Wally n-a facut nimic,doar ca s-a atasat Stanici de el.
Wally n-a facut nimic,doar ca s-a atasat Stanici de el.
Nu e adevarat... nu m-am atasat de nimeni de pe forum, poate doar de copilul atomic. Wally a zbarcit-o la un moment dat, cand a zis ca e obosita. Apoi, judecand dupa postarile destul de pline de "abureli" - am crezut ca e fata. Corina...mrrr.
Intradevar, Wally are sani, dar daca e fata atunci e una dintre cele mai urate fete cu care am baut vreodata o bere.
@axle
I-a seama tata la bautura !!!
Pai care-i vechiul caz? Ce-a facut Wally?
Cred ca ne-ar trebui un detectiv particulare ![]()
@Fane !!! La Multzi Ani !!!
Stanici incearca sa te minti in continuare :tongue:
Uite-l si pe Marius,a venit sa iti aline durerea ![]()
LA MULTI ANI domnului Fane!!!!
just finished my post-hunting......]
drinking....
listening some rock....annoying my senior neighbours (daca s-au plictisit de Parazitii......)
"Marius poate sa aline durerea gastii de femei imaginare care il urmaresc in fiecare noapte, eu am alte prioritati
."
pe unii ii urmaresc baieti (imaginari sau nu) in fiecare seara.....TOTUL DEPINDE DE PRIORITATI!!!:wink:
Gata, mah, daca ziceti voi ca Wally e baiat, asa sa fie! considerati referirea mea doar la cazul "Forever".
Cu toate ca, daca zice Axl ceva, sa nu o luati de buna, nu poti sa iti dai seama decat de maxim 2-3 sensuri ale ceea ce a spus daca esti treaz.
Marius poate sa aline durerea gastii de femei imaginare care il urmaresc in fiecare noapte, eu am alte prioritati
.
@yo & Danny...Ms.ms
Sper ca nu ma luati la sto`....ca va ard !!! :laugh:
Fane, n-ai vrea sa te iau eu la misto? Asa, de ziua ta...
Intradevar, Wally are sani, dar daca e fata atunci e una dintre cele mai urate fete cu care am baut vreodata o bere.
Ma simt onorat sa fiu "una dintre cele mai urate fete cu care ai baut tu vreodata bere". Nu mai dezbateti atat pe tema asta! Sunt fata si gata!
L.E.: La multi ani, domnule Fanica!
Astept aprecieri. Mai ales pentru domnul Novac - daca tot ne "domnim".
nenea Fane` .. La Multi Ani :laugh:
Maxima zilei:
suntem peste tot acasa, prin tomberoane si gradini, nu-i echipa mai jegoasa si m...ca raped. raped, raped, haide hai rapedule.
sau:
pe nevasta lui mitica sa o luam la caterinca.
I have spoken !
L.E.:
M-am scos !
Am mai facut un post.
Sunt un adevarat
E una mai tare la adresa rapedului, dar trebuie cam mult cenzurata...
Dooamne, Azzido, pentru un moment am crezut ca ai tinut post. Lucru- evident- total neadevarat, tinand seama de airbagul pe care il posezi.
unii oameni beau si petrec (asta ca sa citez dintr-o manea care imi urla in creieri acum) si voua va arde de mistouri.......frumos ce sa zic.....
Ce sa vezi.. am castigat azi 250 de carate intr`o punga de Popcorn. m-am scos..
Salut forumistiilor,mi-a parut bine ca v-am cunoscut,asa ca am hotarat sa nu mai postez nimic pe forum si nici sa mai intru poate doar la fifa dar cred ca nici acolo,din cauza............cuiva.Pa va salut
Forzza Steaua.
Ce sa vezi.. am castigat azi 250 de carate intr`o punga de Popcorn. m-am scos..
Diamantul se afla la mine :tongue:
papa stelistub
@Stelistub
Ramai macar la topicul tau cu ligile inferioare, faci treaba buna.
In rest, paguba-n ciuperci.
P.S. Care are chef de mistouri?
P.S. Care are chef de mistouri?
another "cat fight"???
Ai scos si tu nasul in lume?
am inteles ca "viata fara mine e pustiu"..........si iata-ma-s....