Da! Eu sunt!
Da! Eu sunt!
@Nico
e destul de greu sa accept provocarea, nestiindu-ti lighioanele care te inconjoara ![]()
In afara de porcusorul agresiv, pe care l-as baga in ring inca de la inceput, nu prea mai stiu care ti-e echipa pentru a putea face perechile care se vor 'lupta'. Evident, noi, capitanii ne vom duela la final ![]()
trebuie sa ies .... ma duc sa-i antrenez putin ![]()
@Nicoe destul de greu sa accept provocarea, nestiindu-ti lighioanele care te inconjoara
In afara de porcusorul agresiv, pe care l-as baga in ring inca de la inceput, nu prea mai stiu care ti-e echipa pentru a putea face perechile care se vor 'lupta'. Evident, noi, capitanii ne vom duela la final
trebuie sa ies .... ma duc sa-i antrenez putin
1. pentru "lighioanele"care ma-nconjoara s-ar putea sa te coste un ban..asta daca nu ajungi inainte la destinatie cu capra
2. cand te va durea capul sa te gandesti la porcusorul agresiv,caci de la el e durerea cu siguranta
3. "nu prea mai stiu care ti-e echipa" -nici n-ai stiut vreodata,si nici nu vei sti.In ceea ce priveste echipa ta...Alba ca Zapada si piscoteii
Semanati(tu si .........)
BA, da`ce porc esti cu saraca fata.
Doar glumeam cred ca si tu semeni;)))))))
Mhuama! Gata. Ai pus`o. Vorbesc cu Denii si ban permanent.
Vorbeste poate iti iei ban pe ip
Ahaham. Cat fight. Ce-mi plaaace. Traiasca dezbinarea intre oameni. Si intre lighioane.
P.S. Eu nu am capitan. Pentru cei care au impresii de conducatori - invatati sa va conduceti mai intai pe voi, apoi pe altii.
Vorbeste poate iti iei ban pe ip
Valeu. Orice.. fa`mi orice.. numai ban pe ip nu. Da`mi pe nick, pe avatar, pe e`mail.. numai pe ip nu`mi da durule.
Gata, ma duc iar sa`ti dau o Steluta la profil.
Valeu. Orice.. fa`mi orice.. numai ban pe ip nu. Da`mi pe nick, pe avatar, pe e`mail.. numai pe ip nu`mi da durule.
Baaaaa nu io Danny
Stelistub, pot sa pun discutia aia dintre noi de aseara de pe mess? Cu id`ul ala a tau super criminal..
LE: Te`ai inmuiat?
Pune-o ma ma,ce mare vrajeala e,un id de mess,sa stii ca am si frate;)
VALEU!!!
Stelistub are frate. Simt ca pana aici mi`a fost. Mi`a parut bine sa va cunosc in plm. Pe toti.. Denni, daca o sa mor, iti las ca mostenire posturile mele.
Da ma am frate care-i treaba
P.S. Danny nu are sora are decat un frate asa ca shut up
Deci tu esti ala care umbla cu magarii. Tu dai cate o Steluta la profil. Ei las' ca te stiu eu...
I-am dat si eu tot ...
Valeu! Ma omoara si fracsu` si imi mai "dadu" si o Steluta. OFICIAL e cea mai urata zi din viata mea.
Azzido , intr-o luna sunt gata , ai putina rabdare . Fane , Axl , Forever .... sa ma primiti cu bratele deschise !!! ![]()
Am glumit ma io nu dau stelute
Si acum zici ma, dupa ce ti`am dat?!!?!
Pot sa raman si cu o Steluta, pun o zi poza cu mine si fac 5
Ia pune ma o poza cu tine, sa vedem ce mare gigolo esti.
Nu ca ma deochi
Nico !!! Io nu sunt papagalu nimenui .... pot fii orice vaca , porc , cal , caine ( nu matza) , sarpe , popandau .... da numai papagal nu !!! ![]()
@Stelistub e un gigolo de 2 bani ![]()