@Danny
O cam DADUSI in spamming usurel ,usurel.
@Danny
O cam DADUSI in spamming usurel ,usurel.
Tot in vremurile alea jucam in apartament "mingea frige", adica inmuiam o minge de tenis in prenandez si-i dadeam foc si-o aruncam de la unul la altul. Jocul asta n-avea niciun scop educativ si chiar niciun scop, deoarece nu stiam pana la urma cine a castigat. Dar era distractiv, mai ales cand ramaneai cu prenandez arzand intre degete. Si cum asta era student la arhitectura si casa era plina de fasii de calc si cum pe vremea aia ne mai ocupam din cand in cand cu fotografia ne-am gandit sa facem o minge cat mai mare din calc lipit cu scotch si sa-i dam foc si s-o scoatem pe geam sa-i facem poza. Asa ca am infipt mingea aia de un metru intr-un bat de mop (uite ca nu pot sa scap de mopu' asta pe nicaieri), am uns-o cu prenandez, i-am dat foc si-am scos-o pe geam. Pana sa apuc sa-i fac poza asta s-a speriat si-a scapat-o intr-un copac. Bineinteles c-am inchis repede geamul si-am stins lumina. S-a auzit un "baaaaaaaaaa!" disperat de undeva de afara si-apoi s-a facut liniste, de unde noi am dedus (corect, de altfel) ca mingea aia se stinsese singura.
A facut deja 10 postari in 5 minute. Moama!
@axl
unii ( printre care si eu) suntem pasionati de puzzeluri , insa n-ar fi mai simplu sa ne dai linkul catre blogul tau ?
decat sa ne servesti niste franturi din viata ta in reprize ....
Daca tipul era student la arh. inseamna ca ai fost initiat si in 'taina' botezului
)))))))
le: app... ieri i-am bantuit blogul lui Ronney... e underconstruction ![]()
le2 : am ajuns ca Marius, un later mai later decat precedentul.
Ronney, Ronaldo ,Cristiano...whatever... n-am descoperit sectiunea 'about me' , deci ti-am ales
eu un nume de scena ![]()
N-am blog. Si nici nu-mi fac!
Anarhie!!!
Atentie!!!!!!!Superman pe forum. E Oriunde!!!!!
Ronney
Pana ma retrag o sa imi spuneti si Rooney. ![]()
e underconstruction![]()
Si asa va fi mereu. E un fel de forever_in_constructie ![]()
Adica pana mori nu ?
Vreau postarile la loc ...
((
Sunt nemuritor, clar?!
Daca tipul era student la arh. inseamna ca ai fost initiat si in 'taina' botezului)))))))
N-am nici cea mai mica idee despre ce vorbesti.
Ce mai faci cu un ban in ziua de azi..da si tu 1 leu ..macar de o paine acolo..
O sa ai o surpriza sa vezi ce repede da Azzido ban-ul...eu ma rog d cineva de pe aici de 2 zile sa-i dau un porc si nu-l vrea
( De ce oare ? Dar nu ma las..pana la retragerea ei am tot timpul.Si atunci il va primi ca un trofeu..ii pun si funda rosie,daca vrea,daca doreste
Azzido , esti cel mai tare admin , sa ai parte de sanatate , fericire , bani , femei bune si virgine , si tot felu !!!! Da punemi inapoi postarile
((
Sunt nemuritor, clar?!
Atunci pana mor io ca dupa aia nu mai pot sa zic
VIRGINE?!! Hai, mah! Macar unul din doi sa stie ce sa faca.
femei bune si virgine , si tot felu !!!! Da punemi inapoi postarile((
Mai ales femei virgine, care sa se afle la primele experiente sexuale de tot felul.
P.S. Sa-mi dai postarile-napoi ca nu mai tin la tine...
@C.ronaldo17 am uitat ca si eu sunt nemuritor scuza-ma
@stelistub
Nu te intrebasem daca esti sau nu muritor.
Azzido , esti cel mai tare admin , sa ai parte de sanatate , fericire , bani , femei bune si virgine
Pai mai Deni, nu e bine asa! Daca sunt bune, nu e bine sa fie virgine! O sa i se intample ceva naspa omului pana reuseste...
@nico
Poate ne bagam la o combinatie cu porci...ce zici ?
@stelistub
Nu te intrebasem daca esti sau nu muritor.
si ce .... te oftici c-am raspuns
...eu ma rog d cineva de pe aici de 2 zile sa-i dau un porc si nu-l vrea( De ce oare ?
stiu ca nu-i frumos sa refuz un cadou ...deci, DA, accept porcusorul ![]()
schimba-i te rog funda, una aurie daca se poate. Ms
@nicoPoate ne bagam la o combinatie cu porci...ce zici ?
Unde-s doi puterea creste si dusmanul nu razbeste :wink:
Danny poate ca e doar o gluma cu posturile io vad ca ai 1000,cred ca iti trebuie ochelari la +10
@nico
stiam eu ca ne intelegem pana la urma....siii..cum il cheama ?