Se pregateste lumea pentru seara asta,am auzit ca fane o sa faca furori :laugh:
Ohoo, da chiar ma.
Sa ne traiesti mare boier!
La multi ani !
Se pregateste lumea pentru seara asta,am auzit ca fane o sa faca furori :laugh:
Ohoo, da chiar ma.
Sa ne traiesti mare boier!
La multi ani !
....... Te nasti, traiesti, mori. Si intre ele iti da cineva la cap, asta daca n-apuci sa dai tu primul, pentru ca mai bine ei decat noi si, se stie, razboiul e-o fiara.....
eu am o vorba omule...."caca,papa,somn,puf-puf...caca,papa,somn,puf-puf...)....reloaded ![]()
nihilist sau nu...as vrea sa sune mai simpatic..dar se pare ca la asta se reduce viata
))..restu' sunt accesorii efemere !
bine ca s-a inventat vinoasa..mai nascocim una-alta...si ca sa vezi ca niciodata nu ai atins apogeul ghinionului...
..Craciunul l-am facut in tren..din Brasov..spre Bucuresti..o escala de-o ora..cat sa-mi salut tovarasii,amicii..remorcile si alte acareturi..apoi...hop in tren pana la Braila..caci tara ma vrea vrednic...mama lui de job....
o mizerie de viata.... ![]()
costuri totale 1 cola 0,5 , 12 tigarete lucky , iarasi o cola ..o cartela 6 euro (cumparata pe fuga din gara Ploiesti Vest)...o baterie de telefon care a cedat si s-a aruncat singura pe geam.. ![]()
final : consum mediu urban / rural - 65 Ron -...vezi..pe bani putini m-am desfatat in iures de Craciun !!!!!!!! (biletele de tren nu le-am pus - deconteaza firma)
dar..revin...diseara ma inhalez cu vinoase si-mi redescopar indeletnicirile pe furis , raportate la aventuri cu femele...asa ca........merita traita viata.. !
PS. se poate si mai rau AXL...garantez ca se poate..
Noroace omule..si mai lasa tutunu' !!!
Paranghelie. Clar - stam si bem in fata calculatorului si ii cantam lu mos Fane "la multi ani".
Corina, ai dreptate la faza asta. Din pacate, se pare ca nici membrii clubului "Dee- how high" au renuntat la a face atmosfera. Dar ce, te pomenesti ca si tu ii simti lipsa? Mâțo!
Axle - ce sunt alea? Contin alcool?
Miau,miorlau,mai vreau pe dee
Stiu ca si tu
Marius,putin suport pentru green eyes in acest moment greu din viata lui?
Stanici,din pacate nu contin alcool,dar poti sa le combini cred ![]()
@Lucvald
Mare spor la puf-puf!
@Stanici
Sunt un fel de cookies da' mai altfel.
cookies:pricomigdale:
Baietii si fetelor....ca sa evitati imbulzeala,faceti o lista ( ca la butelii) cu numar de ordine si asteptati in liniste ca trec io` pe la toti sa va torn in pahare...deci civilizat si in liniste.
Nu va bagati in fata ca ajunge la toata lumea.
korynna,korynna,korynna,korynna,korynna,korynna,korynna,korynna,korynna,korynna,
korynna,korynna, stanici, korynna,korynna,korynna,korynna,korynna,korynna,korynna,korynna, fane(ca sa dea si el noroc,daca mai apuca) :laugh:
Corina - lasa-l pe Axl, ca el are prajituri. Propun alta ordine : EU.
M-a sabotat Axl...this means war ![]()
te-a santajat .. nu te scoate :laugh:
beyyy numa eu am norocu sa incep pagina noua ? pff :laugh:
M-a sabotat Axl...this means war![]()
CAT FIGHT!!
Fane, hai cu berea si popcornu', iese caterinca.![]()
Asta nu ma mira,pe aici e "razboi" in fiecare zi,cu doua tabere,cu aliati,aliante,imi face placere sa-l privesc din umbra,bravoo!! :biggrin:
Corina, stai in banca ta, te trag de par, te zgarii pe fata, te scuip. Ma uit urat la tine, scot limba, iti pun piedica.
@Stanici, mi-a placut aia cu cat fight, trec cu vederea.
imi face placere sa-l privesc din umbra
Ia uite unde se ascunsese Parintele Joseph.
Asa cuminte tu axl?Te provoc la fair fight,nu d'astea cu tras de par...cu toate ca la aia cu privirea s-ar putea sa ma incurci. :laugh:
Iti arunc manusile la gunoi, iti tavalesc fesul prin zapada, te trag de perciuni, iti dau cu rigla la palma, ma culc cu cea mai buna prietena a ta.
Stai linistita.
P.S. Nu stiu daca ati observat dar, incepand cu originalul, majoritatea eminentelor cenusii se numesc Joseph.
Iti arunc manusile la gunoi, iti tavalesc fesul prin zapada, te trag de perciuni, iti dau cu rigla la palma, ma culc cu cea mai buna prietena a ta.Stai linistita.
P.S. Nu stiu daca ati observat dar, incepand cu originalul, majoritatea eminentelor cenusii se numesc Joseph.
Axle....fesul sau fesele ???
Sper, de dragul divertismentului, ca prietena cea mai buna a Corinei sa fie de o urataneie neinchipuita. Ceva gen persoana mea la feminin.
fesul sau fesele ???
Ce nemernic!!!!
Nu stiu ce sa zic in legatura cu perciunii...mai bine ma tragi de sireturi,iar cea mai buna prietena a mea este un EL :laugh: :laugh: :laugh: Cum s-a nimerit asta...
Corina- sa intelegem ca pentru tine, barbatii sunt femei?
. Deja ma bate gandul ca viceversa e valabila... hmm, sa te iau la ochi asa cum l-am luat pe Marius?
Sau pe Axl?
:D:D
Ai ceva impotriva ca ma inteleg bine cu barbatii? :tongue: Cu atat mai rau pentru saracul axl...vrei sa fii cel mai bun prieten al meu? ![]()
Eu unul ma opresc aici si ma duc sa ma imbuib.
Daca se dovedeste ca Axl e un nou caz "Forever" sau "Wally", da!
beyyy astia de aici .. am aflat 2 vorbe de la voi de prin sud si`mi plac :> sictir :> si caterinca :>
un nou caz "Wally"
Pai care-i vechiul caz? Ce-a facut Wally?