FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

În 12

«1234»
bodanelu09.08.2007 09:12

remarc atmosfera de aseara. foarte frumos

si alte doua lucruri:

1) Hagi alerga dupa jucatori la sfarsitul meciului sa salute galeria

2) gestul lu` Rada, care practic cersea aplauze la sfarsit...

freddy9adu09.08.2007 09:15
remarc atmosfera de aseara. foarte frumos

si alte doua lucruri:

1) Hagi alerga dupa jucatori la sfarsitul meciului sa salute galeria

2) gestul lu` Rada, care practic cersea aplauze la sfarsit...

ce gest???

Wally09.08.2007 09:18
In schimb atitudinea jucatorilor vad ca nu sa schimbat fata de suporteri . L-am vazut pe Hagi cum alerga ca un disperat dupa ei pentu a-i trimite la galerie.

Foarte bine ai remarcat. Hagi fugea dupa jucatori si le arata cu degetul inspre Nord. Niste mercenari incepand de la Radoi si continuand cu Badoi&Rada. Trebuie sa te puna antrenorul sa te duci sa saluti peluza? Asta trebuie sa o faci din proprie initiativa si pentru ca asa simti...iar daca nu simti asta macar sa Para ca asta simti! Dar pe ei nu ii doare nici macar in cot, niste indolenti! Li s-au urcat banii la cap!

maldiny09.08.2007 09:31

in mare ai avut dreptate dar.....la zapata tin sa adaug ca(din reluarile de la TV) la gol portarul nostru a fost faultat.....si inca un lucru ce nu mia placut ieri....ca Steaua nu a jucat fotbal.....am zis-o eu de mult si o repet.....cea mai buna perioada a Stelei,avand in vedere jocul, a fost cand era antrenata de Protasov.....eu unul nu mai vazusem sa joace Steaua asa frumos de cand am inceput sa tine cu aceasta echipa,iar acest lucru se intampla cam prin '97-'98......

thierry09.08.2007 09:50
vorbind de Zapata, pe viu nu s-a vazut mare lucru dar in reluare se vede clar ca polonezul il loveste cu cotul ...

erau cam multi in preajma lui si arbitrul n-a vazut

oricum....nu mai conteaza......conteaza ca ne-am calificat.......

moldoveanugol09.08.2007 09:55

Am fost aseara la meci si am stat la tribuna 1 vreau sa zic ca nu am mai vazut un meci slab al Stelei de vro 5 ani nu sthiu ce au avut au jucat cu team

in mintul 28 cand au inscris polonezii ia zis unui coleg Ca Banel Nicolita o sa inscrie pana se va termina meciul si a inscris in minutul 38 Bravo lui are un suflet si o inima mare are un spirit de jucator de clasa cei care ati fost la meci ati vazut greselie lu zapata dar pe ale lui rada si Ovidiu Petre nu le-ati vazut eu zic ca la gol a fost de vina si zapata si rada daca o sa vedeti meciul inregistrat o sa observati cum a jucat rada este un jucator de nimiik mie unul nu imi place ca la adus pe rada cand aveam in curtea din Ghencea un fundas central cel care la imprumutat la

Buzau am vazut meciul Buzau-Dinamo, si piatra neamt cu buzaul sal vedeti ce intrebenti a avut

Dar una peste asta sa uitam greselile facute aseara de echipa noastra de suflet si sa privim spre vitor poate din ce in ce echipa va juca asa cum juca pe vremea lu Protasov........Multumirile trebui Adresate in primul rand lui Adrian Ilie ca la adus pe dorel zaharia

A fost omul potrivit la locul Potrivit Bravo Dorele cai iai corentat poarta

Vad cu mare Regret ca unii il Condamna pe Hagi pentru Gestul ce la facut jucatorilor sa salute galeria Ce aveti cu asta asa a simtit el ca trebuie sa faca sa vina sa-si salute fani

Cei care zic ca sunt stelisti cu adevarat nu mai injurati jucatori ca daca erati in locul lor aseara pe teren si ce presiune era pe umerilor nu rezistati niki macar 5 min

Asa ca taceti din gura si nu mai Va luati de Gica!!!!!!!!!!

dragos_drlsteaua09.08.2007 09:55

Am si eu o mica propunere in ceea ce priveste atitudinea unora (printre care ma regasesc si eu) la adresa ciobanului: s-a vazut aseara ca face bine echipei faptul ca il ignoram si nu il mai bagam in seama asa de mult. Totusi, vazand declaratiile acestuia, am ramas surprins sa vad ca el a privit acest gest ca pe o impacare. Nimic mai fals! Asadar propun ca de acum incolo, in loc sa fie injurat si huiduit si implicit, bagat prea mult in seama, sa fie fluturate niste batiste albe. Poate ne ajuta si AISS-ul cu ceva fonduri, in asa fel incat sa iasa frumos.

