FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«12232242252262271251»
AdiM09.02.2008 17:05

mah, daca nu va bateti n-aveti niciun farmec.

novac09.02.2008 17:06

SINTEZA

<<Cum ar fi daca pe toata sectiunea +16 , .....doar cu buletinul in mana? ... sa mormolociti p'aici? >>

Stanici09.02.2008 17:07

Traiasca dezbinarea intre oameni!!!Muahaha. 'm plaace:D

c.ronaldo1709.02.2008 17:18

PS: :)) continuati

yo_marius09.02.2008 17:27

vino, e un ninja...

http://www.youtube.com/watch?v=A3wL9YIWAhs...feature=related dedicatie pentru "grupa mica".....am pleznit de ras!!! =))))))))

Dany's09.02.2008 18:29
criss4plm........app, cu prima ocazie cand ne intalnim o sa intri in clubul "jump-how high la castane si pumni in cap"...

Inca un suporter al Stelei care nu va mai veni la stadion=))

dee09.02.2008 18:48
am ajuns sa ma justific unui "retard" de 15 ani cu minte de 10... btw retard exista in dex si inseamna "intarziere" ceva cu care esti familiarizat criss4plm...

ar fi o chestie sa se deschida un nou topic "limbaj de mahala", pentru ca vad tot mai multi adepti ai stilului, un topic unde nesimtirea si jignirile n-au cenzura.

Asa cum spunea cineva anterior, "traiasca dezbinarea intre oameni!".

bodanelu09.02.2008 19:33

runda 1 s-a incheiat.. urmeaza runda 2. admirati fetele cu pancarda in mana...

axl09.02.2008 20:49

M-am trezit, am aruncat o ocheada si m-am culcat la loc.

john_8609.02.2008 21:23
[

app, cu prima ocazie cand ne intalnim o sa intri in clubul "jump-how high la castane si pumni in cap"...

Alooo..alo !!!

@criss

cand te intalnesti cu Marius sa nu ii spui cine esti. Mai bine le spui baietilor ca esti 112... :P

yo_marius09.02.2008 21:44
LE. Marius, tu stai pe net toata ziua, n-ai si tu casa mah?

nu mha....stau si eu pe la cine apuc....ce dreaq,parca e mai misto sa vagabondez pe net decat sa ma apuc de munca, sa intru in randul lumii...

cRiss4Steaua09.02.2008 22:30

bai ratatule, vezi pe cine faci retard in MM .. ai inteles ? eu nu te-am jignit .. jet tiganule .. parazit frustrat

Joga Bonito09.02.2008 22:34
M-am trezit, am aruncat o ocheada si m-am culcat la loc.

axl, parca esti prunc de 1 an si o luna... revino-ti !!! ca s-au tampit copiii...

ce a decazut forumul asta, in lipsa "maestrului intunericului"

cRiss4Steaua09.02.2008 22:39
Ia nu mai da tu lectii de regulament. Zi-mi si mie unde scrie ca e interzisa citarea postului anterior.

Ce ma enervati! M-am trezit bine-dispus si-acum m-am enervat negativ! Ma duc sa ma culc la loc.

1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie.

yo_marius09.02.2008 22:48

asta am tot citit de pe la 9 jumate aseara <a href="http://www.jurnalul.ro/rubrici/151/jurnalu...amnat-la-moarte" target="_blank">http://www.jurnalul.ro/rubrici/151/jurnalu...amnat-la-moarte</a> cam toate capitolele...

P.S.

bai ratatule, vezi pe cine faci retard in MM .. ai inteles ? eu nu te-am jignit .. jet tiganule .. parazit frustrat

o sa ma autobanez.....am ajuns sa ma injure frustraceii p-aci....

P.S.2" eu nu te-am jignit .. jet tiganule .. parazit frustrat"

si totusi imi arde de mistouri....replica aduce foarte mult a jijica ("eu nu l-am jignit pe Dragomir...el m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta"...)

P.S.3 si totusi.....cat de rau am ajuns....chiar asa de tigan si parazit frustrat oi fi?.....

cRiss4Steaua09.02.2008 22:51

ce`am ajuns si eu ... sa ma faca retard toti tiganii .. nu`mi pasa daca primesc ban .. dar daca primesc sa primeasca si el .. vorbim dupa ban .. salut

danimarcu09.02.2008 23:31
1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie.

1.Ti-ai pierdut cumpatul.Ma mira sa vad la un tanar,viitorul tarii, atata lipsa de simt al umorului.

Axl a incercat doar sa fie in tema topicului,nimic mai mult...Ce era asa greu de priceput?

2.Eu va sfatuiesc sa fiti cu totii mai rezevati cu jignirile,ar fi pacat sa se inchida topicul asta din cauza unor prostii.

3.Lua-v-as la misto pe totii aia care nu aveti somn!...

cRiss4Steaua09.02.2008 23:37

sa stii ca am simtul umorului foarte dezvoltat :laugh: dar ..

