Cat despre scrisoare, nush daca meriti cei 2 beri pe care i-as da pe timbru. Dragalasho!
Hai ma ca daca imi scrii iti trimit eu 2 Becks-uri in plic.
Cat despre scrisoare, nush daca meriti cei 2 beri pe care i-as da pe timbru. Dragalasho!
Hai ma ca daca imi scrii iti trimit eu 2 Becks-uri in plic.
Sorry Becks-urile le-am beut deja,am uitat sa-ti spun. :tongue:
ehehe
porc sa fii, noroc sa ai...
de mi-ar trimite si mie cineva 2 beri...
faina viata!
Si ce ai mai uitat sa imi (s)pui, printzesssoooo? (btw, zici ca esti dint-o manea).
Ma, da' pt mine nu deschide nimeni un cont din ala gen "de la Borcea la mootoo" ca sa ma ajute cu biletele astea?
Si ce ai mai uitat sa imi (s)pui, printzesssoooo? (btw, zici ca esti dint-o manea).
[/quote
De spus nu prea am eu chef.......
Dar de chef ai sa spus?
Dar de chef ai sa spus?
Ma tu esti beat?
Nuu, asa arat eu de obicei:))
Dar tu vrei ban?
Nuu, asa arat eu de obicei:))Dar tu vrei ban?
...sa-i dau lui Adrian ca nu are de bere
lasati ma banii...lei vreau io ![]()
Eu cred ca ma indrept incetisor spre pat ca de la bere mi s-a facut un pic somn si-mi cad ochii.Ne vedem cand ne-nintalnim!Salutare! ![]()
![]()
nb
plm... ![]()
Tricã: "Trebuie sã strângem rândurile. Mi-e teamã cã o sã ne facem de râs în Liga Campionilor. Au fost echipe mari care s-au întors cu zece goluri. Sper sã obținem puncte în Liga Campionilor. Andone a demostrat cã e printre cei mai buni zece antrenori din Europa"
care mai e treaz mah p`aici? ![]()
nu eu
Rog din toata inima de baiat sincer ca fetele sa nu acceseze acest link,altfel voi fi acuzat de misoginism,si chiar nu sunt! ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=lg8tZKb0oUw
Asa melodie mah baieti...si uitati-va si cine-o canta! :laugh: :laugh: ![]()
Doamne fereste!
p.s.
ba, esti misogin!
Bai, ce dracu' e debandada asta aici?
Da, i'm back! ![]()
Nepoateeeeee.... ![]()
Inghetata cu fistic poate fi considerata un mic dejun sanatos?
breakfast of champions
Un dejun nesanatos poate fi considerat sanatos daca este mancat de un nesanatos. Deci, da, este sanatos, Axl! ![]()
Odata am mancat atat de mult fistic si ghiudem ca era sa ma cac pe mine. Asta la revelionul trecut.