n-am nici macar un hobby constant, deci nu-s in stare nici sa ma tin sa merg la meciuri, ca nu-s organizata deloc si nici nu-mi place sa ma duc undeva unde sa ma enervez, cand eu 6 zile in stresata la maxim. De aia ma uit la TV, ca eu as face prapad printre voi, in toti m-as baga :-)))) deci va apar, ca daca ar fi sa ma lupt cu voi ar fi jale. Fiecare are dreptul sa faca ceea ce doreste si sa nu streseze f tare pe altii, care oricum sunt stresati cu alte probleme.
Si cand as vrea, n-am cu cine, ca astia se trezesc in ziua in care eu ma relaxez :-))).De aia ma uit la TV, ca eu as face prapad printre voi, in toti m-as baga :-))))
Shit, nesimtitii! Chiar nu se gaseste niciun darlau sa te scoata din belea? Unul mai chior, asa! Si ultima fraza a fost bestiala! Ce te faci daca s-ar baga toti in tine, in schimb?
Shit, nesimtitii! Chiar nu se gaseste niciun darlau sa te scoata din belea? Unul mai chior, asa! Si ultima fraza a fost bestiala! Ce te faci daca s-ar baga toti in tine, in schimb?
as face fata, ca eu nu fug niciodata, nu-s buna la viteza .Nici la rezistenta, aia-i faza. Deci, fac fata prin invaluire si dupa lovire frontala
)
esti figura Dorule, faza e ca intotdeauna sunt altii care se vor baga in fata mea, fii sigur de asta,iar eu le pazesc spatele, insa nu singura, ca am cu cine ![]()
sau dolofan? ![]()
Deh, dee, daca stai prost la time management ![]()
Ba da' rai mai sunteti.
Ma duc sa-mi comand o pizza.
as face fata, ca eu nu fug niciodata, nu-s buna la viteza .Nici la rezistenta, aia-i faza. Deci, fac fata prin invaluire si dupa lovire frontala)
esti figura Dorule, faza e ca intotdeauna sunt altii care se vor baga in fata mea, fii sigur de asta,iar eu le pazesc spatele.
Dee, nu faci sens. Ai luat-o pe cai gresite... Spune "NU" LAP-ului... exista oameni care te pot ajuta! Gratis, daca te rogi indeajuns de mult! ![]()
niciodata! eu nu ma rog, eu primesc fara sa cer ! ![]()
hai ca va las, ati facut destul misto ,bine, v-am lasat inca de la inceput
have fun, Dorule ![]()
eu primesc fara sa cer !
Asta n-a sunat bine.
A sunat iegztraordinar =)). E de coma fatuca. Dee, da-mi si mie neste marfa de-aia de care consumi tu.
Asta n-a sunat bine.
primesc ceea ce-mi doresc fara sa cer, pentru ca lupt in maniera mea pentru a obtine, ca mie imi place locul 2, al celui (in aparenta) cucerit, pt ca atunci victoria e dubla , adica totala
Intotdeauna castig cand imi propun.
Dee, esti cea mai adevarata fata de pe acest forum. Ceea ce scrisesem inainte de a edita acest post, a fost o tampenie. Iti cer scuze.
Nu, ma, ca ii faci un favor. Muahahaaaaa, ce taaareeeee =)).
sa nu i-o trageti lu dee, sa nu i-o trageti lu dee
)
sa nu i-o trageti lu dee, sa nu i-o trageti lu dee)
da ce ma? daca se muta de la noi pe alt forum/sait ca aici nu a gasit pe unu mai breaz?
si pana la urma atat de lbagii am ajuns sa refuzam o femeie?
si pana la urma atat de lbagii am ajuns sa refuzam o femeie?
Mrs cel cu o bentita si tatza, ar refuza-o.
dee e febletea lui stanescu, habar n-ai ce afectat ar fi daca domnisoara din Cluj ne-ar parasi.
WTF, s-a revenit brusc la vechiul format?
pe forum se pare ca da.