FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«13833843853863871251»
bodanelu21.08.2008 12:32

hopa.. ce fac fetele pe masina lui Radoi :bananadance:

pitzicracanata.jpg

axl21.08.2008 13:49

Cred ca voi manca niste inghetata cu fistic si-apoi voi pleca in lume, n-a ramas nimic in care sa mai cred.

Azzido21.08.2008 21:50

Bellissimo matrimonio di 2 ULTRAS!!! :bananadance:

Marius22.08.2008 04:57

Care vii ma la baschet? Tineretului, 8-8.30

axl22.08.2008 05:48

M-am intors prost dispus de la o inmormantare de Vama Veche, cum ar veni sunt un pic ametit exact ca atunci cand toate femeile-ti par bune da' nu le-ai arde, pentru ca daca le-ai babardi ai strica euforia momentului. Nu exista nimic mai frumos pe lumea asta decat sa-ti bagi mana pe sub tricoul uneia pe care-ai cunoscut-o cu jumatate de ora in urma. Sa dormi, sa mori, Shakespeare manca rahat, la fel si John Dee, care mananca mai mult rahat decat el insusi, ce-ar putea fi mai frustrant decat sa dai mana cu cel care ti-a dezvirginat sora, si George nu mai vine? Sa citam, baieti, numai sa citam bine. Nu fac teoria chibritului, fac apologia rahatului. In Vama vin doua feluri de oameni, cei care vin in Vama si cei care vin in vama. Cei care vin in Vama nu se pisa pe idealuri, nu se iau la bataie cu punkeri imberbi, nu urla versurile melodiilor, nu privesc rasaritul la Ovidiu pe acorduri de Bolero (stupida novo-traditie), se pisa la malul marii. Cei care vin in vama conduc intre 2 mai si Vama pe acorduri de manele, poarta tricouri stramte, roz, consuma shaorma si Red-Bull cu uisce, se pisa pe idealuri, se iau la bataie cu punkeri imberbi, urla versurile lui Manu Chao, vin la Ovidu sa priveasca rasaritul sprijindu-se de barca, liniar, in acorduri de Bolero (stupida novo-traditie), folosesc toaletele publice cu 1 leu intrarea, probabil trag si apa, merg la Soni pentru ca e trendy, socializeaza cu barmanul de la Stuf, cer dedicatii, tin cu Dinamo (si pentru asta mi-am scrantit eu monturile-mi intr-un exces stupid de fidelitate), fumeaza trabuc neintelegand simbolistica trabucului, nu adorm pe nisip pentru c-o sa raceasca, sa-i tuf in gura.

Mergeti in Vama, fratilor, nu in vama! Am vazut sani fantastici si daca n-as fi baut bag mana-n foc ca tot fantasitici ar fi fost. Am trait Vama, am absorbit-o timp de 12 ani, am bagat-o cu forta sub pielea-mi, am furat bere calda din El Comandante, am furat banci de la MASH, am castigat concursuri de tricouri ude imbracat in lana, am bagat ce muzica a vrut organul meu reproductiv, am borat in cele 4 colturi cardinale, am baut cafea in cana mare la Ovidiu, am furat cani mari de cafea de la Ovidiu, am cantat "cea mai proasta meserie" cand trecea garda, ca prostul, euforic de la alcool, am cersit in Vama, interpretam un cantec de dragoste (What a wonderfull world), dati cat vreti, numai dati tigari, am aprins si stins focuri, am tufut, am stat la cort hamesit de foame, am socializat cu filiera Cluj, care-s oameni valabili, tin la bautura, am scornit "Gulas papricas miam miam miam" atunci cand Soni nici nu visa ca va deveni un trend pentru artisti de soi nou, cu esarfe infasurate de multe ori in jurul gatului si pantaloni fistichii, am batut manelisti laolalta cu rockeri, mi-am luat-o de la oameni care au devenit apoi "tovarasu' meu, fratele meu", am inghitit nisipul ala la concerte Omu' cu Sobolani, participand furbund la furii(sau pogo, mai nou), l-am imbatat pe Cocs, l-am imbatat pe Chirila, l-am imbatat pe Mircea Toma, m-am lasat imbatat de Vlad de la Zob, de Cristi de la MASH, de Soni de la Soni, de mitocanu' de la Mitocanu', de Bibi de la Bibi, si plutea in aer un aer de caramaderie care-i dus, cu cruce celtica si-ngropat, dus si nu se mai intoarce. Fcuk globalizarea, asta dac-as sti ce-nseamna globalizare. Am vazut rasarituri in plua goala, am mancat rapane proaspat culese si eviscerate la botu' calului, am prin furtuni de nisip cand cortul si-ar fi luat zborul daca nu te propteai cu.rul in el, am baut cafea proaspata la 8 dimineata cand ospataritele de la Corsarul faceau topless in plua goala, m-am pi.sat pe masa lui Iulius de la Zapata cand a bagat prima manea in Vama, acum nu stiu cati ani, mi-am luat-o urat de tot de la Zmarandestii din am uitat ce club latino cand nu m-au lasat sa intru cu bautura de-acasa, am dormit in mijlocul drumului ca un cazac beat care se respecta, am dormit pe plaja cu gura plina de nisip, am transpirat mahmur in cort la ore la care soarele era de enspe suliti pe cer, am fraternizat cu milogi, evrei, francezi, englezi, belgieni, nemti, americani(tufu-i in gura de pedofili), am primit binecuvantarea aia a Vamii cu tot sufletul meu de copil corupt. S-a dus. Oricat as fi de patetic, spuneti NU Vamii moderne.

