COMENTEZI??!!
COMENTEZI??!!
Corina, te-nseli. E mai rau asa... sa fii apreciat dar numai de cine nu trebuie. Doaamne, prin ce drama trec... ma apucam de baut daca nu practicam deja respectivul sport, zau asa...
Da, Axle, comenteaza.. cred ca ar trebui sa te iei mai serios de ea.
Hai ca va las, am terminat munca sisifica la care m-am inhamat:D. Bag un somn fara vise.
Incep sa ma conving din ce in ce mai mult ca in afara de o cultura generala imensa (dar inutila), o inteligenta rece (dar lipsita de partea emotionala), un simt al umorului deviant (dar lipsit de constructie), un organism rezistent (dar autodistructiv), un corp acceptabil (dar o freza dezastruoasa) si o capacitate sociala de proportii (dar necanalizata, sau canalizata aiurea) nu prea am cu ce sa ma laud. Decat poate cu faptul ca n-am avut niciodata nota scazuta la purtare. Si ca am luat premiul trei in clasa a X-a.
Uite axl,daca nu insistai si cu "Decat poate cu faptul ca n-am avut niciodata nota scazuta la purtare. Si ca am luat premiul trei in clasa a X-a. " sunt destul de sigura ca puteai ajunge un fel de idol al femeilor,asa cum Stanici este al barbatilor :tongue: Pacat,mare pacat...
Pai? Cum mai faci tu 10.000 de postari?
Ba..uitai de asta:))))
Votati daca vreti sa mai raman;)
@Danny superpostul tau,mancand din ceva am citi postul ala cu Stanici am dat pe afara de ras,vin diseara inapoi sa vad ce misto ati mai facut de mine;)))
Fiecare cu pãrțile mai slabe. :laugh: :laugh: :laugh:
PS: Ia un Algozone! ![]()
P.P.S: La mulți ani! ![]()
fane iar ai baut ?
Liniste va rog....ma doare capu`rau,rau.
Culca-te, Fane, cand te trezesti va fi mai rau.
STANCIII !!!!!!! Cand am plans ma io ?!?!?! ba io nici o data nu plang , io am inima de LEU
.... nu ca tine , jumate de inima de om , jumate de maimuta . ![]()
@Axl esti Destept ??:O
@Fane , pe la ce petreceri si cu cate femei ai fost aseara ?? ![]()
Ce-mi place la postarile lui Axl - ca sunt subtile. Touche, man!
Dany- cand ti-am spus ca ne faci de ras cu felul in care postezi... atat de afectat ai fost incat nu iti mai aduci aminte?!!
si de unde stii ca a plans ? l-ai filmat ? :laugh:
I-a dat Deni web-ul si a vazut ca plangea...
Da, domnisoara Wally - scena spumoasa: Danny plangand ca fata popii din "Amintiri" si eu tavalindu-ma de ras. Trebuia filmata faza...
Dany, tu ai inima leului din Oz.
:laugh:
Stanci , cand mi-ai zis tu faza ca va fac de ras de felu cum postez , mi-au crescut coarne (de drac) de nervi ... iti rupeam capu daca erai in preajma ...
)
: Danny plangand ca fata popii din "Amintiri" si eu tavalindu-ma de ras. Trebuia filmata faza...Dany, tu ai inima leului din Oz.
:laugh:
explica-mi si mie criss cum "plangea fata popii in >amintiri<"? eu ma recunosc ca fiind mai "incet" si inca nu mi-am dat seama de poanta acestei glume subtile,dar,vazandu-te pe tine razand de mama focului,probabil ca tu "ai prins" poanta....asa ca te rog,EXPLICA-MI SI MIE CRISS!!!!FIE-TI MILA!!!!
Io nu am inteles-o .... cred ca Criss delireaza :laugh:
explica-mi si mie criss cum "plangea fata popii in >amintiri<"?
De "sarea camesa de pe ea".
Io tot nu am inteles ... ![]()
De "sarea camesa de pe ea".
if you hadn't a sex-change operation,then your name is not criss :wink:
Daca-ti dau doua capace peste urechi scuipi sange.
deci da......
gand la gand cu bucurie as putea zice......
oricum grupul cititorilor de "Morometii" va saluta cu respect....
Ufff si Danny iar n-a inteles...cui ii e mila d el sa-i explice ? :laugh:
Poate asta e un mod de a-l lua la misto pe "stanci"
Ntz..Ntz..Ntz...poate pana-n 2008 va dati si voi seama dc-i spune Danny lui Stanici "stanci" ..Din pacate,nu va pot da nici un hint :tongue: