Fragil, fraged, firav.
Fragil, fraged, firav.
Adica nu gras.
Nu, nu gras. Fragil, fraged, firav.
Adica delicat, adica nu badaran.
Adica delicat, adica nu badaran.
Nu ma voi lasa angrenat in aceasta capcana semantica. Porcule!
Fuc.kilogram!!! S-a prins:((.
hai ma Joga... m@rmo face bine!![]()
Ia la el ... ce texte are asta in el mai nou! steagro Da ce baaaa? acum esti si avocat? sau reprezentant al altora????????????? O sa ajungi ca ala in curand! Destept si unic stapan al adevarului! bleah (este prea nasol emocionul sa-mai pun aici ...prea verde!)
imi repugna astfel de atacuri ![]()
korynna, nu-i asa ca-i mai bine sa scapi de ... apasarile fonctiei? si sa-l bagi cat poti de adanc pe ala care merita???? deh, avantaje si dezavantaje!!!
LIBERTATE PENTRU USERI!
ce de porcarii pe'aici! va salut!
halo indianule D:
Novace, ai niste mistouri... nemisto.
In fine, daca tie iti fac placere, da-ti drumul. ![]()
... da-ti drumul.![]()
lasa ba ca te cunoaste toata lumea de pe aici
ce crezi ca ei sunt fraieri si uita?:O sau crezi ca sunt nestiutori in ale cititului din urma? ... ti-am mai zis (cred) ca fiecare are un trecut inregistrat pe server si ca viitoarele generatii ne vor judeca dupa ce am postat fiecare! ![]()
De acord, lasa-i pe ei sa citeasca din urma si tu cauta alt subiect. Sincer iti spun ca m-ai plictisit.
la cum se sterge/editeaza/modifica pe forumul asta, eu n-as fi asa sigura ca generatiile viitoare vor citi din urma doar adevarul...
Chiar yoyo, care-s regulile pe alte forumuri? Ca poate imbunatatim cate ceva si pe aici pe fcs ... mai repede decat sterge Marius si ... adevarul ramane gravat pe server pentru posteritate!
LE. Ce tare-i asta: 21 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (20 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
O daaaa, ce copilarie! Poate ca-s dimanovisti ascunsi! ![]()
regulile generale ar fi ca fiecare user este responsabil de ceea ce posteaza, iar moderatorul trebuie sa intervina doar cand se incalca regulamentul. Poate sterge mesajele care nu merita sa fie mentinute la vedere, poate edita injuriile, reclamele, si mesajele offtopic, dar in niciun caz nu are voie sa modifice mesajul utilizatorului schimbandu-i inteleseul, sau sa fie sters fara motiv.
Userul pierde timp din viata proprie, consuma din timpul sau liber pentru a face onoare unui forum sa posteze acolo, iar un "destept" fara discernamant isi bate joc de el modificand/editand/stergand mesajul.
Aici vad ca toate regulile astea ori nu sunt cunoscute, ori nu sunt bagate in seama...
incurcate sunt regulile forumurilor ![]()
regulile generale ar fi ca fiecare user este responsabil de ceea ce posteaza, iar moderatorul trebuie sa intervina doar cand se incalca regulamentul. Poate sterge mesajele care nu merita sa fie mentinute la vedere, poate esita injuriile, reclamele, si mesajele offtopic, dar in niciun caz nu are voie sa modifice mesajul utilizatorului schimbandu-i inteleseul, sau sa fie sters fara motiv.Userul pierde timp din viata proprie, consuma din timpul sau liber pentru a face onoare unui forum sa posteze acolo, iar un "destept" fara discernamant isi bate joc de el modificand/editand/stergand mesajul.
Aici vad ca toate regulile astea ori nu sunt cunoscute, ori nu sunt bagate in seama...
Te rog sa-mi dai un exemplu unde regulile astea au fost incalcate.
nu am un exemplu concret Marius... nu am urmarit indeaproape fiecare topic in parte. Dar din ce am citit si eu de la altii, vazand ca se plang de unele practici, am inteles ca se procedeaza in acest fel. In plus se mai practica si politica pumnului in gura de fiecare data cand un subiect zgandare orgoliul unora...
In fine, nu e treaba mea, e a voastra.
@Yoyoyoyyoooo.
Lasa-l pe Marus ca e necopt,sa revenim la ale noastre...scuze ( Stanici astept un raspuns si vad ca dormi)...asa ...pe cand un schimb de experienta sau retete culinare ?
Fratilor,asta va fi cel mai umplut topic! In curand vom schimba prefixul,ca la telefonie fixa.La mai multe zeci de mii de postari!
B astia care face-ti scoala , voi cand luati vacanta ?? Ca io iau de vineri , ca vrea proasta de diriga sa ne dea lucrare la info joi si nu avem sa scapam .... ![]()
@Denny
treci la culcare ca-i tarziu pentru tine...hai fugutza in pat ![]()
frate, ar trebui sa mai amani vacanta ![]()