Ce dreaq nu e clar?!! Refuzam sa mai cheltuim cu voi; hotii au bunul simt de a ne cere banii sau viata... voi le vreti pe amandoua. Huo!
Ce dreaq nu e clar?!! Refuzam sa mai cheltuim cu voi; hotii au bunul simt de a ne cere banii sau viata... voi le vreti pe amandoua. Huo!
Pastele masii .... 1 martie ... 8 martie .... valeu valeu !!! Stanci , ai mare dreptare !!!!
))=))))
Asa-i la greu, cand apare un dusman real, vechile adversitati dispar ca din senin lasand locul aliantelor. Asa s-au castigat marile batalii!
oooo, Deni este de acord cu Stanici
, acus apare criss la brat cu marus[................................................................]
Nu stiu daca l-am mai postat sau nu dar e bestial:
Tare, Buga:))) O sa ajungem ca in Harry Potter.. "Cel al carui nume nu trebuie rostit" . Ahahahaa.
Baieti, daca aveti chef de facut misto, faceti-l intre voi, nu mai face aluzii la persoane care nu sunt dispuse sa intre in joc. Si fara injuraturi, chiar abreviate, cuvinte deocheate, murdare. Nu sunteti in afara regulamentului nici aici.
Spor la luat la misto.
hai Virgile.. si pe un topic la misto... Nu aici, nu ne lua ultima fasie de pamant
)
Bun, de acum incolo facem misto in 3-4 persoane. WTF?- unde a disparut caterinca?!!!
P.S. :auzi, mah!!!,, sa nu te bagi in seama" ... vorba lui Buga: "Omg, ce importanti ne simtim in seara asta!!!" Bleah.
:laugh:
luati-l ca pe ultimul meu post(de tigan) pe aici..... foarte tare insa!! n-am putut sa ma abtin...desi am incercat!!
Baieti, daca aveti chef de facut misto, faceti-l intre voi .... Spor la luat la misto.
Aia de fapt este si problema ridicata! Ca nu stim care's fete si ca daca sa le dam flori sau mistouri ... ca nu's decat un ID-u pe involburatele cai ale net-ului.
PS. Nu mai scriu despre SRI ca vad ca-i cuvant cu probleme.
Gata,s-a zis cu voi ,impostorilor!
Voi nu ati stiut ca nu poti folosi un nume,brand,etc ,fara sa platesti dreptul de autor?Eu zic sa ii trimiteti (LUI) un PM sa-i cereti nr de cont bancar,si maine fugutza la banca...
Credeti voi ca scapati asa?Unde-i lege nu-i tocmeala...
Nu s-a zis deloc. Topicul continua si e mai in voga decat oricand. Nu am de gand sa inchid acest topic. El este martorul spiritualitatii steliste, ca sa spun asa. Exista o conditie. Eliminati vulgaritatea. Nu sunteti pe un maidan, nu sunteti nici macar in peluza, sunteti pe site-ul suporterilor si trebuie sa va respectati in primul rand pe voi. Apoi pe cei care citesc ceea ce scrieti. E atat de simplu. Sunteti persoane inteligente cu totii, incepand de la Stanici si terminand cu ultimul utilizator care a intrat in joc. Numai astfel ii puteti determina si pe altii sa participe.
.... Cred ca mai degraba am cere banii ......
Revenind la ale noastre ... daca vreti cadouri/martisoare/buruieni ... tre' sa ne demonstrati (se poate si in timpul zilei, ca-i cu +16)
, ca sunteti "pasarici" si ca merita efortul.
Noi asteptam cu un interes ... nedisimulat! Deja ne-am pus pe "bugete de austeritate" ... lula sprit si alte escapade pa la ONE MILION DOLLAR (un loc foarte decent, de altfel).
@Virgil
Eu cred ca ti-ar prinde si tie bine sa iesi din morocaneala,sa fii mai receptiv la un "misto" facut fara intentia de a jigni...
Nu vad nici o urma de rautate in postul lui @novac pe care l-ai sters.Era pur si simplu o gluma,in spiritul acestui topic.
Daca cineva ti-a scris aici numele,trebuia sa te bucuri ca nu te uita lumea... :wink:
Nu stiu cine esti,dar nu-ti sta bine sa te porti mereu ca un mic Stalin. ![]()
Eu unul zic sa pastram spiritul originar al prezentului topic si sa ne vedem de mistourile noastre. Fara atacuri, amenintari sau jigniri, cum s-a intamplat in ultima vreme. Or fi unii nef***ti dar trebuie sa pastram o limita a decentei.
