FCSteaua.ro va aduce o noua provocare! Sau nu.
Explicati istoriceste evolutia poreclelor pe care le-ati avut de-a lungul vremii. Incep eu.
Prima mea porecla a fost parazitul. Am primit-o prin clasa a cincea, nu aparuse inca trupa. Intr-o pauza copiam de zor tema la matematica si ma prinde profesoara care, de fata cu toata clasa si cu o fata scarbita si dezamagita ma apostrofeaza: "Nu mai copia ma ca parazitu'". La cateva zile distanta, la ora de biologie parazitu' devine parameciu', nu stiu de ce, si evolutia stopeaza.
Urmatoarea a fost Action Man. Era pe Italia1 o reclama la niste jucarii printre care era si-un soldatel, Action man, il piu grande degli eroi, a carei melodie o fredonam de zor. In timp Action Man se transforma in Action.
Urmeaza actuala, Axl, prin primul an de liceu (unde, vine vorba, a revenit si parazitu' urmat inevitabil de parameciu'), porecla datorata in mare masura unei vagi asemanari (pe vremea aceea) cu Axl Rose cat si prezentei unui A urmat de un X in numele meu de familie.
O deviatie evolutiva a lui Axl este Paximo, Paximov sau Paximoff, denumiri ce au ca origine auzul slab al bunicii unui amic. Delta lingvistica a prietenilor a dat nastere si lui Paxi, Paxl, Paction si derutantul Parameaction dar aceste accidente n-au prins.
Nu ca vreau sa ma laud dar am avut porecle destul de cool, astept cu nerabdare relatarile voastre.