Hai ca o dam in alte alea... Sunteti offtopic! Si mama si pruncu.
Hai ca o dam in alte alea... Sunteti offtopic! Si mama si pruncu.
@ Novac
![]()
TRADATORULE!
DECIZIA LUI POPA PENTRU MECIUL RAPID - Steaua
?Sã se joace 3 la 3 pe tot terenul din 2 atingeri!?
Antrenorul Ionuț Popa a glumit pe marginea multor subiecte abordate la conferința de presã organizatã miercuri de Politehnica Iași. Iatã cîteva replici ale antrenorului.
Ce mãsurã ar trebui sã ia Comisia de Disciplinã vizavi de meciul Rapid ? Steaua? ?Sã se joace 3 la 3 pe tot terenul din 2 atingeri!?. E justã decorarea lui Deaconu? ?Cred cã s-a fãcut o gafã. ªi eu am dat drumul la vînt la mine în sat cînd eram mic și nu m-a premiat nimeni!? Cum comentați atacurile liberalilor care v-au acuzat cã îl susțineți pe primarul Nichita? ?Politica e cea mai mare curvã. Înseamnã cã am intrat în ea...?
si cea mai tare e:
E meciul cu Pandurii de 6 puncte? ?Am luat și eu o datã de bunã aceastã vorbã, însã dupã ce am bãtut am vãzut cã tot 3 puncte ni s-au dat!?
Vã uitați la meciul naționalei? ?Nu! Voi urmãri ședința BNR în care se va decide soarta leului!?
Nea Popica is "da' men" ![]()
Cum eu sunt in concediu fortat in ciuda summitului si Tusat este in concediu fortat din cauza summitului alaltaieri m-am imbatat groaznic cu el. Ei, nu chiar groaznic.
In seara asta avem in plan sa ne provocam bad-trip-uri cu acid lisergic dietilamida-25.
File-ar summitul al dreaq de jeguri infecte. Of, ce nu suport oficialitatile... de niciun fel!!! Si nici pe absolventii de la drept:D.
Eu nu suport ciorile (corvus corone cornix) de niciun fel. Mai ales ca am auzit ca sunt foarte daunatoare pentru agricultura si se hranesc cu oua si pui de gugustiuc.
Eu pe'alde corvus pancone julestix nu prea ii suport. Mai ales ca am auzit ca sunt foarte daunatoare pentru gazoanele de fotbal si traiesc din portofele culese in RATB.
care e nerusinatul care a inchis topicul de bancuri?
care e nerusinatul care a inchis topicul de bancuri?
Asteptam "DECIZIA" (ta-da-dam)
o sa fie bancul zilei, sau al lunii (indiferent care va fi)
Bodanelu se tine de bancuri !
:laugh:
Nu se ține. Chiar a fost închis la un moment dat. Dar am remediat eu situația. ![]()
S-au facut bancuri despre ala? :tongue: ![]()
Despre care? ![]()
Ala mic si chelios ... care (respira greu) alearga pe aici cu sabia adevarului absolut in mana ... ca doar nu vorbeam de marele jijica! ![]()
Baietei si fetite, se joaca vreun meci azi? Daca da, la ce ora si pe ce canal? Ce rezultat preconizati? Marcatori?
doar sambata si duminica ..
Baietei si fetite, se joaca vreun meci azi? Daca da, la ce ora si pe ce canal? Ce rezultat preconizati? Marcatori?
Romania - Japonia (parca..) astazi, ACUM!
BATEM SIGUR!
@Marus
Baietei si fetite
Capcana mea a functionat. Tu la ce categorie te incadrezi? Esti baietel? Sau esti fetita?
El e un fete ![]()
Nashu stie!
e aiurea cu voi verzi... sa ma fac si eu albastru - red.?
@Azzido
Asta-i buna pentru Novac ![]()
Rãutãciosule ![]()
@ Forever
Stiu cum te numesti... ![]()
Dar poza?
working on it... ![]()
(zici de poza aia in fusta? sau...
)