Poate e o idee proasta sau poate e una buna, va las pe voi sa decideti.

Legat de atmosfera, se vede clar ca publicul Stelei este unul de moral. Dupa inscrierea golului 2, atmosfera a fost una senzationala, intreg stadionul scandand minute in sir! Nu-i mai putin adevarat ca si la 0-1, peluzele au dat tonul scandarilor, dar parca fara convingere...Situatia ideala la Steaua e sa avem in primele 10 minute 1-0 si sa vedeti atunci al 12-a jucator!!!

FORTA Steaua!!!

Wally09.08.2007 10:03
Vad cu mare Regret ca unii il Condamna pe Hagi pentru Gestul ce la facut jucatorilor sa salute galeria Ce aveti cu asta asa a simtit el ca trebuie sa faca sa vina sa-si salute fani

Nimeni nu il condamna pe Hagi, dimpotriva noi ii condamnam pe jucatori pentru ca ei sunt cei care nu inteleg ca e de bun-simt sa saluti peluza! Daca nu era Gica aseara aveam parte de acelasi tratament ca in sezonul trecut...

Jony_stelist09.08.2007 10:04

fular-campionii

Am vazut la ma-ta la TV in timp ce o regulam in anus , tu probabil erai in baie si faceai o laba trista ;)

Nu eram ma frate in baie eram in peluza,alea alea raguseam,uite vezi ca am dreptate,numai la scandal te gandesti,dc tre sa ma injuri ca te crezi cumva mai smecher in fata pc,mare smecher mai esti,cred ca tu esti dintre aia care le pare rau ca nu il mai injuram pe Jiji tot meciul :mellow: ,ne-au salutat,ne-au salutat,tre sa scrieti si voi ca la hazeta,ca domne atrebuit sa vina Hagi dupa ei,stai linistit ca veneau si ei,cel putin Neaga.Daca citesti ce am scris eu aici,o sa observi ca n-am folosit nicio injuratura,naspa nu????Hai sanatate!

Stelist_de_mic09.08.2007 10:11
Foarte bine ai remarcat. Hagi fugea dupa jucatori si le arata cu degetul inspre Nord. Niste mercenari incepand de la Radoi si continuand cu Badoi&Rada. Trebuie sa te puna antrenorul sa te duci sa saluti peluza? Asta trebuie sa o faci din proprie initiativa si pentru ca asa simti...iar daca nu simti asta macar sa Para ca asta simti! Dar pe ei nu ii doare nici macar in cot, niste indolenti! Li s-au urcat banii la cap!

si inspre sud le a aratat sa se duca...ii impingea d la spate pentru ca ei nu mai aveau chef sa si uzeze piciorusele fragile. niste nesimtiti!

adi_steaua09.08.2007 10:26

Ce sa mai scriu si eu? S-a scris scris de majoritatea: jocul execrabil de aseara! Multi il injura pe Lovin si Ovidiu Petre, nu dragilor, ei fac atat cat stiu: alearga, fac presing, incearca sa distruga atacurile adversarilor. Nu ei sunt de vina ca sunt titulari si nici ca marele manager Ilie si Regele Hagi nu au fost in stare in 2 luni de zile sa aduca un mijlocas de valoare. Si iertati-ma, Plesan nu va fi jucatorul asteptat sa limpezeasca jocul la mijloc.

In concluzie il contest pe Hagi pentru jocul echipei in aceste 4 meciuri. Echipa joaca execrabil!!!

Imi e dor de Mihai Stoica manager general si Protasov antrenor, imi e dor de o stea cara iti incanta privirea atunci cand joaca...imi e dor...

Astazi...jocul echipei...patronul echipei...anumiti factori...parca ma indeparteaza de echipa pe care o iubesc in loc s-o sustin neconditionat.

PS. daca ne-am chinuit atat cu zaglebie(nu am auzit niciodata de aceasta echipa, nici macar la pariuri sportive) ce se intampla daca in grupe cadem cu Barcelona???

