Posteaza nebunuuu!!!!!
LE. Ce bine-i sa ai net again!
Posteaza nebunuuu!!!!!
LE. Ce bine-i sa ai net again!
Amice, fara stho esti off topic...
Ba nu- ba nu! ![]()
![]()
In MaNgalia ploua cu grindina cat oul de mirmidon.
@Dee , la meciu cu U Cluj la ce peluza ai stat ??![]()
MUAHAHAHAHA.
@danny
eu nu stau in peluza,mi-e greu sa ma rup de tribuna, locul unde m-am "format" ca si suporter de-a lungul anilor
. Eu sunt ca si copilul ala mic si tembel, imi place sa stau in dreptul liniei de mijloc( nici f sus, nici in primele 3 randuri ), nu sa vad terenul in profunzime, nu-mi place persepctiva aia. Cat priveste meciul respectiv, iti spun in privat ce s-a intamplat ... intra o data pe mess
))
Dee - dar cu saracii copii din 41 ce ai avut?!
Daca ai tupeu, ia-te la bataie cu unii de seama ta!![]()
pentru administratori : va rog frumos dati-mi si mie linkul de la sondajul ala cu " ce prajituri preferati , cele cu cacao , sau cele.."
suna penibil ceea ce cer si nu e nici locul ,dar chiar am nevoie .
Dee - dar cu saracii copii din 41 ce ai avut?!Daca ai tupeu, ia-te la bataie cu unii de seama ta!
![]()
porcusorule, tupeu am, insa ce sa fac daca numai pustani de 20 sunt in galerie?
si ai dreptate, nu-s de seama mea, deci fight-ul ramane pe altadata .Ai scapat acum ca prin urechile acului ( 15 min au facut diferenta)
))
Mda ... unu' din colectivitate are un comportament ... imberb! Cad stelutele ca'ntr-o noapte senina si ... norocaoasa!
Nu pot decat sa-i doresc sa ma pupe'n c2r (cu nesat), dimineata ... dupa ce m-am trezit! =))
LE. Irina, bine ai venit! ![]()
ma da' greu se mai misca sudistii astia...
si mai zic de ardeleni ca-s molcomi...
Uelcom Irina ![]()
@CristiMi-a trimis cineva un PM cum ca vrea sa-mi dea nu stiu ce in Gurita. Normal, m-am gandit la fostul jucator...
si? ![]()
si nimic...Gurita s-a transferat iar de guritza are cine sa aiba grija ![]()
Vad ca unii au prins iarasi "voce" pe aici ... a murit IDO, traiasca IDO ... omul cu dubla personalitate contra 6 mil de parai! ... sa-mi zici contul sa ti-i dau inapoi
... BTW, vin de paste in oraselul ala de langa Turda ... a doua casa a mea! la udat domnisoare (nemaritate) ... poate merem impreuna!
Dilema mare! De fapt 3...
1. Carslberg sau Heineken? (Ultima e la reducere... :sad2: )
2. ping-pong sau sah?
3. Sa merg sambata la UTA - CFR ("ascuns" in peluza, cu vreo bricheta la mine, desi nu fumez
) sau sa urmaresc cu sufletul la gura la TV: Otelul-Steaua... N-am pierdut un meci al Stelei de vreo 4 ani... Dar cred ca e nevoie de mine in tribuna, in caz ca scorul nu e favorabil
.
PS: axl, in caz ca apelez la "masuri disperate" sa stergi postul asta... dc eu nu mai apuc, sa nu ma detecteze politia
...
1. Stella Artois ![]()
2. Ambele sunt misto, la ping-pong iti trebuie mult exercitiu, la sah multa rabdare si materie cenusie.
3. Steaua.
1. Indiscutabil, Heineken.
2. Ping pong, desi mie imi place sa-i zic tenis de masa.
3. Steaua.
P.S. Te astept in AISS, avem nevoie de misionari in Congo.
re: dilema
Joga, mai bine stai relaxat in fotoliul tau confortabil, cu un Heiniken in mana si te uiti la meci. (In pauza, mai bagi si un ping pong) Nu de alta, dar bricheta ar fi in favoarea CFR-ului, deci, abtine-te ![]()
o dedicatie literara pentru domnul care-mi secondeaza fiecare aparitie
A venit un înger și mi-a zis:
- Ești un porc de câine,
o jigodie și un rât.
Pute iarba sub umbra ta care o apasã;
mocirlã se numește respirația ta!
- De ce, i-am strigat, de ce?
- Fãrã pricinã!
A venit îngerul și mi-a zis:
- Mai strãvezie este sticla
decât cel mai statornic gând al tãu!
În fundând ai sã mori și viermi
îți vor forfoti în nãri, în bot, în rât, în trompã!
- De ce, i-am strigat, de ce?
- Fãrã pricinã! îmi zise îngerul…
Apoi îngerul, ah, îngerul, ah, îngerul, ah, îngerul
a plecat cu aripi de aur zburând
într-un aer de aur.
Fluturi de aur
fâlfâiau în aura îngerului de aur.
El zbura aiurit,
el era cu totul și cu totul de aur.
El se depãrta cãtre o depãrtare de aur,
în care apunea soarele de aur.
- De ce te îndepãrtezi de la mine, i-am strigat,
de ce pleci, de ce?
- Fãrã pricinã mi-a rãspuns, fãrã pricinã
Nichita Stanescu, Al meu suflet,Psyhee
@Nico
E rupta ![]()
Mai ciuci (tare m@rmota :laugh: ) ce ai fata?
Name: axl
Email: axl*****@yahoo.com
Subject: Personal Message
Enquiry: Bear, I think you're an extraordinary man. I watched your survival shows in Romania and here's my enquiry to you: On every end of the show you spot some sign of civilisation. Do you really go to that place and talk to locals for help or transportation or does an helicopter takes you and your crew away? This is really important to me, I made a bet. Other than that, I wish you and your family health and happyness. (It will suck if the team will not involve Bear in this reply)
team bear <t***@***> wrote:
Thank you for your email
Best wishes from all at Team Bear
Name: axl
Email: axl*****@yahoo.com
Subject: Personal Message
That really SUCKS!!!
In cazul in care v-ati gandit vreodata sa-mi faceti vreun cadou, aruncati o privire si pe-aici: