Care ii baiu' pe aici? Vorbiti de rau pe "prietenii" mei de la Liverpenis?
Care ii baiu' pe aici? Vorbiti de rau pe "prietenii" mei de la Liverpenis?
Joga, esti invidios ca n-au venit in turneu in Congo?
Oarecum, insa daca stau sa ma gandesc, un asemenea eveniment ar mobiliza intreaga Armata din Congo. Inclusiv si pe mine. Iar pedeapsa primita cand esti prins baut in post e destul de radicala: ti-l decapiteaza pe ala micu' sau mana dreapta, e la alegere...
Pai ramai cu mana stanga; e de ajuns:))
Pai e tragedie vere... Cand o sa vina timpul potrivit, eu o sa fiu nevoit sa pipai cate o "portocala" pe rand si mereu am vrut sa le simt pe amandoua in acelasi timp... Sa ma fereasca zeii de asemenea nenorociri...
du-te ma filozofule .....
PS: ba arati NASOl in costum ![]()
Pai e tragedie vere... Cand o sa vina timpul potrivit, eu o sa fiu nevoit sa pipai cate o "portocala" pe rand si mereu am vrut sa le simt pe amandoua in acelasi timp... Sa ma fereasca zeii de asemenea nenorociri...
Atunci ti-l taie pe ala micu:)))
PS: ba arati NASOl in costum![]()
La cam cine te referi tu, ma?
PS: ba arati NASOl in costum![]()
wtf? ![]()
Ce se simte lumea ![]()
se simte rau lumea, bolnava la greu..
De boli cu "s" nu?
avem di tãti
Hmm... comentariile voastre scurte imi dau de gandit. Cred ca vreti sa va marturisiti ceva si nu stiti cum:
Asa s-a intamplat si cand le-ai zis tu parintilor nu?
DA! ![]()
Ma gandeam ca inca nu inca nu ti-ai recunoscut orientarile...
Asta-i abuz domn'le. Il paste puscaria pe dragos. ![]()
1. n-ai destule dovezi
2. esti singur, ne punem pe tine ![]()
Dragosele, daca a recunoscut ca e gay, cum sa ne punem pe el?!! Plus ca -eu ca eu- dar tu chiar crezi ca te poti compara cu congolezii?!
Joga, am eu un print screen, nu-ti mai pierde vremea cu Dragoshelul, e anihilat ...
next moderator pls.
Bulangiul de Stanici. Porc viclean si perfid.
pai da n-am stiu ca e gay
:ohmy:
@joga, scuze fato ![]()
esti canibala?
mooaa are prin are print..
))