Dar...rahat, deja Gigi si-a scos banii pe zapata si zaharia...gata..pac pac...

Khalid09.08.2007 10:34

Un singur lucru nu mi-a placut ieri, pe langa faptul ca nu am jucat cum trebuie. Presa l-a facut vinovat pe Zapata la golul polacilor : "Steaua nu scapa de blestemul portarilor", "Parca Carlos si Andrey nu au comis-o la primul meci european"; asta inainte sa vada reluarea. Ne-am plans de comentatorii de la Prima, se pare ca astia de la Pro TV nu se lasa mai prejos.

Una peste alta Zapata ne-a scos de cateva ori, mai ales la lovitura libera a lui Golinski din repriza secunda.

Dano09.08.2007 10:41

Vreti sa vorbim de presa sportiva din Romania....ia cititi aici

vanfootball09.08.2007 10:53

:)))))))) Ma intreb ce surse au avut. Sau poate au fost personal redactorii sa masoare grozaviile (cred ca meseria asta li s-ar potrivi de minune).

Cat de patetici pot fi! De fiecare data iti spui ca mai penibili nu pot ajunge, si apoi dai peste un articol ca asta...

bad_joke09.08.2007 10:54

O alta bucurie a fost impacarea cu suporterii. De fapt, nu am fost niciodata suparat pe ei. Oricum nu o sa le mai accept ce au facut ei atunci", a declarat Becali.

ia uitati ce crede Becali ca ne-am impacat cu el,cand defapt noi am fost decat indiferenti,asta gata crede ca suntem ca frati cu el,si poate el sa-si continue alegerile electorale,oricum suporteri adevarati raman la scandarea"CIOBAN NETOT,DE LA NOI N-AI NICI-UN VOT!!!!!"

Meciu a fost super greu,mi-a fost frica cand au dat gol,dar cei de langa mine incepuse sa se ia dupa comentatori de 2 lei de la Pro TV care ziceau iara de o criza de portari la Steaua,si il compara pe Zapata cu Carlos sau alti esuati,iar eu am zis ca nu e acelais lucru asta e portar de meserie,nu bucatar sua circar si s-a vazut ac a scos lovitura libera extrem dee bine batuta de polonezi,din partea mea a fost un fault clar la portar chiar daca nu se observa bine pe centrare,ia dat un cot discret la coaste de toata frumusetea parerea mea e ca o s ane ajute mult,o parerea din ce in ce mai proasta imi da Neaga care e cum am mai spus un MARE RATANGIU si o sa ne scoata multi peri albi acest baiat in grupa unde ocazia de gol trebe transformata in gol,trebe multa eficacitate si Dica a fost sters,eram convins ca Zaharia o sa inscrie cum iy zic io porecla "TATRA" parac e un camion rusesc e asa kamikaze se baga inainte cu capu si picioru numai gol sa dea,imi place baiatu asta steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

SS Lazio09.08.2007 10:57

Vad ca se discuta mai multe aspecte concomitent.Voi incerca sa imi zic parerea despre fiecare in parte.

1.Meciul: Cred ca exageram mult,chiar prea mult, atribuindu-i jocului nostru calificativele :"execrabil","penibil","groaznic".Si mai cred ceva,dar iar imi sariti in cap!,cred ca "vina" pentru aceste acte de dezgust fals o are comentatorul Pro TV.Ar trebui ,mai copilasi,sa incercati sa ganditi pentru voi,sa nu mai fiti influentabili[eram gata-gata sa zic cliseul asta,"a se lua dupa turma",dar lasa loc de alte interpretari,foarte rautacioase de altfel,si nu e motiv de polemica ,toti suntem stelisti...]

