E ziua lu` porcu, La multi ani.E ziua lu` porcu.. la multi ani ![]()
E ziua lu` porcu, La multi ani.E ziua lu` porcu.. la multi ani ![]()
Offffffff! De-abia ma trezisem din mahmureala si tocmai jurasem ca ,,postesc" vreo 2 luni cand,ce sa vezi? Intru nitel pe forum si aflu ca azi e ziua lui Stanici!!!! Cu parere de rau,dar sunt nevoit sa-mi incalc juramantul! Pai o data-n viata face omul un sfert de veac,nu? Asa ca......
LA MULTI ANI STANICI,ne vedem la bairam! Sa curga berea,sa cante muzica,sa vina femeile!
lalalalalalal multi ani STANICI!!! ![]()
lalalalalalal multi ani SteauaToronto
traiasca purcelu' ! (care este)
![]()
Bai ce porc... i-am dat un esemes si el nimic...
La multi ani toronto
La Multi Ani Stanici!Te sustragi de la cinste... ![]()
La Multi Ani Stanici! Sanatate si noroc!
Multumesc, fete si baieti. Adica doar fetelor.
. Am intrat oficial in clubul bosorogilor, sa ma respectati de acum incolo:)).
wow, 25 de ani. Eu crezusem ca e vre`un veteran de 40.
multzi ani pt emo-pig!!! ![]()
![]()
La multi ani micutului porc, din intamplare am baut deja berea. Inca putin sa-i dea si tuleiele si din godac devine porc in toata regula.
la multi ani bla bla.... eu in schimb iti urez sa ai parte de un izvor nesecat de bere la robinetul din baie... restul e istorie
Iti rup capu', chupacabro!
e regenerabil... capacul primit de la marus face minuni!
DECI NU SE POATE ASA CEVA. ![]()
Chiar scarbos... Ce viata trista a avut baiatul daca cel mai erotic moment a fost cand a urinat in scutece in fata unei femei ![]()
Subsemnatul ……………………................................., domiciliat în: ……………………, adresa …..……………................................. posesor al B.I./C.I. seria … nr. ……………, CNP ………… sau al pașaportului nr. …..……………................ declar cã mi s-au adus la cunoștiințã normele de protecție ce trebuiesc respectate în timpul activitãților de speologie și de scufundare.
În timpul instructajului membrii **** mi-au atras atenția asupra potențialelor riscuri (rãniri minore sau majore putând duce chiar la pierderea vieții) la care mã expun atât în timpul activitãților de scufundare, al activitãților de speologie și de explorare supra- și subteranã (avene, chei, grote, grohotișuri etc.).
Subsemnatul …………………………………… declar cã am înțeles care sunt riscurile la care mã expun în timpul activitãților de speologie, explorare și de scufundare de peșterã (rãniri minore sau majore putând duce chiar la pierderea vieții) și îmi asum pe proprie rãspundere toate aceste riscuri.
Declar pe proprie rãspundere faptul cã sunt sãnãtos, cã nu sufãr de nici o boalã, cã nu am avut nici un episod caracteristic bolilor cardiace sau/și cardiovasculare și nu urmez nici un tratament medical.
În baza celor de mai sus, declar pe proprie rãspundere în deplinã cunoștiințã a riscurilor la care mã expun, fãrã a fi constrâns de cineva sau de ceva, faptul cã în cazul în care voi suferi accidente minore sau majore sau dacã îmi voi pierde viața în timpul acțiunilor de vizitare a peșterii, de scufundare sau de explorare a zonei de suprafațã nici eu, nici familia mea și nici o altã persoanã din anturajul meu, al familiei mele sau al prietenilor mei nu vom trage la rãspundere pe nici unul dintre organizatorii acestor activitãți, aceștia nefiind rãspunzãtori în nici un fel de eventualele accidente survenite.
Plm, suna destul de bine, nu?
Care e asemanarea dinte un Emo si o maioneza ?
DAca nu ii bati,se taie
Cred ca am o depresie.
Daca esti emo
Buna ochi ![]()
Si tu esti emo? :laugh:
Nu... eu doar... ![]()
Cred ca am o depresie.
Uita-te la desene animate sa-ti treaca http://www.realitylapse.com/videos/zombie-loan.php
SVF! ****!!! Bagami-as!!! ETC.!!! Draci baltati!!!!! M-am enervat negativ, sunt depresiv!
Nu ma mai suport, ma mananca piele pe dinauntru, nu mai pot sa respir, am nevoie de aer ca de aer.