gata ma....am revenit... doar sa nu va supere adevarul, pardon mistoul, de acum inainte!
gata ma....am revenit... doar sa nu va supere adevarul, pardon mistoul, de acum inainte!
Fetili, GATA, incep cadourile :
LE. realizezi ca ea a vazut deja si se bucura de cadou ... oare care o fii ascunsa?
SMS ba!!! ca n-am cont la youtube si nu ma lasa sa vad astea "porcoase"...
@"novicel cel pedofidel"...
:laugh: inflamat-o care esti
, btw, nu vorbeam de tine =))
aia cu berea calda si femeia rece! de doua zile! este documentata frate ... stiu eu ce stiu.
LE. Place cadoul nr.1 ?
2. numai Marius se face cacauta :smile: intrarea...
3. gata, somn de voie! Baaaa, parca-i saitu' lu tact'su lu asta ![]()
Anormalilor.. jet la somn, ca intru in voi..
Am crema de crescut in inaltime, in schimb:D. Interested?
SMS-eti (cu sau fara.......crema)
Ce zi frumoasa!!!! Am mai dat un ban permanent, cum s-ar zice, another one bites, and another one bites, and another one bites the dust.
Daca tot te-ai trezit mai devreme poate ai timp sa gasesti si un cadou pentru fetele forumului.
... cadouri, alea ... vorbe dragastoase si dulcegarii :biggrin:
Later. cine nu baga un cadou la fete este un ornitoring dovedit!! si definitiv.
"novicel cel pedofidel"...
na na na na na.
lalalal la ala l la ala la la
LE1 : NIMIC BA!!! NIMIC!!! multumit?
sarbatoriti voi toate importurile de cacao de pe cine stie unde...
P.S. la vara o sa dai cu artificii pe 4 iulie?
WTF...
P.S. 2 SMS (e mai ieftin decat sa suni...)
Ba, ca si cadou pentru fetele de pe forum... ma gandeam sa pun o poza cu mine dar nu sunt sigur ca merita delectarea
.
Daca tot te-ai trezit mai devreme poate ai timp sa gasesti si un cadou pentru fetele forumului.
Eu nu stiu ce cadou sa-i cumpar lu' mimoza si tu ma pui sa fac cadouri fetelor? Da' ce, sunt indragostit de ele?
hai ma ca ma mai bag in seama (inca) o data.
deci, Corina, ce vrei de Sf. Valentin? ![]()
Tare asta :laugh:
Ba, ca si cadou pentru fetele de pe forum... ma gandeam sa pun o poza cu mine dar nu sunt sigur ca merita delectarea.
Pot sa-mi fac singura acest cadou ? bine,nu voi fi egoista si o voi arata si celorlalte fete :laugh:
..sau as putea sa fac o licitatie,care da mai mult pentru a te vedea ..si apoi sa fac o donatie anonima,dar semnata ![]()
donatie anonima,dar semnata![]()
..ceva deosebit..
Mama, Marmoto, bine ca mi-am adus aminte. Ce scris de tocilar ai!!!
:biggrin: Sa ma citez singura? Mai bine repet..ceva deosebit!
a?
Ce, Maruse, tu nu primesti scrisorele parfumate de la fetele FCSteaua.ro?
Ai cam vrea, nu?
@ Marius
Este un "a" deosebit sau simplu ? In functie de raspuns poate afli si despre ce e vorba pe aici ..Sau treci la "b" ?
@axl
ma, sincer sa fiu, mai ales ca ne apropiem de perioada a anului, nu prea as vrea sa primesc scrisorele, cu atat mai mult parfumate... uiotam, si cu scris de tocilar
btw, defineste scris de tocilar.
@nico
nu prea m-am gandit la treaba asta, dar, cred e un "a" deosebit, special, cum vrei sa-i zici, ceva in genul "a"-ului de la dentist, cand iti promite ca "n-o sa simti nimic".
Scris marmoticesc bre...
Scris de tocilar = scris care iti lasa impresia ca este scris de o persoana care scrie ca un tocilar.