Joga Bonito10.02.2008 00:43

bai... marus pe langa ca e gay, mai e si tigan? asta e noutate...

dee10.02.2008 06:36

inca n-ati terminat cu cearta? mai recunoasteti si voi ghilimelele invizibile. Voi suneti oameni fara probleme , stiati? Hai sa va spun eu niste probleme :))

M-am trezit pe la 6.00 simtind cum picura apa din tavan. Fiindu-mi prea lene sa-mi deschid ochii ( ca ma culcasem pe la 4.00) , m-am intors la visul meu in care sfidam gravitatia. Pe la 6.30 picatura chinezeasca si-a facut efectul si ma trezesc: ma uit buimaca in jur, peretele tot ud, covorul, hainele de pat tot .... Aud o bataie in usa, ca un somnambul ma tarasc si deschid: vecinu'!!! Nu mi-am dat seama ca-s imbracata sumar, nu stiam de ce se tot uita asta la mine! Intra, direct la mine in camera, se uita, vede ce a facut si-mi spune: sa va ajut sa curatati?! Deja mi-l imagineam in 4 labe cum strege cu o carpa parchetul,rad infundat si-i spun, "lasati, ma descurc". Vecinu' de deasupra e ceva prospatura venita in scara la mine, inca nu ne-am socializat.Pleaca frumos, nu apuc sa-mi fac o cafea cand suna iarasi la usa: "acuma ce mai vrea?" (imi spun in sinea mea). Deschid usa- era vecinu' de sub mine. ( eu, evident, inca neimbracata corespunzator). "Ce s-a intamplat? ai probleme cu robinetul felexibil? " ( pe asta il inud frecvent, cam de doua ori pe an, deci, e obisnuit sa vina, sa repare, sa ma ajute la sters apa etc). "De data aceasta NU, spun eu cu o vadita satisfactie in glas". El, " cu ce sa te ajut, fac cafeaua sau sterg pe jos?". Evident ca nu m-am indurat si am sters si curatat eu , in timp ce el isi facea de cap in bucataria mea. Ma simteam ca Axl, pusa la munca de jos.

Abia pe la 8,00 am terminat curatenia, iar la 8,30 am scapat si de el . Mi-a turuit 1/2 ora despre motoare (stiind evident ca-s paralela si ca nu-mi place). In sfarsit m-am imbracat ... si m-am trezit :D

Stanici10.02.2008 10:27

Eu m-am distrat mai bine aseara. Am "pilit" cate ceva la mine acasa impreuna cu doi amici. Unul dintre ei se imbatase mai mult decat era cazul si ne-a tinut o intreaga predica despre sfarsitul lumii care cica vine intre 2012 si 2015 (parca). Sa fac un rezumat (din ce-mi aduc aminte, ca trei sferturi din timp l-am perecut razand cu lacrimi).

Este vorba de o planeta , Nibura (sau ceva de genul) care odata la 3600 de ani trece printre a doua si a treia planeta din sistemul nostru solar. Cica peste 5 ani se va intampla fericitul eveniment si planeta noastra va fi fucked, ca sa zic asa. Partea haioasa e ca planeta asta plimbareata e locuita de ...?amuriki?, niste extraterestri smecheri care , de fapt, ei au creat rasa umana combinand adn-ul lor cu cel al primatelor deja existente pe Terra =)). Partea si mai haioasa e ca, intr-un moment de maxima scilpire, betivanul a fact legaturi si a ajuns la concluzia ca ?Iluminatti? (un grup secret care conduce din umbra lumea) sunt descendentii directi ai ?amurikilor? si vor sa globalizeze planeta noastra ca, atunci cand vin aia, sa poata stapani peste toata lumea. In fine, a vrut sa continuie cu explicatii despre un anume grup ?bilderberg? care au oarecare legatura cu ?iluminatii?. Dar l-am trimis pachet acasa, se facuse prea muci.

Acum ma bate serios gandul sa imi vand casa si sa o beau in cei 5 ani pe care ii mai am de petrecut "prin zona" :)) Ce poate sa faca internetul din om....

novac10.02.2008 10:44

:blink: judecand dupa ultimele 47 de postari pentru mine devine clar: nu va prieste sfarsitul de saptamana ... incercati, macar un timp, sa traiti doar luni-joi iar restul petrceti-l intr-un frigider, disimulati in ceva leguma.

Luni veti fi din nou cu zambetul pe buze.

OO

axl10.02.2008 10:46

1.5 Citatele (Quote): Este permisa citarea in intregime a oricarui post. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc).

Eu zic sa-ti verifici din nou regulamentul.

Dany's10.02.2008 10:56

Episodul 2-Criss cel razboinic VS Marus cel far'de frica

Primul episod a fost

Dany's cel banat VS Fane nemilosu'

axl10.02.2008 11:01
Este vorba de o planeta , Nibura locuita de ...?amuriki?, niste extraterestri smecheri care , de fapt, ei au creat rasa umana combinand adn-ul lor cu cel al primatelor deja existente pe Terrei

Este de vorba de hanunnaki sau nefilimi, apar devreme in istoria omenirii, sunt precizati chiar si in Epopeea lui Ghilgames, el fiind unul dintre ei. Se deplasau de colo colo cu "semuri", "sem" fiind tradus eronat drept "nume/renume", traducerea exacta fiind "vehicul inerplanetar de mare complexitate si viteza". Din planeta lor n-a ramas decat centura de asteroizi. Referitor la creearea rasei umane, povestea spune ca Enkidu, omul originar, traia printre animale si se imperechea cu ele pana in momentul in care Ghilgames il ia la sine si-l educa, devenind prietenul lui. Aici e ceva bizar la mijloc deorece in aceeasi mitologie numele primului om este Adapa. Ciudat.

«12232242252262271251»