Bun ii vinul ghiurghiuliuu uhuuuuuuu traisaca miriiiii, sa-mi traiasca veriiiiiii!
Bun ii vinul ghiurghiuliuu uhuuuuuuu traisaca miriiiii, sa-mi traiasca veriiiiiii!
hopa.
marmotule, urat faci la betutura! ![]()
bleahhh... ma intreb cati sunt stelisti adevarati pe situl asta... pe zi ce trece am dubii mari ...
in alta ordine de idei, am visat ca elicopterul lui Becali s-a prabusit undeva la 10 km langa Pitesti? S-a auzit ceva pe la Irealitatea TV? Sau e iar un vis tampit?
E un vis tâmpit. Elicopterul s-a prãbuși fãrã Jiji.
LA MULÞI ANI!!! ![]()
bleahhh... ma intreb cati sunt stelisti adevarati pe situl asta... pe zi ce trece am dubii mari ...
@ joga, pe tine te numaram? ... ca-n inteleg ca doresti o socoteala oarecum exacta ...
yoyo_irina s-a combinat cu ala de la mare .... ce puslama!!!
'Neatza Irina! ![]()
ce intelegi prin "stelist adevarat"?
Buna dimineata Marius.
@ LB sau JB sau...
ce vise frumoase ai mha!
@Irina
![]()
Hai ca o dati in caterinci proaste. Jet cu stelistometerul vostru! Atat vreme cat iubesti in primul rand pe Steaua, esti stelist!! EU DIXIT.
In alta ordine de idei, ma duc la gratar si a cazut magareata pe mine sa nu beau. Cea ma crunta soarta o am:(.
Baaa, dar chiar! La multi ani, baietilor!!
Maruse- tie ti-am urat ieri. Ce cadou ai primit de la gagica-tau?![]()
In alta ordine de idei, ma duc la gratar si a cazut magareata pe mine ... Cea ma crunta soarta o am:(.
URAAAA! Am scapat de stanici
.... Ma Doru, sa-i zici la mama ta ca eu nu vreau decat un sorici asa ... cam cat un A4!
Mi-a zis mama sa iti dau altceva:D.
Dorele,
[quote name='Stanici' date='Mar 9 2008, 11:07 AM' post='225575
ma duc la gratar si a cazut magareata pe mine sa nu beau. Cea ma crunta soarta o am:(.
sa papi tot ...ai grija cu gratarul ,am auzit ca are si ceva ciment pe el
iar de baut,ti-a facut-o ..1-0 pentru jandarm ![]()
laterrrrrr! Irina s-a priins, Irina s-a priins! ... mare scofala ... cred ca-i blonda!
vezi ca marus te ia acum si te vrajeste ... bla-bla ... dar nu-ti face nimic: p este ca o pisicuta.
@nico, nu prea merge ... ca te reclamam! promisiuni false si abuz de incredere.
![]()
Eu il asteptam pe Fane...si cum el nu mai apare,am scapat ..de tine nu-mi amintesc ![]()
@ Fane & novac
tocmai am primit un ban pe ziua de azi..nu voi mai putea posta locul si ora unde sa va dau paharele ( pline..dupa pofta inimii) ..o lasam pentru la anul,acelasi loc si aceeasi ora ![]()
yoyo_irina s-a combinat cu ala de la mare .... ce puslama!!!
aham... m-ai prins ![]()
Eu vorbeam de ala de la mare ... ca-i puslama, offf ![]()
m-am prins si de asta, novac ![]()
ca marus te ia acum si te vrajeste ... bla-bla ... dar nu-ti face nimic: p este ca o pisicuta.si abuz de incredere.
chiar acum fac abuz de incredere,pentru a afla lucruri foarte interesante din spatele terenului de joc...vin vremuri nashpa pentru unii dintre noi
Ne pregateste iarasi rosu_imparat vreo surpriza-surpriza? Ce s-a mai gandit de data asta?
Sper ca nu incepe sa ne scada numarul postarilor pe masura ce "bagam" aici?!?!? Ce tare ar fiii iii iii! ploii am devenii oo daaa =))
@ novac
Hiihiii...te-am luat la postari..fix 100 ( 99 acum )
sunteti naspa... si treji
@ Irina
![]()
Nashpa,nashpa...dar unul din cei "treji" va deveni in curand moderator...si pentru un timp ce depaseste 5 minute ![]()
Bafta lui/ei! sa vina cu berea(stella) ![]()
LE: Novacelu' d-atea faci? ai vise de prea-marire pe sait? Deni2 ce esti! ![]()