wtf?
wtf?
Clar, asta vrea sa fie capacit...
Pacat ca nu avem deplasari la Arad...
Tz tz tz, s-a suparat printisorul ca i-am demascat mini-planul lui pervers.
Nu, vreau doar sa-ti dau 3 capace.
Rezist, am capul tare.
Felicitari!
Se vede.
Au degenerat lucrurile... calmati-va ca inchid topicul, pe acest site spiritele nu au voie sa se incinga (citat aproximativ dintr-un mod cu codita).
Mai ales daca sunt 3 moderatori pe un amarat de civil.
In visurile tale alea umede sa te incalece alt mod in afara de Mrs care, daca nu stiati pana acum, e gay.
Macar io nu platesc taxa la WC...
Pai la inclinatile tale, normal ca frecventezi o gramada de veceuri de baieti care-ti platesc ei taxa pentru serviciile aduse.
ce povesti aveti....
niste pricajiti dom'le...
daaaaaa...
Adica in asta constau serviciile?
.
bp, smf, fgm, MM, rm,etc
nu intrebati de ce.
e cam greu de explicat.
![]()
Pentru mine sunteti "cel mai iubit dintre pamanteni" , un om adevarat , un om normal cu bune si rele, nu ca ceilalti care vor sa para filozofi cu scoala multa si-si aleg cuvintele sa arate bine pe sticla !Scoala vietii e mult mai importanta si aveti aceasta scoala care va face cel mai puternic.Sa va dea bunul Dumnezeu multa sanatate si putere de munca pentru ca Romania de asemenea oameni are nevoie!Sunteti cel mai natural om politic si om de fotbal si nu numai,ati facut pentru societate mai mult decat toti bogatanii aceste tari la un loc !Asa Sa va ajute Dumnezeu , dumneavoastra si intregii familii!Meritati ! Ps-Nu poate fi duplicat deoarece este este prima data cand intru pe blog si nu am mai trimis mesaje domnului G Becali !
Ce ziceti aduce cu stilul lui Victor?
Dintre toate postãrile de pe glob nu ai gãsit sã citezi alta decât postarea mea?
bp, smf, fgm, MM, rm,etc
Parcã era interzis limbajul "stil mess".
da
wtf?
Mã... n-are limba românã atâtea înjurãturi frumose, neaoșe și sugestive? Chiar trebuiesc importate și astea în limba românã, alãturi de alte barbarisme?
ce inseamna rm?
Dintre toate postãrile de pe glob nu ai gãsit sã citezi alta decât postarea mea?
:laugh:
Ce dimineata frumoasa!
ce inseamna rm?
rezistența materialelor