Bine subliniat Uneori
)
S-a lipit si de marus(emo) sindromul " cu jandarmul / bagajul la stadion" ...Chiar asa mai maruse ?
Bine ai revenit, sper ca ai invatat ceva din "pauza" asta.
hmmm, sa zic - sa nu zic
... zic!
Speri mata dar speri degeaba! ... obiceiurile inradacinate se numesc vicii si sechele .... nu mai scapi de ele! Poti sa fii si cu 7 superfemei in pat ... daca ti-au placut barbatii odata ... tot dupa mataranga lor vei suspina! ![]()
@novac... ma speri ![]()
nu mai stau langa tine la sedinte, nici pe stadion
PS: nu`l mai las nici pe maldini sa stea ![]()
Stai ma linistit ca io's hetero ... rau! bateam saua sa ... priceapa vita (asta-i pentru ca ... nu-i frumos sa vorbim urat p'acilea)! :biggrin:
Ca un factor de echilibru pe site, va invit sa lasam deoparte atacurile la persoana. Chiar nu-si au rostul in aceasta comunitate in care toti avem acest unic factor comun - Steaua. Cum bine spuneam intr-un articol ( :laugh: ) suntem oameni diferiti adusi in acesta comunitate de pasiunea pentru culori.
@ Nico
![]()
desi cred ca tind spre
![]()
Ca un factor de echilibru pe site
Ah, Marus, acest Monica Columbeanu a comunitatii steliste... Cum e el factor de echilibru, mai, mai.
acest Monica Columbeanu a comunitatii steliste...
Bai asta verde, nu e vorba de tine! si oricum nu esti asa "nice" ca columbeanca.
@ Fane
Nasule' aseara de ce nu ne-ai onorat cu prezenta ? :sad2:
ne-am tot uitat dupa tine ( cel putin eu ) ![]()
@ Nico
Ai uitat ca ieri a fost ziua baiatului lu' nas-tu? Nici macar un "La multi ani" n-ai spus! ntz ntz ntz... ![]()
@Nico
Am fost informat incepand cu ora 18.30 exact cand ma pregateam sa plec spre Drumetului - ca baiatu`taman a facut 14 ani ( drept pentru care am fost pedepsit in bucatarie la cratiza )
Mi-e rushine de mine ![]()
Sa-ti traiasca junioru', Fane!
@Axl
Sar`na...
Si acum ,poate luam si noi un credit de nevoi personale pe buletinul lui...chiar ![]()
@ Fane
sunt sigura ca m-ai iertat...n-am stiut ![]()
La multi ani ! sa fie sanatos in primul rand si apoi sa-ti dea cat mai multe batai de cap..cu femeile ![]()
Pupa fina pe el de nashu' mic
Ce draguuuuuuuuuut
Spune tu Fane, cine i-a urat "la multi ani" huliganului mic ieri?
Ce draguuuuuuuuuut
Spune tu Fane, cine i-a urat "la multi ani" huliganului mic ieri?
Pai normal,ca dupa ce-am vazut eu ieri ai nevoie de nash si te dai pe langa Fane...poate,poate
@Nico
Ms. frumos
Auzi...nu de fete duce lipsa..problema e ca tre` sa plec eu de`acasa ,si ploua afara
Fetelor...care va este mila si de mine,sa ma primiti la voi ( o perioada relativ scurta)
Pai normal,ca dupa ce-am vazut eu ieri ai nevoie de nash si te dai pe langa Fane...poate,poate
N-AI VAZUT NIMIC IERI! CLAR?
Marus ,Marus ,Marus ![]()
N-AI VAZUT NIMIC IERI! CLAR?
Ba am vazut...deabia o astept pe buga sa-i spun ![]()
![]()
![]()
@ Nico
Pozele e la mine
(frate, ce zoom are Azzido
)
P.S. Buga? Care Buga? :tongue:
frate, ce zoom are Azzido
P.S. Buga? Care Buga? :tongue:
Zoom-ul l-am avut eu,el doar te-a facut atent c-ai fost luat in vizor
cat despre buga...asta e postare care se arhiveaza ( buga? care buga? )
Btw ...avem un manelist printre noi ![]()
( printesele stie !!! )
Rpet pentru posteritate :Buga si mai cum?
Si cu manelarii ce ai? Maestrul Gutza canta superb! ![]()
sa nu aud de manelisti, ca-ti hakeresc blogul...
Die Master Guta! ![]()