B astia care face-ti scoala , voi cand luati vacanta ?? Ca io iau de vineri , ca vrea proasta de diriga sa ne dea lucrare la info joi si nu avem sa scapam ....![]()
Fane .. asta-i jignire ... nu-i de ban?
B astia care face-ti scoala , voi cand luati vacanta ?? Ca io iau de vineri , ca vrea proasta de diriga sa ne dea lucrare la info joi si nu avem sa scapam ....![]()
Fane .. asta-i jignire ... nu-i de ban?
-nu am un exemplu concret-nu am urmarit indeaproape fiecare topic in parte
-din ce am citit si eu de la altii, vazand ca se plang de unele practici, am inteles ca se procedeaza in acest fel
Imi pare mie sau tragi concluzii din auzite?
trag concluzii din auzite
te multumeste raspunsul asta?
te multumeste raspunsul asta?
Nu in totalitate dar ma multumesc si cu atat.
Si acum sa revenim la ale noastre.
Singurica, singurica?
Batem cu 2-0 maine seara, adica asta-seara. Nicolita va avea un rol important in deznodamantul partidei.
Sa revenim la ale noastre...
@novace, sa nu uiti sa-ti iei pastilele...
@nico, am vazut "The Mist", e misto intr-adevar, pe aceasta cale iti recomand "Outpost"...
@fane, lasa-te de gatit si apuca-te de crosetat...
@axl, eu l-am urat la fata "la multi barbati sesy si bogati", deunazi cand isi serba ziua de "floricica"... Corect era: "la un barbat urat, cat mai beat si non-profit"...
@marus, esti naspa azi cu mistourile, apuca-te de ping-pong...
Dc mi-a scapat cineva, ghinionul lui... tz tz tz...
Din greseala am dat peste un articol incredibil, din Gardianul.
Un extras:
"Steaua ar trebui sa isi depuna cererea de retragere din Liga Campionilor dupa evolutia rusinoasa de la Piatra Neamt. Jucatorii "antrenati" de Cosmin Olaroiu au terminat la egalitate, 0-0, dupa un meci in care efectiv au dormit pe teren. Inceputul jocului a turnat plumb in picioarele bucurestenilor, care au gasit, prin vocea lui Dica, cea mai penibila explicatie din istoria fotbalului: "Am jucat prost din cauza frigului si a orei inaintate".
![]()
N-am aflat autorul acestui monument de intelepciune... restul il gasiti aici.
N-am aflat autorul acestui monument de intelepciune...
Victor Partan , Alexandru Traciuc
ce oras de kk... ![]()
![]()
Cateva poze cu noua "condicuta" cimitirului BELU
Este loc pentru toata lumea
Nu, ca tu nu mai ai scapare...numai pe acolo nu mai ajungeai.Ai primit vreo amenintare ? ![]()
Ia la el ... ce texte are asta in el mai nou! steagro Da ce baaaa? acum esti si avocat? sau reprezentant al altora????????????? O sa ajungi ca ala in curand! Destept si unic stapan al adevarului! bleah (este prea nasol emocionul sa-mai pun aici ...prea verde!)
Lasa-l ca n-a facut nimic rau
stie ca nu prea am timp sa tastez.
@Joga ![]()
Multumit Novac? criticile tale au fost auzite.
maruse ce mandru mai esti de tine cand te apara fetili ![]()
Era vorba de noul ( si totodata vechiul) meu look. Novac a reusit!
Nu, ca tu nu mai ai scapare...numai pe acolo nu mai ajungeai.Ai primit vreo amenintare ?![]()
Nop ... mi-am deschis un salon de infrumusetare in incinta! ![]()
@Yoyoyoyyoooo.
Lasa-l pe Marus ca e necopt,sa revenim la ale noastre...scuze ( Stanici astept un raspuns si vad ca dormi)...asa ...pe cand un schimb de experienta sau retete culinare ?
schimb cu mine?
sa ma impusc ... inca o zi naspa... :sad2:
nu te impusca, pentru ca o sa vina zile cand o sa ai nevoie de glontul asta ![]()
Sa im bag toata chestia.... de rahat seara:((. Si voua va arde de stouri. Forumistilor!
Ionel ionelule, ce ai facut baiatule.... ramane fraza geniala a zilei de ieri!
De respectat, suporterii lui Liverpool au cantat si cu mai mare indarjire U'll Never Walk Alone...
yoyoyoi, am mai multe gloante, pe fiecare in parte am trecut un biletel...
Eu ma duc sa ma culc, maine dimineata merg la Medgidia sa donez juma' de kil de sange.
Ce prostie...
@ Joga
dorm impacata ca nu e numele meu pe vreunul dintre ele. Oricare dintre numele mele ![]()
tu esti trecuta pe lista mea secreta... lista ce se afla undeva in inima mea... ![]()
@maruse, sa nu te bagi frate peste relatia noastra, ca scot carabina... si gloante am destule
@axl, vise placute... mai precis, pentru fiecare gram de sange sa visezi ca primeste 3 graame de bere... sau e prea putin? improvizezi tu ... ![]()
@ Joga
Nu ma bag decat in pat...
Daca esti cuminte POATE o sa pun niste poze de la meci
![]()
LE: nu gasesc cablul de date al telefonului... poze maine
LLE : yoyo, te mariti cu vlad?