Daca ati gandi pentru voi si daca ati fi corecti,ati spune ca meciul a fost mai degraba mediocru.In primul rand,am avut ocazii,unele dintre ele rezultand din minute in sir de presiune[ultimele minute nu au iesit din careu baietii polonezi,poate la un corner in minutul 93],apoi nu trebuie uitat ca nu e vina echipei ca portarul nu stie sa dea in corner sau sa prinda o minge care n-avea nici bolta,nici forta,nici pe naiba.Eu as zice ca,dimpotriva,acum e momentul sa il contestam pe zapata,prin asta tragem si un semnal de alarma pentru "mai-marii" clubului.De ce? Fiindca acum se vede un portar bun.Un italian din seria A ar fi prins-o si de-l impingeau 2 oameni sau ,in cel mai rau caz,o dadea in corner.Daca vezi ca n-o poti prinde,trebuie sa te gandesti ca in caz c-o scapi e jale! Oricum,cer prea multe de la mult visatul portar.[un portar trebuie sa si gandeasca,nu doar sa se arunce dupa mingi]

Tot un aspect pozitiv il constituie faptul ca am stiut juca la rezultat in cea de-a doua repriza,polonezii nemaiavand ocazii.Un altul e si bucuria ,tipic britanica ,cum bine a observat unul dintre voi:),a lui Zaharia.Apararea a mers bine:atat golansky cat si rada jucand bine.Radoi ,la fel,in aceeasi nota,parca cu un plus de siguranta fata de ei,si cu mai multa maturitate in joc,jocul unui Capitan,unui lider.Se pare ca Radoi revine la forma care l-a propulsat la Nationala titular.

Per total,un meci care ne-a evidentiat hibele din joc,nicidecum apocalipsa in Templu.[ca vad ca multi dintre voi asa concluzionati].

2.Galeria: Aici mai putine vorbe,deoarece totul poate fi sintetizat intr-un singur cuvant: Excelent! Atat nordul ,cat si sudul fiind la inaltime,chiar si tribunele intonand cateva scandari.Ce nu a fost prea bine:la Sud erau putini,dar inimosi,echipati,foarte frumos,putine galerii din tara se pot compara cu Sudul..Nordul multi,dar de sarit ,sareau cei din fata...se vedea ca erau intr-un fel 2 categorii de oamenii:unii care nu prea vin la meciuri si nu prea se stiu manifesta la Stadion ,siultrasi adevarati,care fac atmosfera.Aici cred ca e diferenta intre peluze:in timp ce la sud toti oamenii sunt ,de fapt,un tot unitar,la nord domneste inca dezbinarea,in sensul ca doar o parte incurajeaza non-stop echipa.

3.Alte lucruri: Oribila atitudinea jucatorilor,cred ca de aici se trage supararea voastra pentru meci,absolut toate camerele,toate televiziunile vazandu-l pe Hagi cum fugea ca dupa niste copii neascultatori de gradinita.Bine ca aici se uita Pro TV,dar cand era fulariada,mai putin.

Din nou,foarte urat ca nu se mai poate intra cu bete de plastic.[Pana unde vor mai fi restrictionati suporterii?]

Si multe alte aspecte,care ,totusi,nu trebuie sa umbreasca o victorie meritata,muncita,care este o mare bila alba pentru Hagi, in special pentru schimbare,dar si pentru repriza a doua,si pentru cateva momente bune.

Mai este insa de muncit,dar cred ca toata lumea este concentrata asupra acestui fapt.

FORZA Steaua!

bodanelu09.08.2007 11:55
ce gest???

dupa ce a salutat nordul.. a facut un tur al stadionului aplaudand, uitandu-se la suporteri parca cerand sa-l aplaudam. eu unul, nu o sa uit cat ne-a injurat acum 2 sezoane...

mda.. foarte foarte tare... si cum zicea Ovidiu, cu televizoarele pe geam :D

alexblaja09.08.2007 13:29
1. In concluzie il contest pe Hagi pentru jocul echipei in aceste 4 meciuri. Echipa joaca execrabil!!!

I2.mi e dor de Mihai Stoica manager general si Protasov antrenor, imi e dor de o stea cara iti incanta privirea atunci cand joaca...imi e dor...

3.Astazi...jocul echipei...patronul echipei...anumiti factori...parca ma indeparteaza de echipa pe care o iubesc in loc s-o sustin neconditionat.

PS. daca ne-am chinuit atat cu zaglebie(nu am auzit niciodata de aceasta echipa, nici macar la pariuri sportive) ce se intampla daca in grupe cadem cu Barcelona???

1. Dupa cum ai spus si tu, au fost doar 4 meciuri. Rabdarea este o virtute. Pana una-alta am castigat, nu?

2.Mie nu-mi e dor de Mihai Stoica, nu mi-e dor de pumnii lui aplicati suporterilor (inconjurat fiind de baetii lui Jiji), nu mi-e dor de iesirile lui isterice la adresa arbitrilor, iesiri care ne-au costat alte arbitraje nefavorabile, nu mi-e dor de starea de tensiune pe care o transmitea jucatorilor, de a ajuns Radoi sa se taie in geamul ala la Bistrita. Imi place un manager "tacut" precum Adrian Ilie, o fosta glorie a Stelei, un om cu sange ros-albastru!

