Visai azi-noapte ca se plimba axl in chiloti pe la mine prin casa,nu e vorba de misto asa a fost visul
Te cautam sa te prind.
How gay!!!
you tell'em girl!!adica...bro!!! adica....never mind :wink:
Visai azi-noapte ca se plimba axl in chiloti pe la mine prin casa,nu e vorba de misto asa a fost visul
Te cautam sa te prind.
How gay!!!
you tell'em girl!!adica...bro!!! adica....never mind :wink:
Fuckin' pussies's for puffs!
i'm not sure it's allowed to write that here!!! rulles....ring any bells?
Ba, terminati cu chineza asta ca iar nu intelege Deni ce vorbiti!!!
Ba, terminati cu chineza asta ca iar nu intelege. Deni ce vorbiti!!!
Wally, deni stie chineza? (
asta-i preferatul lui ). Nici eu nu inteleg, plm, nici nu's polilglot ca altii. Despre ce chineza este vorba? Sau fac mistou...?
Despre chineza in care vorbesc Axl si Marius. Pai cand o sa intri Deni maine dimineata pe forum si o se apuce de citit nu o sa inteleaga nimic. Si nu o sa poate el sa dezbata subiectele din noaptea si nu o sa ajunga la 2000 de postari, si nu o sa devina moderator si tot asa...
Despre chineza in care vorbesc Axl si Marius. Pai cand o sa intri Deni maine dimineata pe forum si o se apuce de citit nu o sa inteleaga nimic. Si nu o sa poate el sa dezbata subiectele din noaptea si nu o sa ajunga la 2000 de postari, si nu o sa devina moderator si tot asa...
Ahaaa ... tot nu inteleg, de fapt ie din ce 'n ce mai aglomerat, ('nplm mai bine sterg)... axl si Marius sunt impreuna ?
. ori chinezi ???? Ma! ce dracu se'ntampla pe aici? iti dau si tie pe PM, ca nu ma mai inteleg cu nimeni!
LE. Stai ca-i plin, sterg si gata ... cred...!
Vad ca e chineza si pentru tine...esti in ceata tare! :tongue:
Gata, s-a dat stingerea?
se pare ca da...
eu propun sa ne intalnim maine seara undeva sa ne cunoastem mai bine sa avem ocazia sa ne "luam la misto" live. ce ziceti? nu va lipsi vinul, berea etc
Nu stiu cine se risca sa iasa din casa pe frigul asta...
Nu stiu cine se risca sa iasa din casa pe frigul asta...
Mah, wally
da tu unde traiesti? AFARA?
LE. Incep si eu (plagiez un pic)... Ce faci Alina?
LE.w. ... sorry wally. Alina, tu esti blonda ?, ca mihaela a vazut toata lumea ca esti.
Nu te mai baga tu, ma! Ea vorbeste doar cu mine! Numai eu am vazut cu Dicanul. Nu e asa, Alina? :biggrin:
pai poate vine si ea maine seara. acuma fara misto ![]()
Si daca vine ea, vine si Marius sigur. Deci ne strangem cativa :biggrin:
...Deci ne strangem cativa :biggrin:
Vin si eu, pe seara ... Poate pe la 6 (18) este o ora buna. Unde John?
mai vb, novac. sau ne hotaram pe topicul asta nu? ca sa nu mai deschidem unul nou. ne dam toti cu parerea si la urma tragem concluzia
LE: novac, hai sa asteptam si niste raspunsuri sa vedem cati oameni se aduna, ca nu putem sa ne intalnim numai noi doi in fata la mac. eu as prefera un bar, gen whispers, taie crapu', piranha. ai dreptate in privinta orei ca dupa aia se cam aglomereaza peste tot. dar se poate face si rezervare :wink:
LLE: ce zici alina?
dar tu nico?
vom avea si niste fete printre noi? sau trebuie sa ne descurcam singuri?
poate se alatura si dee... :biggrin:
... gen whispers, taie crapu', piranha. ai dreptate in privinta orei ca dupa aia se cam ...
A inceput un an nou! Sa-l sarbatorim! Merita! + ca maine amplineste topicul de mistouri 200 pagini!!!!!!![/u]John, eu vin ca inca nu am inceput lucru. De pe 7'ncolo nu se mai stie om cu masina ... acum este doar frig.
Asa ca : It's party time!
LE. John, anunta locatia, ca ne taie astia urechile ca halim din harddisku' lu serverul ... da-i edit maine pe la 12 cu locatia si gata.
sunt deja 199 de pagini scrise si se vor mai scrie in continuare, nu cred ca vor avea moderatorii ceva de obiectat, mai ales ca nu suntem off topic
). eu prefer piranha si dupa aceea poate mai continuam pe la un club prin regie (daca o se ne mai tina buzunarele). deci, ca sa nu o mai lungim, cine vrea sa mearga sa spuna aici.
betivilor =))
@dj andres
daca tu te gandesti doar la bautura, asta e problema ta. deci tu esti un betiv, nu noi. :tongue: :tongue: :tongue: am spus doar ca ne intalnim nu si ce facem dupa
Dee, sunt un figurant pentru tine??? Atat de mult tii la mine
(
Axl, scrie o carte: "Amintiri din bucatarie", ps: sunt fascinante "istorisirile tale" , e pacat sa le irosesti ...
Azzido, tare de tot man... =))
Nb...
Azzido a fost omul zilei! I-a facut-o frumos de tot lui Deni! :laugh:
Sau mai bine hai sa spunem toti "Cum se foloseste virgula?". Ce zici?
Nu imi place sa ma iau de oameni, in niciun caz la greseli de ortografie, insa tin minte si acum posturi de`ale tale in care tot zici ca Denii nu stie sa scrie iar tu faceai mereu greseli de genul acelora.
,Arata,un post,de-al,meu,cu,greseli,mari,si,vrei,sa,spui,ca,tu,nu, ai,greseli,nicaieri,?,
se mai formeaza inca o "gasca" aici!!!
P.S. care vii sa dai zapada din fata blocului la mine?
@forever
ca tot m-am trezit asa de dimineatza....imi dai si mie linku ala??hai ca imi vand capacul cu "magie" si vin cu un buchet de trandafiri cand iti vizitez profilul!!!:wink:
P.S. mah,shut the **** up...
Acest mesaj a fost editat de yo_marius: Astazi, 08:14 AM