Marius22.08.2008 08:26

De acord cu tine....

Mi-ai citit blogul? =))))

DelPiero1022.08.2008 08:31

Pana si tu ai blog mah? :unsure:

Marius22.08.2008 08:32

Am chiar doua... unu' naspa care e la semnatura si il tin doar pentru banii de la google adds si unu' smecher, chiar tru as putea spune.

Tu ce faci, mai vrei banu' ala?

MoWeed22.08.2008 08:33

@DelPiero10

Toata lumea are blog mai nou. Daca nu ai blog nu esti tru...

DelPiero1022.08.2008 08:50
Am chiar doua... unu' naspa care e la semnatura si il tin doar pentru banii de la google adds si unu' smecher, chiar tru as putea spune.

Tu ce faci, mai vrei banu' ala?

Stai sa-ti dau dedicatia aia mah,acu' sunt la servici,n-am cum!Rabdare! :naughty:

Marius22.08.2008 08:52

Aiurea... hai ca astept totusi... insa s-ar putea sa lipsesc, dau o raita pe la Bucharest City Challenge...

novac22.08.2008 08:56

Bai voi faceti mistouri sau ce mama zmeilor executati pe aici ????

DelPiero1022.08.2008 08:59

Pe seara Marus,poate ma imbata iar gagica,si-ti dau mai multe dedicatii... :thumbup:

Bai voi faceti mistouri sau ce mama zmeilor executati pe aici ????

Da,uite ne luam in bascalie cu cel mai thru moderator de pe acest forum... :naughty:

Marius22.08.2008 09:48

Hai ma ca iti fac eu o dedicatie:

http://uk.youtube.com/watch?v=yNQl6XwVcGg&...feature=related

sau asta:

http://uk.youtube.com/watch?v=pgFTocuIgeA&...feature=related

Ce zici, e un geniu?

DelPiero1022.08.2008 09:56

Din pacate(sau din fericire,in cazul asta),nu am instalat flash-playerul aici la servici si nici nu am dreptul sa o fac...

c.ronaldo1722.08.2008 12:36

Ba, urat nume are topicul asta! :rolleyes:

Dragoshel22.08.2008 12:43

hai ca il botezam, dar sa dea Azzido de baut ca e topicul lui...

c.ronaldo1722.08.2008 14:58
Azzido22.08.2008 16:05
http://www.youtube.com/watch?v=aYYvz_CaNnM...feature=related

=))

astia cred ca au regizat filme cu prosti in tinerete.

1on22.08.2008 17:03

Poate intereseazã pe careva ce pun io mai jos. Am fãcut-o acum aproape 2 ani, special s-o asculte profa de religie. Da' n-a vrut s-audã nici mãcar varianta asta, d-apãi originalu'. Din pãcate, între timp, mi-am formatat hardul și am pierdut-o. Dar, un prieten a pãstrat-o și mi-a dat-o înapoi oleacã mai devreme. :D

cenzura.mp3

novac22.08.2008 18:01

Parca Deni era ala care nu intelegea ce-i cu topicul de mistouri ...

Marius22.08.2008 18:04

Se mai schimba generatiile

novac22.08.2008 18:08

jeaba schimbul de generatie daca alimentatia ramane la fel de saracacioasa in nutrienti (folositori) ....tot coca cola & pizza baga in ei - tot aia scriu. :smile:

ps. bine ca macar ala cu "moaca" albastra s-a linistit de vreo cateva zile ...respiram si noi in tihna ca ne-a

disperat cu analizele anlizelor ma-sii ... BAAA SUNTEM SANATOSI!

PS2. Misto asta ... cica-i respect dar pute a stou d'ala pe fata, HA!

""Muica,nu-mi este asa frica de Galata asa cum ii este lu' conasu Marius...""

DelPiero1022.08.2008 18:18

Dupa cum am promis...dedicatiile pentru Marus:

http://www.youtube.com/watch?v=_qVJklJ35fU

Sa nu te indragostesti! :whistle:

Si pt ca esti si microbist...

Acu' poti sa dai ban...=))

P.S.Novac,spune si cine-i autorul,vreau ban mai mare...

novac22.08.2008 18:49

faci pe mironosita pe aici ???

«13833843853863871251»