bai, cine se scuza se acuza... nu esti cu turcii... nuuuuuuuu
bai, cine se scuza se acuza... nu esti cu turcii... nuuuuuuuu
asa este, Stanici este prieten cu beizadeaua bodrum - stapana dromaderelor purtatoare de banere! uite banu - nu e ba nu (adica ba da, hmm)
Imi cer scuze ca v-am facut tampiti, doar acum am accesat si eu linkurile lui Mrs.
Mrs, esti un tampit.
ba tata-to ne vedem la meci, sau iar te traji pe bucile-ti?
Esti mai tampit ca asta:
Doamne ce melodie ... axl ma omori cu zile ![]()
Voi ar trebui sa fiti trasi in teapa de nea' Vlad , pacat ca s-a dus dracu =))
Ba uitati-va aici
)))))))))))))))))))))))
Cred ca o sa ma apuc sa sterg postarile "nemisto" din topicul " La misto". Plm, poate vorbesc si cu hidiotul ala sa interzica accesul anumitor persoane plictisitoare p'aici.. Da, Mrs, e vorba de tine si plangi, da-te-n plm!
.
Mersi mersi ...
v-ati uitat la candriu ala (linku de mai sus)?![]()
Mrse, vedea-te-as in urmatorul videoclip al astora:
Cred ca o sa ma apuc sa sterg postarile "nemisto" din topicul " La misto".
Aceasta este o inposibilitate.
---
este cu M.
...Retardule
Dar lui Marus nu poti sa-i dai ban? macar pe unele topice daca nu de tot ... chiar, daca deschizi un pool o sa gasesti MINIM 50-100 devoturi ... ca a avut grija sa-i futa peste tot ![]()
Mint, asta e staniciu :
http:/uk.youtube.com/watch?v=_QZKw2Mg&...feature
@ novac
se poate, chiar peste tot. vorbeste cu azzido sau George
pfff, nu castig nimic la treaba asta ![]()
... si in plus stai flex ca te "raporteaza" astia mici la fiecare asa-zis abuz ... ca asa-i in viata, ii cresti la san si cand cresc si te musca de c@r precum un caine nerecunoscator ![]()
peste tot ban... chiar permanent daca apelezi la cine trebuie :wink:
Marus nu merita nici un BAN,va spun eu... ![]()
Ma...nu va mai purtati ca niste politicieni gay si dati-va odata parte in parte.
Ca pana la urma nu faceti nimic altceva decat
(Multumesc lui Azzido pt ca a pus smiliul pt "ce are ursul in loc de mana")
asa ca....
Del Piero, da-i dedicatia aia.
Mariuse, da-i ban.
Ca sa fim toti fericiti.
p.s. upece = retardati enormi!
M-am trezit la 8. La 9 eram in Tineretului la baschet. Acolo am dat de un manelist care nu avea nici cea mai mica idee despre cum se arunca la cos. Partea buna e ca avea cu el 2 fete. Una era gagica-sa, cealalta era buna. La 10 jumate', eu si aia buna eram la o terasa, ea cu o inghetata, eu cu o apa plata (fara lamaie). Banuiesc ca au impresionat-o dezvaluirile mele despre efemeritatea vietii si cum aceasta trebuie traita la maxim, pentru ca, dupa ce am ajuns acasa si am dormit vreo 3 ore, am primit un sms de la ea.
La 6 trebuie sa ma duc sa-mi cumpar alt HDD dupa ce l-am ars (cred) pe ala nou, care avea doar o luna. Pe la 8 tre sa fiu la asta la bloc si vedem ce facem...
Per total, as spune ca e o zi buna...
The next day you're having a bad day, imagine this: You're a Siamese Twin. Your brother, attached at your shoulder, is gay.
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one ass...
Tipa aia buna avea muschi? :-?
Nu.
Da' azi-dimineata avea o fustita misto.