Bai, voi nu vreti sa terminati cu haicinciu' lu' PRIETENA MEA Boo? Ma vedeti pe mine ca intru pe haicinciu lu' prietena voastra?
Bai, voi nu vreti sa terminati cu haicinciu' lu' PRIETENA MEA Boo? Ma vedeti pe mine ca intru pe haicinciu lu' prietena voastra?
pentru toti rockerii ![]()
care are lista aia de nume comice ?
o aveam dar nu o mai gasesc .. am dat pe google da' nica' .. de azi pana marti vacantaaa ... ne`au dat liber ca e pastele catolic :-"
Aa.. si care are sa imi dea Gheorghe Zamfir - The Lonely Shepherd ? sau de unde sa iau ? ca nu gasesc .. mersi
Ce face-ti ma fani mei ?? ![]()
Ce de rahat! Nu mai am 5 stele!!! Care-a fost nemernicul?
Care au fost nemernicii,stiu ca nu a fost doar unul ![]()
Care v-ati luat ma dupa mine?
Astia's in gasca ... sau? ![]()
cred ca da... neamul lui Penes Curcanul (plecara 9 de la Olt, cu astia 2 tot 9...)
Au plecat in haita. Aici sunt mai multi caini decat la dinamu.
)
Prinde contur visul meu... ![]()
Dar nu inteleg cum Banel e piesa centrala, ce naiba, am fost beat in visul meu ???
Si bai novac, sa nu ma apuc si eu sa le spun la ceilalti useri "detalii picante" despre tine... muahahahha
Sondaj:
Ce medicamente ia Jiji?
1. Rudotel
2. Diazepam
3. Extraveral
4. tratament naturist
Xanax, e mai scump si mai grav.
Eu ma asteptam sa gasesc sarbatoare pe aici .... doarme lumea ... cred ca-i din cauza alora de ne certau ca vb mult si degeaba pe aici! My ass!
<<>> ma Joga ... ce te roade? Ca si-a luat UTA bataie sau ca ti-am punctat greselile pe care le faci pe forum? :O Baga aici ca nu ne vede nimeni!
@axl, vezi ca o trec pe boo la prieteni (total neinteresat de tavaleli in asternuturi de matase) ... o neglijezi si ea ne da flit la toti. Nu-i frumos din partea ei si ... fac o ultima incercare de ... redresare (in ochii nostri) a oitei pierdute!
210 vizitatori, 3 membrii, 0 membrii ascunsi
axl, Google.com, dee, Stanici
Un menaj-a-4 in care Stanici cade pe mana lu' Google.
@Novac, n-o sa fac imprudenta sa ma las angrenat in jocurile tale murdare.
Mai bag si eu un post p-aici, ca sa nu ziceti ca sunt jigodie.
esti o jigodie...
esti o jigodie...
Asa este! Marus este o jigodie! ![]()
Hai, mai Marus... ai nevoie de o patura, ceva?![]()
Nu ma nu! N-avem nevoie de nimic! ![]()
O vorba buna, un gest tandru, un parvan pentru gesturi libidinoase... Chiar nimic?!!!
Ne descurcam noi cumva. Mersi frumos. ![]()
ma vad nevoita sa bag o postare, desi nu vroiam. De unde si pana unde reiese ca eu am pierdut fight-ul cu porcul???? FALS, intotdeauna am castigat, nu stiti voi ![]()
porcul, nu poate castiga duelurile cu mine, decat la masa verde, prin abandonul meu!
Dee pentru noi/ Este raped doi! Atitudine de subpodar, ce sa mai...
decat la masa verde, prin abandonul meu!
asta ca sa dai dovada de fair-play ? or what ?
Dee pentru noi/ Este raped doi! Atitudine de subpodar, ce sa mai...
porcusorule, stii f bine ca nu-mi place defel visiniul :)Oricum,comparandu-ma cu Rapid recunosti implicit ca eu conduceam, nu? ![]()
vad ca ti-a venit ajutorul, la fel de neinspirat ca intotdeauna.