de ce criticati meciul a fost 70 % reusit
Tu la ce meci te-ai uitat ?
Steaua dupa parerea mea a dominat nush ce cred altii dar a avut zaharia un gol si un sut periculos iar Neaga o bara si sutul lui golanski..............Steaua a meritat victoria
aseara am fost in Peluza Nord. la un moment dat un grup de semintari de prin partea laterala [stanga] a peluzei incepuse cu "am avut si vom avea mereu.." iar in momentul ala au inceput sa fie fluierati. acest fapt precum si strigarea numelui lui rada fara complexe la anuntarea echipei mi se par cele mai elocvente gesturi ca putem avea o galerie matura
aseara am fost la tribuna I mia placut vederea si meciul
Ma bucura faptul ca avem in sfarsit un lot din care Hagi sa poata sa alinieze un ,,11"fara a recurge la improvizatzii.Acum ca lotul ar fii valoros sau nu,depinde de parerea fiecaruia.In ceea ce priveste spectaculozitztea jocului,cred ca ar trebui sa tzina fiecare cont de specificul fiecarui meci in parte si de jucatorii aptzi de joc la momentul respectiv.Pana acum Hagi a gasit solutzii viabile pentru toate meciurile oficiale.Toata lumea spune ca omogenitatea unei echipe cere timp,dar observ ca putzini sunt cei care accepta acest lucru.Unii o fac din nestiintza altzii din oportunism.Mai nou au aparut si cei care isi dau cu parerea numai si numai pentru a se vedea bagatzi in seama si a strange cat mai multe postari.
Pentru cei care stiu cum se incheaga un cuplu de fundasi centrali,sincronizarea lateralilor cu mijlocasii de banda,rolul inchizatorului(-lor),sarcinile coordonatorului(cand ai asa ceva),miscarile si pozitzionarile varfurilor si alte sumedenie de cerintze pe care le presupune jocul de fotbal,numai de bine !
Credetzi ca exista vreun antrenor care sa nu vrea ca echipa sa sa nu joace spectaculos si sa fie aplaudata la scena deschisa?Sau vreun jucaror care nu ar vrea sa-i iasa tot si sa devina idolul tribunei? Eu zic ca nu.Jocul de fotbal presupune o intrecere intre doua echipe si fiecare vrea sa castige.O echipa joaca atat de spectaculos cat ii permite adversarul.
Credetzi ca in conditziile existente aseara la care se adauga si miza calificarii,Steaua putea sa joace spectaculos?
Vor veni si meciuri in care vom face spectacol ! Sunt sigur de asta.Atunci vreau sa vad ce vor mai spune contestatarii de astazi.
Ce s-ar fi intamplat daca,doamne fereste,nu ne calificam in turul trei?
daca nu neam fi calificat in turul 3 atunci ar fi fost jale
Ce sa zic momentan e bine ca, castigam si ca totusi avem si faze de fotbal (nu mai e stilu Oli chiar daca Nicu unu spectaculos)
Am zis-o si ma repet 10-12 jocuri tot asa o sa fie pan avem si noi toti jucatori valizi sau majoritatea pan se creeaza automatismele (pui mei is jucatori cares nici de 1 luna la noi) ....
Forza Steaua si astept Liga
Frumos...ai dreptate...Hagi e ca un bunic cand zambeste dupa victorie...si sa nu uitam bucuria lui Zaharia, exact ca un atacant englez...!!!Cand l-am vazut pe Zaharia ca a dat gol aproape am plans la bucuria lui...l abucuria noastra...Cred ca a fost cea mai inspirata mutare care am vazut-o in Ghencea de foarte multi ani. In rest...Norocul tine si cu cei puternici!
Da, super fazele cu bucuria lui Hagi si Zaharia. Am vazut si declaratiile de dupa meci ale lui Zaharia si pare un tip foarte simtit si echilibrat. Hagi merita sa cunoasca adevarata consacrare la echipa pe care o iubeste dintotdeauna, Steaua.
Forza Steaua!!!!!!
Aseara am vazut ceva mai frumos decat o calificare in turul 3 al CL, am vazut cel mai frumos zambet din lume: zambetul lui Hagi la victorie.
