FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«12792802812822831251»
dee24.03.2008 17:12

porcusorule, din cate stiu, tu traiesti din amintirile Cenaclului Flacara si a muzicii populare,eu imi vad de prezent si mai ales de viitor ;) Oricum, cand eram de varsta ta, deja termiasem facultatea :)))

Stanici24.03.2008 17:12

@Axle-Mnu prea ... s-ar putea spune ca impreuna dar separat. Dar de unde si pana unde curiozitatea asta deplasata, ca sa zic asa..?

@Dee- cand ai terminat tu facultatea erau alte vremuri. In fine, mie imi place sa si traiesc viata, m-am angajat, etc.. sunt mai multe considerente care trebue luate in seama in ceea ce priveste aspectul pe care l-ai ridicat. Oricum, prefer sa fiu pe picioarele mele de la varsta asta si sa termin facultatea un pic mai tarziu decat sa fiu un intretinut sau o povara pentru mama. Fiecare cu sistemele proprii de valori.. ce sa zic..

yo_marius24.03.2008 17:13

Dormim impreuna si totusi separat... ciudat nu? :blink:

P.S. bah asta, eu spre deosebire de altii n-am nevoie de patura!

ZDREANTO CARE ESTI TU ZDREANTA!

axl24.03.2008 17:14
Dar de unde si pana unde curiozitatea asta deplasata, ca sa zic asa..?

Pai ma ingrijorati, sincer sa fiu. Atat de tineri, de fragezi, unul emo, altul fragil, poate o luati pe cai gresite, mai baieti.

Stanici24.03.2008 17:18

Axle, ce texte de pedofil ai in tineee.

axl24.03.2008 17:20

Da, v-am luat prin invaluire, de fapt eu vreau sa va *** pe amandoi.

yo_marius24.03.2008 17:21

Bai emo-navy-man, n-ai nici un motiv de ingrijorare! Ce daca zdreanta e emo, e alegerea lui pana la urma. Despre dormitul impreuna, ce sa zic? Am impartit acelasi pat, n-am dormit, eu fiind ocupat cu altceva, nu cu emo-porcul. Pot sa spun ca aveam "hands full" ca sa ma exprim intr-o limba de circulatie internationala.

LE: cum c***eeeeeeeeeee?? sa ne ce? da' mai mult pe porc, nu? :hmmm:

Stanici24.03.2008 17:26

***= gus invers, bineinteles:)).

dee24.03.2008 17:32
Da, v-am luat prin invaluire, de fapt eu vreau sa va bat pe amandoi.

Axl, nu are sens, porcul cedeaza de la o simpla mangaiere, iar de Marius nu e cazul sa te atingi.

Stanici24.03.2008 17:36

A trebui sa strice clujeanca bruma de relatie pe care incerca nenea Axl s-o infiripe cu cei doi pusti teribili ai forumului... Invidia astaaaa :thumbdown: .

dee24.03.2008 17:41

porcule, tie nu-ti prieste menage-ul a trois, (esti prea emo) deci incerc sa evit anumite situatii care ar putea aparea ;)

axl24.03.2008 17:42
SILENCE! I KILL YOU!!!
Stanici24.03.2008 17:44

Aha... si acum esti geloasa pe colega aia a ta, cu care m-ai impartit? Ti-am mai zis ca pe tine te-am placut... Oricum, nu te mai pune in calea fericirii navy-pedoului:D.

axl24.03.2008 17:46

Ah, ma simt marginalizat. Am nevoie de consolare, Corina, ma strangi in brate si-mi soptesti in ureche ca totul va fi bine?

yo_marius24.03.2008 17:48

Axl says :"Corina, ma strangi in brate si-mi soptesti in ureche ca totul va fi bine?"

NU!

@ Corina

:beer2::wave:

dee24.03.2008 17:49
.... m-ai impartit?

da, ai fost relativ bun ca si aperitiv (putin picant) ,insa, sincer, nu ma intereseaza daca cineva se atinge de resturi ;) eu am trecut de mult la felul principal.

