FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«12942952962972981251»
axl11.04.2008 18:07
@ Axl

fa si tu o fapta buna, azi e ziua lui Danny. Acum cateva luni i-ati promis ca daca se comporta bine ( si s-a comportat) il faceti moderator pentru o zi.

Nu depinde de mine, eu pot cel mult sa pun o vorba buna, si iata ca o pun chiar aici.

Azzido, fa-l pe Deni mod la mistouri pentru cateva ore, asta daca binevoieste sa-si arate curu' ala de vadana pe-aici.

micutZu' Deni11.04.2008 20:23

Ms Mult tuturor !!!! Sa traiti mult si bine !!!>:D<

yo_marius11.04.2008 20:36

La multi ani mah!

uite si o melodie pentru tine AICI

Mai vrei sa fii mod? :rolleyes:

de fapt ai 16 ani, poti sa vezi altceva. uite denii, la multi ani

bodanelu11.04.2008 21:03

la multi ani pustulache :)

axl12.04.2008 06:26

FCSteaua.ro va aduce o noua provocare! Sau nu.

Explicati istoriceste evolutia poreclelor pe care le-ati avut de-a lungul vremii. Incep eu.

Prima mea porecla a fost parazitul. Am primit-o prin clasa a cincea, nu aparuse inca trupa. Intr-o pauza copiam de zor tema la matematica si ma prinde profesoara care, de fata cu toata clasa si cu o fata scarbita si dezamagita ma apostrofeaza: "Nu mai copia ma ca parazitu'". La cateva zile distanta, la ora de biologie parazitu' devine parameciu', nu stiu de ce, si evolutia stopeaza.

Urmatoarea a fost Action Man. Era pe Italia1 o reclama la niste jucarii printre care era si-un soldatel, Action man, il piu grande degli eroi, a carei melodie o fredonam de zor. In timp Action Man se transforma in Action.

Urmeaza actuala, Axl, prin primul an de liceu (unde, vine vorba, a revenit si parazitu' urmat inevitabil de parameciu'), porecla datorata in mare masura unei vagi asemanari (pe vremea aceea) cu Axl Rose cat si prezentei unui A urmat de un X in numele meu de familie.

O deviatie evolutiva a lui Axl este Paximo, Paximov sau Paximoff, denumiri ce au ca origine auzul slab al bunicii unui amic. Delta lingvistica a prietenilor a dat nastere si lui Paxi, Paxl, Paction si derutantul Parameaction dar aceste accidente n-au prins.

Nu ca vreau sa ma laud dar am avut porecle destul de cool, astept cu nerabdare relatarile voastre.

NicoSoulSteaua13.04.2008 07:48

Cele mai multe porecle le-am primit in anii de liceu de la colegele cu care formam cel mai "nebun" grup din clasa.Colega din spatele meu imi spunea tomata pentru ca la toate lucrarile si tezele cand concentratia era maxima :D mi se inroseau urechile si obrajii ceva de speriat,cred ca mirosea chiar si a creier incins :rolleyes:

Apoi cea mai buna prietena a mea din liceu, ma alinta ciuci. Atat de tare a prins porecla asta incat pana si parintii ei imi spuneau asa,si mai mult de atat,porecla asta mi-a ramas si acum dupa atatia ani. Tot ea mi-a pus si porecla de Picaciu ,dar n-a tinut prea mult

In prezent porecla ce mi s-a atribuit este Zurli ,pentru ca spune acea persoana sunt foarte zurlie si spontana si zic eu sunt un fel de "argintu' viu" ( asta in zilele mele bune :P )

yo_marius13.04.2008 07:58

Buna neatza ciuci! :whistle:

novac13.04.2008 08:21

eu nu prea am avut .... in liceu eram guno ... prieten cu jordao si homo.

Acum probabil ca o sa mi se spuna: nebunu' cu mapele!

Yoyoyoi13.04.2008 13:10

ce faci ma tata-to, facut-ai treaba aia sau freci mentosana?

