esti dragut, Stanici ![]()
esti dragut, Stanici ![]()
Da, Stanici e cel mai dragut. Pup.
Bai zdreanto care esti tu zdreanta, iar cauti anturaj pe net?
@Geta(aka. Yoyo, aka. Irina)
care e ala/aia care nu te-a primit bine?
@Axl
asta asteptam sa vad. recunoasterea oficiala a orientarior tale mai altfel. btw, sper ca Dorel sa fie singurul baiat pe care il pupi pe aici. asta nu e sait de homalai! HUOOOOOOOOO
@ Axle, nu mai face bascalie! Mai mult ca sigur fata se referea la poza din avatar.
@ Marus, tu de fapt esti ofticat pentru ca sti bine ca Axl nu e gay si ca nu o sa poata fi niciodata ce ti-ai dori tu intre voi.
@Stanici, ai vazut cu ce ochi flamanzi ma privea la Drumetu'? Si se tot muta, de la o masa la alta, de pe un scaun pe altul, doar - doar o ajunge mai aproape de mine. M-am simtit abuzat.
@ Marus, tu de fapt esti ofticat pentru ca sti bine ca Axl nu e gay si ca nu o sa poata fi niciodata ce ti-ai dori tu intre voi.
am zis eu ceva? dar, stii cum se zice in Romanica:" Cine se scuza se acuza ![]()
@Stanici, ai vazut cu ce ochi flamanzi ma privea la Drumetu'? Si se tot muta, de la o masa la alta, de pe un scaun pe altul, doar - doar o ajunge mai aproape de mine. M-am simtit abuzat.
nu ma uitam la tine bah asta!! ![]()
![]()
P.S. pe SPTFM e imnul chefereului... mai beau un .. suc. ![]()
LE: @staniciu
iar trebuie sa reluam lectiile de gramatica?
eu stiu
tu stii
el/ ea...
got it?
P.S. pe SPTFM e imnul chefereului... mai beau un .. suc.![]()
Astia "diferitii" sunt intotdeauna cu curu'n doua lutre! Ti-ai dreacu sa fiti de falsi! ![]()
PS. Da ma da stiu ... a sasea pe lista!
Paii na, maii Maruse, daca nu mii-a placut cartea... nu a fost sa fiie sa fiiu sii eu asa de iinteliijent ca tiine. Asta e, data viiiitoare o sa pun catiii iii trebuiiie sa pun. Itiii multumesc pentru lectiiie sii pentru faptul ca estiii atat de prompt in a corecta greseliile.
1)
fii rea mai fata!!!!i-ai toti fanii brunetei!!!!fii vedeta forumului!!!! (by marus)
bai zdreant-o (multumit?) posturile de acu' multe luni scrise intr-o stare... oarecare, nu se pun!
vreau si eu melodia aia cu: cand m-am nascut in jur erau butoaie
daca o are cineva sa o puna undeva sau sa`mi dea un link ceva ![]()
...@Geta(aka. Yoyo, aka. Irina) , care e ala/aia care nu te-a primit bine?
hihi, iar ai comis-o maruse(mo)! Din geta-tricicleta acum ai dat-o in extrema celalta ... osanale si poeme: P
Chiar crezi ca fata n-are nas si ca nu s-a prins ca te "tropaie" alt neam de hormoni?
@nico, danimarcu
hai cu
aia ca eu
cred pana nu vad :laugh:
@irina, ai fost la mare?!? deja :O!!!!
In sfarsit ceva ce m-a facut sa rad. pseudo-galeria chefereului cantand versiunea lor din "ce drog ciudat"
@ novac
POZA E LA MINE! ![]()
@ yoyo
explica-le tu astora ![]()
bodanelu ![]()
multumesc mult ![]()
Pentru toate forumistele :* La Multi Ani
Pentru toate forumistele
Ati auzit, forumistelor? La multi ani, forumistelor care sunteti forumiste.
Forumistelor!!!
Forumistelor!!!
Ce naspa sunaaaa " forumistelor" ! :biggrin: !!!!! Parca ai zice ... hai la masa fomistelor =))
LE. ,,esti dragut, Stanici
" ! ... ecoul
Ce se intampla daca, din greseala si graba, interschimb "m"-ul cu "u"-ul?
:D:D
Ca sa nu uitam de unde am plecat!
ma bodanelule io nu m-am luat de tine.. j nu te`am intrebat ce o sa faci u peste 5 ani ok? ... sa te informez si pe tine... tatuaju i tatuaj semipermanent daca nu jti ce ii aia... iti explic... dupa 2 saptamani se duce.... si stai relax ca n`am nevoie de copii pe la 20 de ani.. imi traiesc viatza ca o sg viatza am.... j so inventat medotele contraceptive dak ash avea nevoie....j ma vopsesc cat am io chef... dak imi permit parintii i treaba mea!!!!!!!! dak nu`ti convine cara`te u pe forum de femei mno i bn
.... crek ejti un pensionar dinala de 70 de ani... nij bunicamea numi face morala dinasta si ea are 54 de ani ... inca chiar i plashe cum is vopsita si si tatuaju :-j
OMINI BUNI!!! tatuaju i SEMIPERMANENT ... io nu suport injectiile si ar fi o faza sa suport tatuajele :-j
multumiti`mi ![]()
eu vreau Fara Zahar - melodia aia noua .. :laugh: ![]()
diabet? sau ne iei la misto?
LE. ronie, parca ai primit bursa, asa te bucuri .... ![]()
9 MARTIE!!! ![]()
mai am cateva pahare...