Asta e reclama la metrou:)))
Bai ce marfa a fost azi la pescuit! Muresul a curs cu bere la un mom. dat.... ca si in basmul cu pestisorul de aur.
Baaai, in plm, daca ne-au depunctat aia v-a pierit cheful de sto'? Gusterilor!
Tu ce plm vrei mah? Femei pe Plevnei? Te-a lasat Moni?
Bai ce marfa a fost azi la pescuit! Muresul a curs cu bere la un mom. dat.... ca si in basmul cu pestisorul de aur.
asa e, le-au pierit cheful de caterinca hahalerelor ... si zdreanta de axl se uita la telenovele, pardon Lost...
Maruse - inteleg faptul ca esti suparat ca nu se face nimic la Opera... si DA, m-a lasat Moni sa iti dau un capac.
Tristule!
Te lasa Moni sa stai la bere? Macar spune-i ca te duci cu gunoiu ![]()
je crois pas pas ma petite amie... intind sa cred ca japonezii aveau un dispozitiv perferic cu ajutorul caruia incalzeau masa...
joga am vazut si alte filmulete la fel nu numai cu japonezi si o sa incerc si eu sa vad daca merge...
Travestitul Naomy s-a intalnit cu reporterii CANCAN pentru a face dezvaluiri socante despre membrii comunitatii gay din Romania. Naomy ne-a declarat ca are o lista de 456 de oameni cunoscuti care sunt homosexuali si a caror orientare sexuala o poate proba fara probleme. Revolta lui Naomy a plecat de la faptul ca persoanele in cauza refuza sa isi faca publica orientarea.
"Am avut relatii sexuale cu trei ministri din actualul cabinet. Prin patul meu au trecut multe persoane cunoscute, dar toti vor sa isi ascunda indentitatea sexuala. Pe langa cei trei ministri, am facut sex si cu un fotbalist de la Rapid, care s-a transferat in strainatate in 2004",
sa-i fie de bine la domnisoara/domnisor... poate s-a cuplat si "oierul luminii
"
Fotbalist de la Rapid...Marius Constantin...suta-n mie! :biggrin:
lasa vraajeala ma!
spuneti si voi un mare MULTUMIM Steaua CA EXISTI.
Azi implinim 61 de ani de existenta ![]()
Pai ce ne mai bucuram ca doar a zis oracolul de la Liga ca ne desfiintam dupa cazul asta
LA MULTI ANI Steaua!!! ![]()
Eu 21%!
E bine sau rau?
Esti 3% Emo. ![]()
Rezultat a fost calculat:
Esti 6% Emo.
Eu 21%!E bine sau rau?
singuratic, te smiorcai uneori si experimentezi bisexualitatea ![]()
Ai uitat sa zici ca din cand in cand imi mai tai si vena!Nu-i problema,mi-o lipesc cu Picatura... ![]()
Einstein, Hitler ![]()
Atat? WTF?