Nu mi-e dor de Protasov, care a plecat la mai multi bani!

3. Nici un factor nu ma va determina sa-mi iubesc mai putin echipa: Steaua Bucuresti va fi intotdeauna in inima mea, indiferent de toti acesti factori!

PS. Niciun meci nu seamana cu altul!

HAI Steaua!

potra09.08.2007 14:02
cred ca "vina" pentru aceste acte de dezgust fals o are comentatorul Pro TV.Ar trebui ,mai copilasi,sa incercati sa ganditi pentru voi,sa nu mai fiti influentabili[eram gata-gata sa zic cliseul asta,"a se lua dupa turma"

ok...asta in cazul in care l-am vazut la TV dar daca eu am fost pe stadion si te asigur ca toata lumea din jurul meu (nu spun mai mult) avea aceeasi parere....crede-ma ca pe stadion nu auzeam nici un comentator. aici e vb ca trebuie sa fii si realist, daca e Steaua asta nu inseamna ca intotdeauna are jocuri magnifice.

Steauaforever3309.08.2007 14:13

Uf, in sfarsit s-a terminat. O victorie mica dar importanta in conditiile unui adversar extrem de motivat si destul de puternic. Inca o data s-a demonstrat ca atacul e cea mai buna aparare. Echipele mari castiga mereu. Echipele mari isi au locul lor in galeria celor cu sansa. Dupa aceasta partida, se pare ca Steaua spre asta se indreapta. Am avut si noroc, dar una peste alta am meritat victoria. Am fost mai buni si mai determinati. Felicitari publicului pentru ca a sustinut echipa si la greu. Asta e un lucru foarte important. Sper ca incepand cu acest meci "lupta" dintre suporteri si Becali sa se indrepte spre o impacare:

http://www.mysport.ro/stirea/9361/gigi_bec...cu_galeria.html

Apropo, Dle Becali poate rezolvam si noi problema cu gropile alea de la intrarea in stadion, nu de alta dar vine Barca si ne facem de ras :biggrin: ..... Ce spuneti?

Dar sa revenim la partida. De ce nu i-a fost frica lui Radoi, de aia nu am scapat. A fost prea multa presiune inaintea partidei. S-a vazut in jocul nostru. Parca nu erau ei. Vor trebui sa se obisnuiasca cu o astfel de presiune. Avem si ceva jucatori noi care nu stiu cum e prin LC. Sper ca Hagi sa le redea increderea si sa-i faca sa se simta puternici. Imi place de Hagi ca are inspiratie la schimbari. Bravo Gica! Dar, totusi, spune-le jucatorilor sa traga mai mult la poarta si din toate pozitiile. Invata-i niste driblinguri ca nu prea stam bine la capitolul asta. Si nu in ultimul rand, jucatorii nostri trebuie sa stie ca noi suntem alaturi de ei si sa incerce sa uite acele "rautati" din partea anumitor "suporteri". In rest, totul e istorie.

Hai Steaua!!!!!!

sanbk200209.08.2007 14:22
Ce sa mai scriu si eu? S-a scris scris de majoritatea: jocul execrabil de aseara! Multi il injura pe Lovin si Ovidiu Petre, nu dragilor, ei fac atat cat stiu: alearga, fac presing, incearca sa distruga atacurile adversarilor. Nu ei sunt de vina ca sunt titulari si nici ca marele manager Ilie si Regele Hagi nu au fost in stare in 2 luni de zile sa aduca un mijlocas de valoare. Si iertati-ma, Plesan nu va fi jucatorul asteptat sa limpezeasca jocul la mijloc.

In concluzie il contest pe Hagi pentru jocul echipei in aceste 4 meciuri. Echipa joaca execrabil!!!

Imi e dor de Mihai Stoica manager general si Protasov antrenor, imi e dor de o stea cara iti incanta privirea atunci cand joaca...imi e dor...

Astazi...jocul echipei...patronul echipei...anumiti factori...parca ma indeparteaza de echipa pe care o iubesc in loc s-o sustin neconditionat.

Dar...rahat, deja Gigi si-a scos banii pe zapata si zaharia...gata..pac pac...

