girls night out???
atunci ma bag la nani......
sa va faceti de cap......
girls night out???
girls night out???
Faci parte din categoria celor care stiu ca intre 2 nu ti-e bine ? :laugh:
de fapt sunteti 3.....dar alina prefera sa ramana in "umbra" :wink:
de fapt sunteti 3.....dar alina prefera sa ramana in "umbra" :wink:
Poate ca e doar timida...ai uitat ? :wink:
sa ma c@c pe site-ul lor oficial, fcsteaua.com. am jucat o trompeta de joc, un fel de snake, strip nu stiu cum unde cica trebuie sa o dezbraci pe una, aveam boxele deschise la maxim dar la urma a aparut o secventa din aia horror ca era sa fac pe mine
Da, domnisoara Wally
Ah ce frumos suna! Imi place cand mi te adresezi asa. Data viitoare o sa-ti intind mana...sa mi-o pupi nu sa o dau cu a ta :tongue:
sa ma c@c pe site-ul lor oficial, fcsteaua.com. am jucat o trompeta de joc, un fel de snake, strip nu stiu cum unde cica trebuie sa o dezbraci pe una, aveam boxele deschise la maxim dar la urma a aparut o secventa din aia horror ca era sa fac pe mine
:laugh: Mai exista pers care deabia acum au aflat de acel "joc"..viziteaza mai des Ytube si poate data viitoare nu mai traiesti ac sperietura...Micutzul de tine
Omg- btw- cf, nu aveti somn?!! Canci nici eu nu.. pardon, "caci".
Omg- btw- cf, nu aveti somn?!! Canci nici eu nu.. pardon, "caci".
Canci-Stanci...si iata enigma lui Danny. Hint-ul a venit d unde nici n-asteptam :laugh:
Nu Stanici .. ciudat.. mie nu mie niciodata somn :laugh:
apropo.. danny .. daca nu ai ID lui "Stanci", hai ca ti-l dau eu, gratis, doar e Craciunl (a fost). m***@*** Stanici nu te supara ca i l-am dat :laugh:
beyyyyy .. uite aici de pe hi5, un about me de la un prieten.
About Me
I am an American,Romanian and a Filipino. I was born in Philippines, lived in New York city and came to Romania. I like it here. It's really cool. But i love New york city more. I'm a nice and a cool person
. I love going out and i play Counter-Strike. If you want to contact me my id messenger is dvl_danny ... hehe ..
no n00bs ^^.
e real :laugh:
Fratilor, eu ies, [trebuie sa ma culc] vorbim maine. Nb Stanici si fetele! ![]()
"Fetele si Stanici", toparlanule!
Fratilor, eu ies, [trebuie sa ma culc] vorbim maine. Nb Stanici si fetele!![]()
Ba da' mie nu-mi zici "noapte buna"?
Nu ma mai enervati cu aidiurile alea, stiti ca nu-s sanatos!
P.S. Imi doresc ca bricheta mea sa aiba un aspect de "mai vechi decat lumea" (da, da, asta e expresia corecta, "mai vechi decat lumea") pentru ca vreau ca atunci cand imi aprind o tigara in public sa fiu privit cu respect de catre veteranii de razboi.
Noapte buna wally. Restul mereti si cumparati merinde, cadouri, toale de la reduceri ... ce mai gasiti prin magazine, stresatilor.
"atunci cand imi aprind o tigara in public sa fiu privit cu respect de catre veteranii de razboi. "
In curand vei fi privit cu "respect" de catre "organe".
Si tu ai patit-o he,he,he.
)E steauafc.xxx
@nico
vad ca aseara ti-ai triplat numarul de posturi.....sa inteleg ca telul tau este cifra magica de 10.000 asemenea "amicului" stelistub??
criss says:"Nb Stanici si fetele!
"
stanici says :""Fetele si Stanici", toparlanule!"
stanici,cum ti-am mai spus,totul se intampla(sau in cazul nostru se scrie) in functie de PRIORITATI!!!
P.S. sa inteleg ca se fac inscrieri in grupul "Stanici-how high"? ma gandeam sa-mi schimb "idolul"!!!!:tongue:
Bah, voi n-aveti minte? Daca ala e sait oficial, eu sunt caine si altii care numai frecventeaza forumul sunt stelisti. Baietii veseli - numai guitati? - v-a plecat "mentorul"?
Marius, vezi ca la mine au prioritate aia care tin la glume si nu vor sa fie laudati... A doua conditie nu o indeplinesti in niciun caz.
Buna, Alina- cred ca o sa ajungem la un fel de lait-motiv:D. "Atentie - cineva ne urmareste din umbra!" E...ALINA (tadadadaaaam!! )
A doua conditie nu o indeplinesti in niciun caz.
intr-adevar......ce sa fac daca imi plac fetele!!!!
p.s. buna ziua alina....desi stiu ca te "conversezi cu "stanci" pe mess,totusi nu ne scrii 2 cuvintele.....macar pentru stradania de a te include in "gasca" saitului...
Parerea mea ca se incadreaza la ............ LAUDAROSI.Si iar vrea sa ma detroneze.Oricum cred ca meriti locul 1.Felicitari!!!!!
Ba da' mie nu-mi zici "noapte buna"?
Le spuneam noapte buna doar celor care erau online pe topic :laugh:
Atata timp cat eu nu sunt pe forum Alina nu o sa vorbeasca cu voi... si cand vin...evident ,vorbeste doar cu mine.
INDIVIDIOSILOR.
@ Marius, am vorbit eu cu alina. Lasa, fata ne urmareste, stie orice miscare, doar ca ii este lene si nu are chef sa posteze. E de treaba fata oricum. Nu-ti face iluzii, e din Ploiesti parca. :laugh: