FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«15435445455465471251»
micutZu' Deni12.04.2009 10:54
Ati lansat noul site de ziua lui Micutzu' Danny.

LA MULTI ANI si voua (noua) si dementului aluia mic!

Ms Mult !! >:D< ... e mijto rau noul look , seamana mult cu Stelist.ro ....

PS : Axl e mijto rau banana aia ... penut butter jelly time :D.... da io de unde iau si io tot albumu lu Steaua , adica toate melodiile alea mijto .. :D adica tot albumu ...

Adrian12.04.2009 10:55

Auzi ba deni...ce vrei de ziua ta?

Eu ma gandeam un ban pentru clona :D

Intreaba-l pe Danny. el ce zice?:D

micutZu' Deni12.04.2009 11:01
Auzi ba deni...ce vrei de ziua ta?

Eu ma gandeam un ban pentru clona :D

Intreaba-l pe Danny. el ce zice?:D

Care clona ma ?:D Care Danny ??:D Io anul asta imi doresc mult futai cu fete frumoase:D si albumu ala cu Steaua de il caut:D

Adrian12.04.2009 11:29

Mah...sa fie oare micutzu deni asa de retardat incat sa creada ca noi nu vedem ca el si Danny sunt una si aceeasi persoana?

Ia fiti atenti:

DSCF0107.JPG

In stanga e Danny. In dreapta e micutZu' Deni.

Gasiti asemanarile!

:D

1on12.04.2009 13:38

www.gsp.ro/international/inedit/video-vezi-imnuri-inedite-ale-unor-echipe-din-Romania-133434.html

Joga Bonito12.04.2009 16:30

hahaha

SS Lazio12.04.2009 16:57

Sã vã zic cel mai bun motiv pentru luat la mișto cocalarii și țiganii :

"Soția lui Florin Salam a murit chiar de ziua acestuia".... Sursa: OTV

bwhahahahahha :bananadance:

p.s : postez aici pentru prima oarã, cãci e mai în vãzul lumii.

p.s2: De murea într-o zi care nu era din post, îmi cinsteam toți prietenii cu bere. :hypocrite:

Azzido12.04.2009 17:08

cand oamenii mor nu prea vad motiv de veselie. fie ei si tigani...

eu as fi multumit daca ar pleca in India cu totii

e suficient ...

dee12.04.2009 18:06

Cateodata deschid ochii la amestecul "strainilor" care ne strivesc tot ceea ce este romanesc ... :wacko:

Le reseau pansant12.04.2009 18:11
Sã vã zic cel mai bun motiv pentru luat la mișto cocalarii și țiganii :

"Soția lui Florin Salam a murit chiar de ziua acestuia".... Sursa: OTV

bwhahahahahha :bananadance:

p.s2: De murea într-o zi care nu era din post, îmi cinsteam toți prietenii cu bere. :hypocrite:

de baut la tot forumul, saitul si ce o mai fi!

auzi da guta si compania cand ne fac aceiasi bucurie?

SS Lazio12.04.2009 18:24

@Le reseau pansant

Cât de curând. :D

Piarã tot rãul din lume, toate insectele columbace, toate primatele scãpate din mahala devenite idoli, modele.

Abia aștept sã vãd mutra ratatului care asculta ieri salam la maxim. :bananadance:

dee12.04.2009 18:26
de baut la tot forumul, saitul si ce o mai fi!

mai, dar vezi ca abia azi a murit, abia la inmormantare poti sa bei si sa petreci conform traditiei ;) Nu-ti respecti traditia, ei, ei ... dar iti inteleg tie si lui Lazio profunda durere, deci puteti sa chemati lautarii de pe acum sa petrecem.

SS Lazio12.04.2009 18:31

Sã petrecem cu lãutari la înmormântare de cocalari și/sau cocalare? De fapt bine zici, am întoarce și mai puternic cuțitul în ranã.

http://www.youtube.com/watch?v=zE58OC8LMOw

dee12.04.2009 18:38

hot patato? :-))) mda, ne-am americanizat de tot.

greu ii sa fii roman in ziua de azi.

SS Lazio12.04.2009 18:40

Ce insinuãri încerci. :)

Ia uite înca una, dar rãcnitã de niște leși... http://www.youtube.com/watch?v=Oey85FGHOHc

e valabilã pentru toți cocalarii. Fãrã numãr!