Apreciez faptul ca ai o parere foarte clara pe care ti-o exprimi franc.

Si mie imi pare rau de faptul ca Meme nu mai e la noi.

De aici pana la a te indeparta de echipa este cale lunga si nu mai tine de dezamagiri, ci de felul in care intelegi tu sa sustii o echipa...la un moment dat "neconditionat" inseamna chiar neconditionat, deci nu prea poti spune ca ceva te poate face sa nu iubesti echipa "neconditionat"...ma rog, poate sunt eu mai ciudat.

Parerea mea, la fel de franc exprimata ca a ta, este ca Hagi chiar e antrenor si ca a facut SI aseara mutari extraordinar de inspirate( mutare Banel pe stanga, unde era nevoie pentru ca se sufocase Croitoru si nu mai putea ajuta deloc defensiva, de altfel polonezii inclinasera terenul in partea respectiva , introducere Badoi pe dreapta care putea face fata, introducere Zaharia ). Echipa chiar va arata bine in viitor, odata cu intrarea macar a unuia din Goian sau Ghionea care va duce la urcarea lui Mirel la mijloc, impreuna cu Plesan sau cu un alt mijlocas mai ofensiv. orice cuplu de mijlocasi centrali este superior celui pe care A FOST NEVOIT Hagi sa-l trimita in teren ieri, asadar, nu e loc decat pentru mai bine.

Forza Steaua, Forza Hagi! Am mare incredere in echipa pe care o voi iubi toata viata NECONDITIONAT!!!

amzaciprian09.08.2007 14:45

nu stiu dc se spune ca Steaua a obtinut cu greu aseara victoria .dupa parerea mea Steaua a dominat

1on09.08.2007 14:59
Bai nene unii numail la scandal le este capul,ai fost cumva pe stadion,sau ai stat in la TV cu berea langa tine???Nu mai supot suporterii astia care stau dupa pc si scriu,da-mi si mie o sacventa video cand ne fluierau suporterii de la tribuna 1 si 2.

Poate asa au zis aia de la gsp[mama cat kkt mananca aia pentru niste bani,ieri 100 de stiri despre Steaua=))))],dar nu te-ai gandit la ceva,langa SUD erau suporterii adversi :unsure: ,naspa nu???,s-a dus teoria ta razboinica :sad2: ,poate pe ei ii fluierau :sleep:

Am fost pe stadion la tribuna 2, sector 26, rând 28, loc 20. Cred cã ai dreptate în legãturã cu suporterii adverși care stãteau lângã sud. :blush:

amzaciprian09.08.2007 15:01

daca Steaua vre aperformantra are de muncit caci meciul cu zaglebie nu a fost foarte reusit

Steauaforever3309.08.2007 15:01

Nu va mai lamentati atat! bucurati-va! a fost o victorie (de fapt 2). Daca nici acum nu va bucurati, atunci la o infrangere ce o sa faceti? Daca pierdeam meciul in modul in care l-am castigat, spuneati despre echipa invingatoare ca a fost pragmatica si ca a jucat exact marcand 2 goluri dintr-o ocazie. Daca eram invinsi de o echipa mare, tot la fel gandeati spuneati "uite domne o echipa mare, stie cand sa marcheze si nu sa se agite degeaba...", etc. etc. In campionatul italian se intalnesc foarte multe partide de acest gen si nu cred ca suporterii sunt dezamagiti ci din contra se bucura de victoria favoritilor. Nu-i mai regretati pe Protasov, Zenga, etc. Pe vremea lor echipele adverse erau mai putin pregatite. In ultima perioada majoritatea echipelor s-au intarit, au aparut jucatori noi, bani mai multi care stimuleaza jucatorii, toata lumea evolueaza....Eu unul sunt fericit si am incredere in continuare in echipa.

P.S. Incep sa am dubii asupra unor "suporteri stelisti infocati" de pe forum. Sunt unii care nu stiu decat sa critice distructiv si sa induca o stare de tensiune si negativism in randul nostru si al echipei. Daca sunt jucatori care citesc, cred ca ar trebui sa-si dea seama de acest lucru. Adevaratii suporteri stelisti NU SUNT MAHNITI TOT TIMPUL!!!!! Stiu sa se bucure atunci cand trebuie!!

HAI Steaua!!!!

fular-campioniifularsteaua2

«1234»