FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«11521531541551561251»
fane_casieru'03.01.2008 15:55

:laugh: :laugh: :laugh:

dee03.01.2008 15:55
Tananaaa! Zana cea buna, aparatoarea celor asupriti, forta binelui de pe acest sait, mandra posesoare a doi papagali

vrei sa-mi dea Marius un strop de magie, si sa te transform intr-un papagal?

hai, tenteaza-ma S-ecule, ... esti pe aproape , as spune, chiar la limita.

axl03.01.2008 15:58
Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! Stanici e onanist !!! :angry:

Ce zici ma! Stanici e onanist. N-as fi crezut.

Stanici03.01.2008 15:58

Dee, toata magia alba si neagra din lume nu o sa ma transforme in papagal. "Vrajile" tale de "zana buna" nu au efect asupra porcilor. Oricum, hai sa ne gandim la ceva pervers...

Muahahaaam - Sa inteleg ca Danny abia a venit pe sait ?

NicoSoulSteaua03.01.2008 16:02

@ Stanici & Dee

Eu v-am dat o sugestie "perversa" :biggrin: Rolurile sunt la libera alegere

fane_casieru'03.01.2008 16:03

@nico

Ce zici mai facem combinatia cu porcii ?

stelistub03.01.2008 16:04

Danny cred ca tu esti mai onanist ca 'Stanci' citez danny

Azzido03.01.2008 16:05
Wally03.01.2008 16:05

S-a suparat Deni si a plecat. Nu ajunge el moderator...o sa-i dea el ban ip lui Azzido pentru asta...

Azzido03.01.2008 16:09

PS: Deni, hai ca ma duc sa iau niste cola si-ti dau si postarile inapoi, inapoi de tot, te trec pe -1 :laugh:

Serios acum, nu te enerva, e doar mistocareala si mai ales te rog sa nu-mi dai ban

NicoSoulSteaua03.01.2008 16:13

Papy_al_meu.jpg

@ Dee

Iti prezint papagalul meu..Poti demonstra ca ai papagali mai frumosi decat al meu ? Exceptie,Denii ca am vazut deja

dee03.01.2008 16:14

Vad tot mai multa lume care se aliaza cu porcusorul, ar putea deschide chiar un fan club.

Intr-un fel e normal, porcusorul nu poate face fata unei anumite persoane, are nevoie de intariri externe.

NicoSoulSteaua03.01.2008 16:18
@nico

Ce zici mai facem combinatia cu porcii ?

Din pacate a acceptat porcul ..insa nu l-a primit...nu bate vantul corespunzator si n-ajunge cu viteza dorita de mine..Dar voi continua si cu mielul de Paste

axl03.01.2008 16:22

Mi-e dor sa mai merg la un ceai, sa fiu liceeanul balai.

Stanici03.01.2008 16:29
Vad tot mai multa lume care se aliaza cu porcusorul, ar putea deschide chiar un fan club.

Intr-un fel e normal, porcusorul nu poate face fata unei anumite persoane, are nevoie de intariri externe.

Vezi tu, mai Dee? A ajuns lumea sa aprecieze purtarea badaraneasca dar franca a porcilor. Presupun ca sunt mai "soft" astea decat aerele de diva, de superioritate evidenta dar subtila, de moasa a saitului, de atotstiutoare, de "pot sa debitez ineptii pentru ca zmabesc frumos atunci cand o fac".

Cat despre partea de facut fata...hmm... hai sa ne mai gandim la ceva pervers.

yo_marius03.01.2008 16:31

cateodata e chiar foarte enervant sa citesti cate 3-4 pagini de "chestii" scrise aici....

si mai greu e sa scrii doar cu o mana,incheietura mainii stangi suportand consecintele unei batai cu bulgari urmata de o spectaculoasa(si dureroasa in acelasi timp) cazatura pe hulitul (incepand de acum) patinoar moghioros.

tot e bine:"daca nu se umfla mai mult pana maine,n-o punem in gips."(d-na doctor Iliuta A.)

"(nu ma intereseaza, sincer - e o intrebare pusa din politete)."

abtine-te!!!!!!

Stanici03.01.2008 16:33

Vai, Marius! Ai facut buba? Cat ai plans? Te mai doare? (nu ma intereseaza, sincer - e o intrebare pusa din politete).

Wally03.01.2008 16:35

Daca nu ti-o pune in ghips, n-ai facut nimic!

Azzido03.01.2008 16:39

Uraaa, Deni a facut 1000 de posturi, bravo Deni, sunt mandru de tine.

Din pacate pt tine, ca sa fii moderator trebuie sa ai 2.000 de posturi.

Ghinion curat !

Stanici03.01.2008 16:40

Wally, esti pervers, esti bolnav de-a dreptul!! Cum, mah? Sa "i-o puna" in ghips. Cred ca ar fi mai bine sa "i-o puna" in miere. Nu-i asa, Marius?

Azzido, esti la fel de rau ca in viata de zi cu zi. Get another dog, man!

Wally03.01.2008 16:42

Ca tot vroiai tu ceva pervers, ti-am dat. In ghips e pervers de-a dreptul!

NicoSoulSteaua03.01.2008 16:55
Azzido, esti la fel de rau ca in viata de zi cu zi.

Cine se aseamana se aduna :wink:

Wally03.01.2008 16:59
ca sa fii moderator trebuie sa ai 2.000 de posturi.

Nu trebuia sa ii spui asta! Pana maine Deni ar fi in stare sa le faca...

dee03.01.2008 17:04
A ajuns lumea sa aprecieze purtarea badaraneasca dar franca a porcilor.

cine se aseamana se aduna sau ca sa-l citez pe Marius : " voi radeti de mine pentru ca sunt diferit

dar eu rad de voi pentru ca sunteti cu totii la fel!!! " ... :@)

@wally sa inteleg ca tu esti ortopedul pervers? :)

NicoSoulSteaua03.01.2008 17:10

@ Dee

Te-am provocat la lupta dreapta...in papagali.Daca Denii s-a aratat,sa-nteleg ca altii nu mai ai ?

«11521531541551561251»