:bananadance:

dee12.04.2009 18:46
Ce insinuãri încerci. :)

dar nu insinuez nimic, am crezut ca am fost explicita " Cateodata deschid ochii la amestecul "strainilor" care ne strivesc tot ceea ce este romanesc"

Behemoth? :) interesanta alegere, banuiesc ca si traditia voastra poate fi modernizata, deci puteti evolua, iar la moartea cuiva sa sarbatoresti in stil rock si nu "oriental". Lua-te-as la misto, SS_lazio, ca adevarat graiesti ! sa-ti traiasca familia!

Azzidutza12.04.2009 19:18

http://www.youtube.com/watch?v=UyYGPsALlas :yeahh: :laugh: :laugh: :laugh: :blink:

LE : "felicitari" celor care se bucura de moartea unei fete/femei,bolnava de ciroza la doar 27 ani si care si-a gasit sfarsitul pe un pat rece de spital,cand rinichii i-au cedat. Sunteti niste "adevarati"

recunosc cu mana pe inima ca nu suport tiganii,si ca din pacate,aici pe pamant chiar nu prea suntem egali cu ei,dar cand citesc ce puteti scrie ... :thumbdown:

SS Lazio12.04.2009 19:41

Ce detalii frapante, ce prețiozitãți biografice, ce coeziune între tine și Salam Victoria. :))

Cirozã--- mhm: o fi fost vreo țigancã alcoolistã.

Dupã cum zice întemnițatul slãvit( din videoul postat de tine): boschetari! :))

Adrian12.04.2009 19:48

Bahoy ne invata cum sa te bati!

Sau

Cum sa fii un cocksucking motherfucker!

Aici.

cvkcmb

micutZu' Deni12.04.2009 20:24

Cu manelisti nu am nimic ... cu cocalari da ... cu sotiile de manelisti nu am nimic ... da cu **** belita de coinac mucios de ii canta idila lu Becali ... pai in **** mea unde am ajuns ca sa ascultam o manea idioadaa dedicata unui om si mai idiot ?? Inseamna ca noi suntem mult prea idioti ca ii si le dam atentie !!! In plm unde e topicu de injuraturi ??:-W

Dany's12.04.2009 20:24

Cum sa iti vinzi Id'ul :laugh:

D4v1dstelist13.04.2009 09:39

Pai sa vezi ca cere vreo un mil de lei pe el si nu iti da nici o garantie.

Nu cumva Bahoy ii fericitul proprietar al acelui ID?

Stanici13.04.2009 09:52
sistemul de fotbal Adrian, Lacatus amintea de fotbalul de curtea scolii, unde nu erau atatea reguli, unde nu erau jucatori profesionisti, unde oamenii se exprimau liber, mai greseau. Nu era un model, insa a fost si el o parte din echipa, el dadea "tonul", insa daca nu erau si ceilalti, "tonul" s-ar fi stins. Ceilalti au preluat "tonul" si au luptat pe teren in mod sportiv si au obtinut victorii pentru Steaua. La atletism se spune ca cea mai grea proba este cea de 400m, pentru ca presupune viteza in regim de rezistenta. N-a spus nimeni ca Lacatus era model, el doar dadea startul cursei, insa daca nu erau si altii, ca si cei mentionati de tine, Steaua n-ar fi ajuns atat de sus. Echipa, ca un ansambul era Steaua, functiona ca un sistem inchegat profesionist, tocmai pentru ca avea jucatori specializati pe anumite posturi, fiecare avea "ceva" care ii ajuta pe ceilalti. Probabil si Nicolita are un rol la echipa din moment ce e mentinut pe teren si i se acorda incredere, sau e mentinut pana se va gasi un alt jucator care sa preia sarcinile atribuite lui Nicolita, care se pare ca-l depasesc. Insa in afara stadionului avea alta atitudine, se comporta ca un om obisnuit, civilizat, asa cum orice om trebuie sa se comporte. Pe teren avea rolul sau, insa cand iesea de pe teren nu mai era angrenat in "razboi", era deja pace. Toti stelistii merita respect, deci, nu trebuiesc individualizati, pentru ca ei si-au castgat respectul luptand in mod sportiv pe teren pentru clubul Steaua, pe timp de pace, asa cum nimeni nu rosteste numele "soldatului necunoscut", care a luptat eroic in timp de razboi. Sportul inseamna in primul rand pace, adica bucuria de miscare, intelegere ( intre jucatori, antrenor, patron) si iubirea si sprijinul suporterilor, deci asa cum ai spus nu are legatura cu Che Guevara, in niciun caz nu e un razboi de gherila.

