@Crysty . Iti dai seama cat de fumata era femeia !?
))
Stanici...uite aici femeie frate !
)
ba ce s-a intampalt cu semnatura, avataru meu ? ![]()
se futu
Pai nu stii ma ca Ibisevic e accidentat?
S-o fi dus si el la doctor.
Mi-a fugit poza de pe site...nesimtita...
futu-i ceapa caprii...
@FCSTEAUA.RO...ati inchis "pravalia"?![]()
da ma. am amanetat siteul si ne tiram in Grecia.
ba ce s-a intampalt cu semnatura, avataru meu ?![]()
oricum erau nasoale.. ![]()
Desi ii urasc de moarte pe Dinamo,in clipele astea nu pot decat sa-i compatimesc. Nu trebuie sa radem de ei in momentele astea. Cum noi avem parte numai de accidentari: Ov. Petre,Emeghara,Ghionea,Plesan se pare ca si lotul dinamovistilor este decimat in ultima perioada. Dupa indisponibilul Bratu a venit si randul lui Sorin Corpodean,Marcel Savaniu sau Tiberiu Lajos. Sa nu uit pe cel mai important indisponibil: Costica Valcea.
Cred ca sunt cele mai grave accidentari pe care le-a suferit vreodata Dinamo!
Protestez vehement!
Nu mai pot vedea ce face fiecare membru al forumului, pe unde-i umbla ochii prin locul asta. Dai click pe "numele membrului" si toata lumea "vede indexul forumului".
HUUUUOOO! Redati-ne dreptul sa spionam!
Nu protesta mah ca iti taiem din salariu....
Lari, iar tu???
s-a dus si mielu de Paste..
Ce lume, bah!
De-abia asteptati sa susure unu' contra stapanirii sa-i luati farfuria din fata...
Argaseilor! ![]()
ba, va las cateva ore ,sa-mi refaceti profilul cu tot cu pozele care erau ...daca nu va tai.
Abradabra....si aparu Van Persie...
Bah!
Da' parca ti-am zis sa schimbi pe ala ca e rosu cu alb.....huooo!!!
Abradabra....si aparu Van Persie...
Bah!
Da' parca ti-am zis sa schimbi pe ala ca e rosu cu alb.....huooo!!!
sa mor io , stai ca caut unu pe galben , ceva ca m-ai inebunit
mah...da' ce sa faca daca amestecul ala de culori ma irita?!
pentru mine, asta e motiv de despartire. Intreaba-mi numai cateva foste prietene ![]()
p.s.
incearca sa iti pui poza la avatar. cred ca o sa mearga acum.
Ma..cum rahat sa nimeresti intr-o masina..unde sa se auda 3 manele diferite pe speaker...3 grupuri de muncitori care miroseau ca dracu...in zone separate ale masinii...cu manele diferite... Care sunt sansele frate ?!?!
Imi acopereau muzica din casti sa dea draq !!!!
Mortii lor.
Ma..cum rahat sa nimeresti intr-o masina..unde sa se auda 3 manele diferite pe speaker...3 grupuri de muncitori care miroseau ca dracu...in zone separate ale masinii...cu manele diferite... Care sunt sansele frate ?!?!Imi acopereau muzica din casti sa dea draq !!!!
vai mai, ce autobuze aveti... pai la voi nu se transmite acelasi mesaj/melodie cand mergi cu autobuzul de la statia soferului care asculta un post de radio ? :-) sau in statiile de autobuz din Bucuresti, nu sunt difuzoare, nu se transmite o muzica sau informatii? nu le ascultati? hmm... cred ca nu sunt, n-am mai fost de vara trecuta, n-am fost atenta la aspectul asta, data viitoare o sa studiez problema. Cred ca pe aici suntem prea lenesi si ne-au bagat astia muzica (radio) pe mijloacele de transport in comun, ca sa nu ne mai folosim telefoanele ... si sa ne deranjam reciproc.
Gio
Urat e Ibisevic ala mah....
Oricum Mario Gomez e cel mai bun atacant din Bundesliga ![]()

@dee
Ma gandeam sa imi fac pasaport, sa vin si io p-acolo, sa ma adap din civilizatie. Speaker = ala care tipa tare la un celular, desteptaciune! Muzica din autobuz ramane la alegerea soferului cat de tare e sau daca e. Si da, sunt o gramada de jegosi manelari infecti care sunt in vizita in Bucuresti. Din pacate.
el o tinea pe hoffenheim, daca nu era accidentat alta era treaba in returu asta de bundesliga.
am renuntat la poza cu van persie , nu mai pun deloc, ca u gasesc ceva care sa se potriveasca. ![]()
Mah Stanici...
Gura!
Ca nu stii tu cati cocalari homo sunt in Cluj.
E plin de ei ![]()
Pe 2 i-am batut ![]()
mario gomez si racheta spatiala ? :laugh:
Si da, sunt o gramada de jegosi manelari infecti care sunt in vizita in Bucuresti. Din pacate.
dar n-am inteles care-i problema? macar cand e plecat de acasa lasa omul sa se simta bine, doar in deplasare iti faci de cap, acasa ai reguli.
noi sa va toleram "ba", "fa", "tu", "in plm" si sa inghit in sec ca sa nu vomit, iar ceilalti sa nu poata vorbi mai tare ca sa auda sa acopere zgomotul de fond? parca esti un copil, Stanici.
Bah....
Gomez o dat gol si cu penisu'....Ibisevic?!