Tocmai... le inchidem pe amandoua si ne bucuram de topicul cu Olympique Marseille![]()
Ce abuzuri vreti sa faceti pe aici ![]()
Tocmai... le inchidem pe amandoua si ne bucuram de topicul cu Olympique Marseille![]()
Ce abuzuri vreti sa faceti pe aici ![]()
Daca mai castiga Liverpool cum a facut-o la City, dau delete direct la topic ![]()
Lasa ca avem returul cu United ![]()
Nu fi optimist ![]()
Dar nici pesimist ![]()
Oricum pana atunci sper sa fie intr-o asemenea pozitie incat sa nu mai conteze asa mult rezultatul. Chiar daca risc sa fie sters topicul in conditiile astea :biggrin:
Probabil ca asa va fi. Iar veti fi pe locul 4, la 10 puncte de locul 5 si la 5 sub Arsenal(3). ![]()
Vom vedea la finalul sezonului
Topiculul ala cu Liverpool tot nu-mi place. Tot gasesc eu ceva urat acolo si il fac sa dispara![]()
Culorile sunt de tot cacatu'!Ups,stai ca si ale lui United...
,le stergem pe amandoua! ![]()
Tot mai naspa e alb-negru ![]()
Viata e alba sau neagra... ![]()
Eu o vad ros-albastra ![]()
Eu o vad ros-albastra![]()
Inseamna ca esti daltonist!Serios acu'! ![]()
Pai tu vezi numai alb sau negru(de fapt mai mult negru emo ce esti).
Eu vad in culori; sunt mai performant :laugh:
Altu` o vede in CURcubeu!
Mrus.
educatie din partea modelatorilor ![]()
@ ronaldoooooo???
EXTRAS DIN REGULAMENT
1.4 Fara umplutura Nu postati mesaje monosilabice sau numai din citeva cuvinte (ex: zau?, Hai chiar asa, Si eu, Ok, Mai vorbim etc) si nici mesaje care sa contina numai un smile, fara text. Nimeni nu va intelege ce vreti sa spuneti. Incercati sa fiti cit mai clari in exprimare.De asemenea va rugam nu faceti un topic daca deja mai exista unul cu acelasi nume. Acestea vor fi sterse automat.
PS: ahahahahahahhaha
Deci da-ti singur warn ![]()
i-al mai dur sa se sperie ![]()
sarumana alina
Dragos :-w
In emoticonu`
este vorba despre o intreaga fraza. Chiar ar putea aparea in articol pe forum in care sa fie doar aceasta pictograma. Daca privesti mai adanc aici->
vei avea o maaareee revelatie ![]()
metaforic vorbind?
Daca privesti mai adanc aici->vei avea o maaareee revelatie
![]()
Are you pitching for the outher side? ![]()
Viata e o metafora, daca ma intelegi.
Mo, marimea face diferenta!