FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«13063073083093101251»
yo_marius25.04.2008 11:34

Bai, am 3 stelute la profil :angry:

Nesimtitilor! :dry:

Yoyoyoi25.04.2008 12:40

de bun ce esti :naughty:

bodanelu25.04.2008 12:53

eu vad ca ai 4.

na, ti-am dat eu 5 ca sa fi bucuros :D

Stanici25.04.2008 13:19

Back to three, biatch!

dee25.04.2008 13:20
Pai nu era asta topic de mistouri? :hmmm:

E cel mai hilar lucru pe care l-am citit in ultima vreme(din plictiseala ,evident)!

Auzi la zburatoare:"rrapidist-om superior" sau"REPREZENTAM MANDRIA SI ONOAREA Romaniei"...

PATETICI... :puke:

eu cand l-am citit am avut impresia ca a fost scris de un stelist . Am regasit acelasi stil de pe spurcati.ro, alta "capodopera" a mintilor steliste :)

yo_marius25.04.2008 13:20

Ai acces la "net", fa? :rolleyes:

Dat fiind ca intre mine si "zdreanta" s-a insinuat dee, precizez ca "fa"-ul ii este adresat aluia!

LE:

Astãzi în sufragerie

Dormitau pe-o farfurie,

Necãjite si mânjite,

Zece ouã înrosite.

Un ou alb, abia ouat,

Cu mirare le-a-ntrebat:

- Ce vã este, frãtioare,

- Ce vã doare?

Nu vã ninge, nu vã plouã,

Stati gãtite-n hainã nouã,

Parcã, Dumnezeu mã ierte,

N-ati fi ouã...

- Suntem fierte!

Zise-un ou rotund si fraise

Lânga pasca cu orez.

Si schimbindu-si brusc alura,

Toate-au început cu gura:

- Pân'la urmã tot nu scap!

- Ne gãteste de paradã.

- Ne ciocneste cap în cap

Si ne zvârle coaja-n stradã...

- Ce rusine!

- Ce dezastru!

- Preferam sã fiu omletã!

- Eu, de m-ar fi dat la closcã,

As fi scos un pui albastru...

- Si eu unul violet...

- Eu, mai bine-ar fi sã tac:

Asa galben sunt, cã-mi vine

Sã-mi închipui cã pe mine

M-a ouat un cozonac!...

dee25.04.2008 13:27
Dat fiind ca intre mine si "zdreanta" s-a insinuat dee, precizez ca "fa"-ul ii este adresat aluia!

era evident ca te-ai referit la porc .Eu sunt la categoria "ba" ,nu-i asa? ;))

profit de ocazie ca-s singura pe aici, fara ochii vigilenti ai "ecoului" (novac) ca sa va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi! Vestea buna pentru majoritatea este ca dispar cateva zile bune ;))

have fun, ppl!

M@rmota25.04.2008 14:42
sunt la categoria "ba" ,nu-i asa? ;))

:biggrin: si altele!

Joga Bonito25.04.2008 14:54

Stelist cu "acte" in regula. :happy:

@maruse, tu mie mi-ai dat 3 stele, dc imi aduc bine aminte... Oare cate sa-ti dau? 4?

yo_marius25.04.2008 14:54

mai bine 1... macar sa fiu jos de tot!

Nesimtitilor! :angry:

Jandarmerita25.04.2008 16:15

@Marius

mai strange la gura sacul cu "bani" ca ti se cam goleste, si-n plus o sa ramai si cu stelutele :naughty:

Joga Bonito25.04.2008 16:37

@maruse, ca sa iesi din depresia asta, ti-am dat 5 stele...

dar banuiesc ca o sa revii la loc, cand altcineva o sa te noteze la adevarata ta valoare, adica 3 stele.

nu-l gasesc pe novac, ii promisesem 10% dintr-o stea... unde esti penibilule?

@Jandarmerita, esti stelista? :blush: ---> :angry: , "dinamovista undercover"... faneee gereide...

Jandarmerita25.04.2008 16:53

@Joga

ai ceva dubii ca nu as fi stelista; uite sunt fularultras in afara serviciului

fi mai clar cand te exprimi

yo_marius25.04.2008 17:14
@Marius

mai strange la gura sacul cu "bani" ca ti se cam goleste, si-n plus o sa ramai si cu stelutele :naughty:

Jandarmerito, sunt atat de zgarcit incat, atunci cand vin cersetorii la mine le dau palme numai ca sa nu le dau bani.