Stanici24.03.2008 17:54

Dar vaaai... ma simt atat de folosit...

Pai asa, don'soara?!! Devorezi barbatii ca pe felurile de mancare? Avand in vedere dimensiunile tale.. hmm... generoase, imi dau seama ca nici la consumul de populatie masculina nu stai chiar rau.

dee24.03.2008 17:58
Dar vaaai... ma simt atat de folosit...

taci mah ca-ti place :)

in comparatie cu dimensiunile tale porcusorule, orice d-na/d-soara pare ... generoasa :)

axl24.03.2008 17:58
***= gus invers, bineinteles:)).

Vai, ce raspuns de mahala. Acum l-am vazut. Magarule!

korynna24.03.2008 18:00

@axl

Te astept la mina aia (45 grade 08'27" N - 28 grade grade 50'14" E) sa-ti spun un secret. :thumbsup:

Stanici24.03.2008 18:00

Gata, Axle.. pun o vorba buna la Corina...ma vei putea ierta vreodataaaa?

@ Dee- in sfarsit, ai dreptate!!! Cu o mica edificare.. cand vine vorba de dimensiunile mele, orice doamna/domnisoara devine generoasa.

dee24.03.2008 18:05
@ Dee- in sfarsit, ai dreptate!!! Cu o mica edificare.. cand vine vorba de dimensiunile mele, orice doamna/domnisoara devine generoasa.

vrei sa te scoatem la licitatie, porcusorule? sa testam cat de generoase sunt dnele?

tu chiar crezi ca ai vreo sansa tinand cont de sarmul ce razbate dinspre Mangalia?

novac24.03.2008 18:05

axl, stop ca nu-i bine! Sa o luam metodic ... intrecerea dintre duduie si borc va fi interesanta si macar pentru faptul ca-i enervam pe "seriosii aia" tot merita facuta. Sustin ideea. Marus (razgaiatu' forumului) ... daca ai ceva de comentat cere voie sa deschizi un topic cucugetarile tale despre fightul astora sau vorbeste cu mana. Valea de pe tread.

Problema reala este ca acesta disputa trebuie "cantarita" si "punctata" de mai multi ochi, zi de zi. In functie de cat de low presteaza cei doi propun sa deschidem un pool pe care sa putem vota in fiecare zi doar o data. Meciul se va termina cand ajunge primul la 250 de voturi.

Cred ca este mai corect si transparent asa ... hai sa-i fac si o aroganta cetatencei :whistle: ... nu am incredere in astia de la Cluj! Ei tipa ca se umbla la butoane si ei au tabloul de comanda al ligii I in pulusmall. Deci, desi noi avem incredere deplina in tine preferam sa te "folosim" pe post de mediator (poti sa dai ban - asta ca sa te simti si tu important ;) timp de o ora ... sa-si roada unghiile (copitele, ma rog) ca celalalt baga la greu si puncteaza decisiv!

Stii cum este noi avem incredere in tine dar nu si in dansa ... ca-ti va trimite tot felul de video cu cadane despuiate, nu cu ea ca nu-i cazul! :tongue: (ca-i o doamna si nu se compromite)

axl24.03.2008 18:08

Novace, bune idei, numai ca-s degeaba. Dee nu si-a dat acordul pentru fight. As putea sa fiu porc si sa spun ca ii este frica de cantar, dar nu-s, asa ca probabil e o doamna si prefera sa nu se scufunde in mocirla alaturi de Stanescul.

Stanici24.03.2008 18:08

Deja se umbla la arbitrii, observ eu o atitudine tipic cheferista...Dee, daca nu-i trimiti poops pe mess, tot degeaba.

In alta ordine de idei, te inteleg ca vrei sa dai lovitura. M-ai vinde, nu?!!

«12792802812822831251»