M@rmota13.04.2008 13:37
Buna neatza ciuci! :whistle:

Nu-i asa ca i-am zis bine? :naughty:

Eu de obicei dau porecle, mai rar primesc! Oricum prima mea porecla a fost chico de la firma care producea aceste haine pentru copii; era cu o furnicuta mica roz si eu eram cam agitata..cum am si ramas de altfel numai ca acum sunt o marmota!

axl13.04.2008 22:02

Am o mare rugaminte la voi: un baiat (de preferinta heterosexual) sau o fata (a caror orientari sexuale nu ma intereseaza - in sensul ca ma intereseaza) sa-mi trimita si mie urmatoarele melodii in format mp3:

Don McLean - Vincent (a.ca.a. Starry night)

Don McLean - American Pie

Asta din cauza ca nu ma pricep sa le iau singur, am ramas corigent la info in clasa a 9-a.

Saru'mana.

bodanelu14.04.2008 09:01

cand eram mic, la bloc, toata lumea imi zicea bogdanel...

cand am mai crescut, la liceu mi-au zis Belo. Cica in nu stiu ce limba, belo inseamna razboi, si eu eram mai agitat asa de fel...

si asa mi-a zis toata lumea...

novac14.04.2008 10:12

Un coleg d'al nostru (care se crede mai nou mare scriitor) incearca sa ne scoata ochii prin dimensiunea caracterelor prin care-si face reclama la nu's ce bloaga de sport! Eu unul nu o sa-l citesc nicodata pentru ca:

1. Ma agreseaza cu dimensiunile ... are cea mai mare semnatura de pe sait deci ... chiar daca asta incearca sa ne spuna nu poate fi cel mai destept de aici :P

2. I-si faca reclama pe treaduri nepotrivite - chiar si atunci cand stie ca-i offtopic. deh ... se alinta!

3. Stim cu totii ca are nevoie de atentie ... ne-a plictisit deja, nu trebuie sa o tipe in gura mare!

Deci eu nu!

LE. Asta ... scriitorule .... uitat-te te la postarea de mai sus ... are www.Ogararu.ro destul de citet trecuta incat sa fie accesata.

axl14.04.2008 10:47
Don McLean - Vincent (a.ca.a. Starry night)

Don McLean - American Pie

Multumesc, vlad75.

Da, emo-boy-ul face reclama la site-uri mediocre.

bodanelu14.04.2008 10:51

Mersi mersi novac :D

Yoyoyoi14.04.2008 10:58

lasa bre omul sa isi faca publicitate :)

novac14.04.2008 11:12

Poate asa cu cratimele puse hai hui o sai sare in ochi si va intelege mesajul ne-sublimin-al!

LE. Problema e ca o face pe nervii mei ... cand se face ca ploaie ... ca am vorbit cu el, na.

Yoyoyoi14.04.2008 11:14

de parca face pe banii tai reclama :D

Azzido14.04.2008 12:15

@Marius, schimba marimea fontului ca e prea mare.

te inteleg ca vrei publicitate dar nici chiar asa :happy:

Joga Bonito14.04.2008 12:28

In sfarsit pot posta!

Multumesc pe aceasta cale lui dee si lui Marius pentru sustinere.

Cat pentru printul Intunericului:

Dobitoc, subst., adj. 1. S.n. Animal patruped (domestic). 2. S.m. si f. (Om) care este lipsit de inteligențã sau de bun-simț.

DEX, editia a II-a, 1998.

Recunosc ca poate am exagerat, dar urmareste in ce context am postat si cui i-am adresat acele "apelative". Nu-mi lua mie dreptul la replica o sapt. si pe alte nevertebrate le lasi libere sa debiteze kkt la adresa lui Laca sau a Stelei.

yo_marius14.04.2008 12:29

e ok asa?

Fane_casieru'14.04.2008 12:33
e ok asa?

mai mic , mai mic !

axl14.04.2008 12:33

Bun venit inapoi, Joga!

novac14.04.2008 12:34

Oare meseria asta este inregistrata la oficiul fortelor de munca?

<<sa debiteze kkt la adresa lui..>> aka sa-i scrie omului in cartea de munca (,) ca timp de 34 de ani s-a ocupat cu decuparea (la o dimensiune bine stabilita) substantei maronii?

Sa verifice cineva si daca nu, este limbaj de mirc si este forbidenat chiar si aici pe +16 ! :chair:

Bun veni inapoi, Joga!

Same! :yes:

yo_marius14.04.2008 12:58
mai mic , mai mic !

Hai ma ca vreau si eu doar 3 milioane de coco de Google Adds. Asta ma face sa va atrag atentia sa click-aiti si voi reclamele :laugh: :laugh: :laugh:

@Joga

Bine ai revenit, sper ca ai invatat ceva din "pauza" asta.

«12942952962972981251»