Pe timp de pace Che Guevara citea mult din Jack London, Jules Verne, Sigmund Freud și Bertrand Russell, avea un mare interes pentru fotografie, asta ar trebui sa stie lumea care ii pronunta foarte des numele, deci sa aprofundeze. Eu retin doar un slogan al lui Che: "Sã creãm noi Vietnamuri", in sensul ca se referea la oameni, oamenii sa se schimbe mereu in bine, sa nu-si uite traditiile si obiceiurile, sa adopte doar modele pozitive, sa-si conserve identitatea nationala, ceea ce-i defineste pe ei ca si oameni. Sa nu preia de la americani obiceiuri proaste, sa preia doar ceea ce-i ajuta pe ei sa evolueze, sa progreseze, insa sa nu uite ca-s cubanezi, deci sa-si respecte natia. Le dadea compatriotilor exemplul vietnamezilor, insa NU se referea la sistemul politic, se referea la oamenii aceia simplii, cu bun simt, muncitori, demni. Cred ca a fost comunist ca aceeia erau la conducere, deci omul a respectat intotdeauna sistemul politic si s-a inscris in el tocmai pentru a ajuta si imbunatati viata oamenilor, pentru a imbunatati sistemul educational, al cercetarii etc. Insa eu nu i-as pronunta deloc numele, pentru ca nu cred ca un om ar dori sa fie asociat cu razboiul sau cu politica peste veacuri, ci mai degraba cu valorile pozitive din viata oamenilor pentru care a militat, educatia civica pe care a promovat-o, deci cei care-i imbraca tricoul, sapca, poarta insigna cu el, ar trebui sa fie un promotor al ideilor pentru care Che Guevara s-a jertfit si sa nu ii murdareasca memoria, ci mai degraba sa se comporte asa cum el si-ar fi dorit. Nu uitai niciodata ca berete neagra a lui Che inseamna razboi interior, zbucium intens, iar lumea trebuie mereu sa o asocieze cu bereta alba, care insemna exteriorul, pacea. Ceea ce faci tu si spui nu trebuie sa le faca rau altora la exterior care te vad. Deci, cei care pe stadion poarta insigna cu Che sau bereta lui neagra sa tina minte ca ei sunt cei care poarta razboiul cel mai intens interior, ei trebuie sa indure cel mai mult, tocmai pentru ca altii sa nu sufere, deci sunt cele mai puternice caractere. Daca prin ceea ce fac nu denota asta, atunci sa-si dea jos insigna si bereta, ca nu sunt oameni demni de a le purta. Doamne fereste, in vreme de razboi, beretele negre iarasi poarta razboiul exterior cel mai greu (ca altii sa nu sufere, un razboi ascuns) si pastreaza in suflet albul, adica idealul pentru care se jertfesc. Insa, ca orice om si Che a avut pacatele lui, iar acestea i-au adus sfarsitul, pentru ca e greu sa-ti mentii echilibrul la limita dintre alb si negru, deci e bine sa fim si rosii +albastru ca sa evoluam mereu, eventual galbeni, verzi,albi fiecare in ce se regaseste ... doar de aceea in Liga lui Mitica sunt "n" echipe nu doar Steaua care-i rosu+albastru+verde(simbolistic, Armata). In fine, gata cu politica, nu sistemul politic e important, ci oamenii care fac sistemul sa fie bun pentru ei, in noi trebuie sa avem incredere, ca in teorie toate doctrinele sunt bune, dar daca omul care conduce un partid nu se ridica la valoarea ideilor promovate, deci nu aplica ceea ce spune in viata de zi cu zi prin exemplul personal, atunci nici partidul sau nu va avea de castigat. Pana acuma doar Steaua a atins culmile performantei in '86, dar asta nu insemana ca celelalte echipe nu se pot redresa si grupa ca sa ajunga si ei sus candva. poate mai putini aia alb+negru, care mereu au alte obiective, nu performanta, ca nu se pot mentina la limita dintre ele,in echilibru,tot aluneca cand intr-o parte, cand in alta :laugh:

Haideti sa "creem noi Steaua asa cum ne-ar place noua sa fie, iar o data cu Steaua ne redefinim pe noi ca si oameni".

Somebody is nefe.

bodanelu13.04.2009 10:02

eu zic ca se drogheaza!

Stanici13.04.2009 10:03

Eu cred ca are LAP. Si se mai si drogheaza. Si mai si bea saniuta.

«15435445455465471251»