SA FIE PACE! Si pace se facu..
Nu s-a zis deloc. Topicul continua si e mai in voga decat oricand. Nu am de gand sa inchid acest topic...
Nu cred ca ai avea motiv sa-l inchizi ... Produce click-uri deci ... face banii. Unii se chinuie sa-si aduge tag-uri gen plugaru, numai sa se mai lipeasca de 50-100 de click-uri!
Nu sunteti pe un maidan, nu sunteti nici macar in peluza, sunteti pe site-ul suporterilor si trebuie sa va respectati in primul rand pe voi. Apoi pe cei care citesc ceea ce scrieti....
Cu asta ai mare dreptate ... in ultima vreme au fost depasite unele limite ... dar! ... stii cum este, pe sait este cam ca in casnicie, partenerei ii mai "inghiti" si niste expresii mai tari la pat, daca face treaba buna.
nimic interesant..............................blabla............................... Iar daca viata e o [........................]
Asta-i asa ... unul dintre exemplele dp alte topice unde se accepta "abrevierile".
PS. Ce bine ca saitul are memoria mai putin volatila ca a noastra; Saitu-i frate cu Romanul!
Eu refuz sa ma supun! Astept constiincios clipa in care voi saruta cu buzele podeaua rece a inchisorii comuniste...
Traiasca Anarhia si Carlsberg! Si Steaua! ...aaa si Manchester United ![]()
@dee, ai rezolvat problema cu "instalatia"?
Traiasca Anarhia si Carlsberg! Si Steaua! ...aaa si Manchester United![]()
Eu in locul tau nu mi-as declina preferintele, nu de alta, insa unii vor sari 5,00m in sus cand vor vedea , ba mai mult, vor face un print screen si te vor 'santaja' la un anumit moment dat ![]()
@Buga
vad ca le-ai adus aminte ca incepe in curand cosmarul, iar expresia "gestul conteaza" nu se mai aplica in cazul unora
) Pe Axl il vad plimbandu-se prin p-ta Unirii cautand disperat lumanarele,uleiuri de masaj, saruri de baie, Marius un buchet de ghiocei + o diploma "cea mai buna...", iar Joga va apela la un martisor cu 2 litere "JB". Bodanelu va da o tura pe la "Pretty Girl", iar Novac ...hmm,a depasit faza de 'jucarii', va trece direct la setul ala cu 30 de bomboane de ciocolata a la reine Astrid ![]()
(ca sa nu ziceti ca n-ati avut idei
)
Eu m-am ales cu cel mai urat cadou.
@ Stanici - Tot e bine ca te-ai ales cu ceva,decat deloc..zi merci si mergi mai departe :tongue:
@novac
I-am spus lui The flyer ca este cam fara ''educatie'' deoarece i-am raspuns la intrebare cu punctul meu de vedere si el hop m-a spurcat pe privat. Putea sa spuna frumos ce vroia ca nu trebuie doar sa injuri pe cei care nu sunt de acord cu parerea ta, deci sa terminam subiectul. Poate o fi un om deosebit, dar nu trebuie sa injure asa pentru. o parere.
Lasa ma, ca nu cred ca a fost asa de rau incat sa ramai cu sechele. Trece, gata ... fugi dupa cadouri, vezi poate-ti comanzi si o carte: utila. Stii cum este ... ai carte, ai parte + ca mai tragi si ceva invataminte utile.
PS. Iara mi-a disparut cate ceva ... incepe sa mi se intample din ce in ce mai des. Cred ca-i de la varsta ![]()
![]()
the shit !
- tovarasa educatoare, Georgel mi-a luat jucaria mea preferata, pedepsiti-l!
- lasa, nu plange Norvicel, ca-l pun eu la punct!
- Georgel, nu te mai apropia de Norvicel, joaca-te cu ceilalti copii, pe el lasa-l in pace.
- esti multumit acum, Norvicel?! Sa nu-i spui tatalui tau ca te-am ajutat, ca deja esti baietel mare si ar trebui sa te descurci singur.
ajuns acasa, Norvicel ii spune totul mamei, care-l mustra: Norvicel, nu ti-am spus eu ca nu-i frumos sa parasti?! chiar nu poti sa te intelegi cu ceilalti copii, suparaciosule?! Nimic nu este mai dezgustator decat ceea ce ai facut tu. In seara aceasta bei doar laptic si te duci la culcare sa te gandesti bine la ceea ce ai facut.