Raspuns gresit Ovidiu! Anul trecut, in penultima etapa, cand Dinamo era deja campioana,
Bag mâna in foc ca a fost ultima etapã.
Raspuns gresit Ovidiu! Anul trecut, in penultima etapa, cand Dinamo era deja campioana,
Era ultima etapa.
Azi merg pe 2 solist. Doar din intamplare sa se intample altceva.
@alexblaja In ritmul acesta,va juca cu Dnepr in Liga Campionilor
Daca tot se vorbeste de Protasov am sa mi expun si eu parerea. VOi chiar credeti ca Protasov a plecat la bani mai multi?? Eu unul nu. Omul asta avea un caracter care nu i permitea sa stea langa un om ca jijiotul. Prin presa s a tot spus de cateva ori ca jijiotul a aavut un ceva de imartit cu Protasov. Omul asta nu a acceptat sa fie calcat in picioare si a preferat sa se duca la o echipa unde poate sa lucreze asa cum isi doreste el, fara ca nimeni sa se bage peste el.
De multe ori m am intrebat cum pot lucra antrenorii cu atotcunoscatorul fotbalului, luminatul luminatilor in ale atacantilor etc. toate calitatile de pe lume dar mai putin de om de fotbal. Raportandu ma la jijiot nu cred ca Protasov a plecat pentru bani mai multi. Is curios care ar fi rezultatul unui meci Steaua si echipa lui Protasov, dar nu in momentul asta ca nu prea avem sanse, ci dupa inchierea turului cand se poate trage o concluzie pertinenta despre jocul Stelei.
Prin presa s a tot spus de cateva ori ca jijiotul a aavut un ceva de imartit cu Protasov.
Eu unul nu ma incred chiar deloc in ce zice presa!
Uite ce zice presa, prin pana unuia cu nume de Poseta care scrie la unul din cele mai citite cotidiane de sport din Romania:
"Abia în stagiunea trecuta s-a vazut cu adevarat mâna de antrenor a lui Olaroiu: desi s-a calificat în grupele Ligii, calitatea jocului s-a degradat continuu, doar jongleriile de culise plasând Steaua înaintea lui CFR Cluj pe pozitia secunda, de Champions League." (eu nu mai pot posta acum pe forumul de la respectivul site, prietenii stiu de ce
Imi pare rau ca AISS nu are suficiente fonduri, asta ar trebui dat in judecata, sa aduca el probe si sa dovedeasca jocurile de culise!
Uite ce mai zice presa, mai precis comentatorii de la Kanal D (m-am uitat la filmuletele cu golurile partidei dintre gropari si aia de sub piatra): Niculescu este asemanat cu van basten!!!!!!!!!!
Presa, care face divizia a sexy si "reprezentanta" Stelei este pozata, in tricoul echipei, pe un stadion unde se vede pe tribuna din spate scris CFR!!!!!!!!!
Eu in presa asta nu ma voi increde niciodata, desi asta imi este meseria de baza, jurnalist (nu profesez, cloaca era mult prea mare, trebuie sa calci pe cadavre ca sa ajungi sus si m-a ajutat Dumnezeu sa-mi gasesc o alta activitate)
Daca tin bine minte, prima si prima data Protasov a zis ca pleaca la Dnepr pentru a fi mai aproape de mama lui, care era bolnava. In fine, nici nu mai conteaza asta asa de mult acum, avem un nou antrenor, Gica Hagi, care deocamdata ne-a adus numai victorii in meciurile oficiale. Eu sper s-o tina tot asa! HAI Steaua!
2.Mie nu-mi e dor de Mihai Stoica, nu mi-e dor de pumnii lui aplicati suporterilor (inconjurat fiind de baetii lui Jiji), nu mi-e dor de iesirile lui isterice la adresa arbitrilor, iesiri care ne-au costat alte arbitraje nefavorabile, nu mi-e dor de starea de tensiune pe care o transmitea jucatorilor, de a ajuns Radoi sa se taie in geamul ala la Bistrita. Imi place un manager "tacut" precum Adrian Ilie, o fosta glorie a Stelei, un om cu sange ros-albastru!Nu mi-e dor de Protasov, care a plecat la mai multi bani!
Bine de MM Stoica nu mai imi este dor deoarece el e mare stelist, dar nici macar nu a venit la meci ca el se duce sa vada alt meci... si Protasov s-a dus la echipa care l-a crescut si l-a adus in fotbalul mare.
Meciul a fost destul de bun, bravo lui zaharia ca el a reusit in 3 meciuri ce nu mai reuseste Neaga de cateva meciuri bune, sa dea gol, si sa vedem cum mai joaca Zapata ca dupa 2 meciuri nu avem cum sa il judecam
![]()
NU AM JUCAT NIMIK NIMIK NIMIK.... bine ca am avut noroc