P.S. Acum am 4 stelute... :wacko:

P.P.S. Cate fete noi pe forum! :blush:

Jandarmerita25.04.2008 17:21

@Marius

eu vorbesc de "banii" de la sanctiuni, ca se vede ca vrei sa scapi repede de sac :D de-aia ti s-au dus stelutele

P.S. pai se vede clar cat e de iubita Steaua, un bun procentaj avem si noi fetele printre suporteri :D

:steagcruce:forzateaua

yo_marius25.04.2008 17:24

Jandarmerito, suntem in post. Nu trebuie sa ne gandim la bani, monede/monezi (chiar, cum e corect?) sau alte lucruri lumesti :notangel:

Joga Bonito25.04.2008 18:06
Nu trebuie sa ne gandim la bani, monede/monezi (chiar, cum e corect?) sau alte lucruri lumesti :notangel:

Fane tot timpul la astea se gandeste... Ia zi nenea fanica, cum e cu balanta financiara pe ziua de azi, + sau - ?

yo_marius25.04.2008 18:09

Fane, Joga vad ca vrea bani! :rolleyes:

Fane_casieru'25.04.2008 18:28

@Joga

Stam bine taticu`....suntem pe profit

@Maruse

Corect se spune MONETE...sa fim bine intelesi !

IO` de ce am doar 4 stelute ?......adica nu mai sunt si io` nimeni p`aici...va dau MONETE :naughty:

micutZu' Deni25.04.2008 19:45

De ce nu mai e Marius moderator ?? :blink: :blink:

Joga Bonito25.04.2008 20:04
:blink:
Yoyoyoi25.04.2008 20:12

si asta ca cometa :D

yo_marius25.04.2008 20:26
De ce nu mai e Marius moderator ??

M-au lucrat! M-au sapat!

Sa n-ai incredere in nimeni denii, \\\\\\\"ei\\\\\\\" este peste tot! :ohmy:

LE: denii, fereste-te de \\\\\\\"the special one\\\\\\\". :ohmy:

LLE: \\\\\\\"Directorul Departamentului Relatii Internationale al FRF, Florin Prunea, a confirmat faptul ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a instiintat vineri Federatia Romana cu privire la noua decizie. \\\\\\\"La FRF a sosit astazi de la TAS decizia prin care FC Poli 1921 Stiinta Timisoara este obligata ca dupa 30 iunie sa foloseasca o alta denumire, care sa nu aiba legatura cu numele actual si din care sa lipseasca anul 1921, deoarece tine de istoria si palmaresul echipei. In decizie se exemplifica si o denumire posibila, Poli AEK Timisoara. De asemenea, printre noile culori ale echipei nu trebuie sa fie violetul. Daca nu va face acest lucru, Poli Timisoara poate pierde cate sase puncte pentru fiecare meci in care foloseste vechea denumire si culorile actuale, conform ultimei decizii a TAS\\\\\\\", a spus Prunea pentru NewsIn.\\\\\\\" (sursa n-o mai pun)

PASTE FERICIT JABBA! :punk: :punk: :punk:

novac25.04.2008 20:42
bla-bla ... fara ochii vigilenti ai "ecoului" (novac) ca sa va urez ... bla-bla

vezi tu ca "ecoul" si-a gasit ceva tovarasi prin ungurimea aia a voastra si ... imediat dupa pasti face intalnire cu tinerele sperante! Normal ca nu ma astept sa ne onorezi cu prezenta ... esti la sky in Alpi, nu?

@ restu' ... va doresc paste imbelsugat, ... fara telefoane, atacuri de bila sau alte indigestii. Fi ti cumpatati cand cumparati ... nu cand consumati! Sa va intre tot! :D :D :D

Azzido25.04.2008 21:14
:biggrin: si altele!

:w00t: era sa cad de pe scaun de ras

@Joga

ai ceva dubii ca nu as fi stelista; uite sunt fularultras in afara serviciului

Bine ai venit ?

Cum e vremea la Reghin ? :wave:

«13063073083093101251»