Stalin, Lenin, Pele, Chaplin, Tyson, Putin (cred..), Castro, Che Guevara, Napoleon (cred... iar), Arafat, Ghandi (???), Mao, Shaquille... plm sunt mai multi...
Stalin, Lenin, Pele, Chaplin, Tyson, Putin (cred..), Castro, Che Guevara, Napoleon (cred... iar), Arafat, Ghandi (???), Mao, Shaquille... plm sunt mai multi...
Esti 9% Emo.
Rezultat a fost calculat:
Esti 9% Emo.
Forta de neoprit. Esti foarte tare! Daca ti se intampla ceva rau, te ridici, te scuturi si mergi mai departe. Ce mare lucru, nu? Bine lucrat! Tine-o tot asa. Multumesc ca ai jucat...
Napoleon (cred... iar)
WTF? Crezi?
Elvis Presley, Margaret Thatcher,Shirely Temple,Bill Clinton,Charles De Gaulle,
In spatele lui Elvis cred ca-i Humprey Bogart,
Saddam Hussein,Gorbaciov,Printul Charles,Marlilyn Monroe,Marlon Brando,Yasser Arafat,Ariel Sharon,Yao Ming,Bush Senior,Maica Tereza
Cool, ia-ti ratat pe Pablo Picasso, Toulouse-Lautrec, Genghis, Lincoln, Marx, Darwin, Shakespeare, Osama, Mussolini, Van Gogh, Gorbaciov, Dali, Spartacus, Pavaroti si-o gramada de chinezi de care habar n-am. Chinezi vorbind la modul general.
In plus, iata ca romanii Banel si Dica-s anonimi la Euro:
Hai mah ca Dica nu-i urat!Se stramba el aiurea,atata tot! :tongue: Banel da... :laugh:
Esti 23% Emo.
e bn...sau sa ma tai???
Hai mah ca Dica nu-i urat!Se stramba el aiurea,atata tot! :tongue: Banel da... :laugh:
eu nu pricep ce aveti voi cu Banel, idolul femeilor :tongue:
Banel e fascinant prin uratenia lui, e de-a dreptul adorabil. Mie imi place acest elogiu al urateniei, definit prin opozitia cu Bicfalvi
.
A, si, bineinteles, Audrey Hepburn.
eu nu pricep ce aveti voi cu Banel, idolul femeilor :tongue:
Banel e fascinant prin uratenia lui, e de-a dreptul adorabil. Mie imi place acest elogiu al urateniei, definit prin opozitia cu Bicfalvi
.
Elogiu al urateniei,haha,frumos spus :laugh: !Suntem invidiosi dee,asta e... ![]()
Hai mah ca Dica nu-i urat!Se stramba el aiurea,atata tot!
Chestia asta suna destul de gay. Sau esti fata?
Prefer sa nu raspund la ce ai zis mai sus!Crezi ce vrei...
Daca de cateva minute bune asteptati vreo reactie din partea mea sa stiti ca am netu'-n pioneze.
esti gay! stiam eu, de fapt banuiam de mult... vezi ca marus e disponibil...
btw, dc Banel e idolul femeilor... io am un bentley ca masina personala, si tocmai ca nu il am...
Sunt si gay,sunt si emo,asta-i adevarul... ![]()
P.S.De abia acum ati aflat?
Frumusetilor,lasa-ti baiatu'n pace!
pe cine?
pe cine?
Pe DelPiero
e emo, e obisnuit cu suferinta. acum probabil isi roade oja de pe unghii ca un trist veritabil.
plm... e 05.45 si eu sunt treaz de pe la 4... am scris tampenii despre euro, am o masea umflata (de fapt, vreo jumate de fata) si nu pot sa dorm... ![]()
05:55 AM[/b]' post='254776']plm... e 05.45 si eu sunt treaz de pe la 4... am scris tampenii despre euro, am o masea umflata (de fapt, vreo jumate de fata) si nu pot sa dorm...
Probleme cu ceasul!? :laugh: Adda,multumesc pentru sprijin! ![]()
Nu bah gayule, doar ca e putin ***** ceasul forumului...
Uite "baiatule vesel", acum am postat la 09.03
ziceai ca ai probleme cu maseaua? apuca-te si plangi, foloseste o lama...
M-am intors mah , m-am intors ... ![]()