Aseara voi baietii astia de v-ati dus la meci , ati facut o super atmosfera , chiar si dupa golul celor de la Zaglegie ( atunci cand l-au faultat pe Zapatra ) . Deci felicitari baieeti pentru toate scandarile din timpul meciului , si pentru ca cnu ati stat sa protestati impotriva lu Becali ( au auzit ca vrea sa se imprieteneasca bine cu voi ) . Da este o problema .... ca nu pot sa vin si io pe stadion sa fac ca voi ...... :sad2:
bine ca ne-am calificat...sper sa jucam mai bine data viitoare....oricum la mijloc avem probleme...si daca stie sa imi spuna va rog careva cand se vor recupera accidentatii?..pentru ca avem mare nevoie de ei
Steaua dupa parerea mea a dominat nush ce cred altii dar a avut zaharia un gol si un sut periculos iar Neaga o bara si sutul lui golanski..............Steaua a meritat victoria
Ce facem? Incepi sa numeri steagurile lui nea Caragiale? :tongue: :tongue:
Trebuia sa jucam ca niste bestii. Pe astia oricand ii mai prindem ii rupem. Dar sa avem rabdare. Eu cred in Hagi. Si sper sa faca treaba buna.
P.S. Daca e adevarat, imi pare rau de Nesu.
trebuie sa avem rabdare cu Hagi...eu astept formula de echipa :
Zapata
golansky Goian Ghionea emeghara
Radoi plesan
Croitoru(Badea) Dica Nicolita (badoi)
Iacob(zaharia)
Forza Steaua !!!
trebuie sa avem rabdare cu Hagi...eu astept formula de echipa :Zapata
golansky Goian Ghionea emeghara
Radoi plesan
Croitoru(Badea) Dica Nicolita (badoi)
Iacob(zaharia)
Forza Steaua !!!
pentru Neaga nu ai gasit nicio paranteza pe acolo?
Badea nu prea merge cum l-ai pus tu....acolo cu Croitoru..
dupa ce a salutat nordul.. a facut un tur al stadionului aplaudand, uitandu-se la suporteri parca cerand sa-l aplaudam. eu unul, nu o sa uit cat ne-a injurat acum 2 sezoane...
intradevar...nu se uita ca ne-a injurat dar in acelasi timp trebuie tratat ca un jucator de fotbal care azi e la o echipa si maine e la alta...situatia se schimba. si inca un lucru: mie nu mi s-a parut deloc ca cersea aplauze, pur si simplu saluta suporterii. si in definitiv bravo lui pentru ca acel tur de stadion, aplaudand, restul nu au fost in stare sa-l faca, se taraiau, iar la sud abia s-au dus.
Noi suporterii am fost de nota "200" echipa dupa mine nu merita mai mult de 5.Dica,Rica,Lovin,Petre Marin au fost pe teren sau au fost pe banca langa Hagi??Au crezut ca santem calificati dupa primul tur.
p.s.Cel mai rau ami pare ca nu am reusit sa ai fac poza oierului cand au dat gol polonezi am crezut ca ramane antepenit era stana de piatra :laugh: :
@alexblaja-"nu mi-e dor de Protasov ca a plecat la bani mai multi".Hmmmmm.....let me guess:adica tu ai prefera sa muncesti in alt oras pe 5 milioane decit in orasul tau pe 20 mil.,alaturi de familie,prieteni si fara un patron talimb care sa nu te ajute(adik un transfer mai de doamne-ajuta).Esti de admirat pentru stoicismul de care dai dovada.Nu multi ar fi in stare de asa ceva.Nr.2:cred ca oricum Becali il punea pe faras in iarna ca sa-i faca loc lui Oli.Nr.3:indiferent daca iti placea sau nu stilul de joc de atunci-mie unuia imi placea,poate altora nu-omul ar trebui respectat macar pentru ca l-a "descoperit"pe banca de rezerve pe Goian.Salutare si numai bine
Eu sunt din Buzau si nu pot sa vin la meci, da din ce am vazut la TV, Steaua are o galerie super. Pacat ca mai exista si unii care mai strica atmosfera.
Am vazut si eu intr-un final meciul cu Zaglebie (Sa traiesti 1000 de ani, Azzido!)...Nu o sa mai intru in detalii referitoare la joc, pentru ca s-a discutat si ras-discutat pe aici, s-a cam spus ce era de spus...
O sa ma refer un pic la comentariu, intrucat nu pot sa ma abtin. Astfel, am aflat de la Mocofan si Mironel urmatoarele:
- Daca Steaua trece de Zaglebie va ajunge pe "pamantul fagaduintei". Unde este acest pamant? In Belarus!!!!
- Michniewicz este nimeni altul decat "superstarul de 37 de ani din Polonia", iar Plesan este "superstarul de la Poli"! Mocofanu' se crede probabil "Superstarul de la Proteveu".
- "Rezultatul este stapanul fotbalului", maxima ce poate detrona cu succes alte zicale celebre ale comentatorilor TV, precum "Balonul e rotund!" sau "Meciul are 90 de minute!"
@olfgob
Nu cred ca putem compara sumele pe care le primeste un antrenor la Steaua cu salariile unui om obisnuit. In viata trebuie sa te mai intereseze si altceva in afara de bani...bineinteles ca nu sunt absurd sa spun ca as munci pe gratis undeva, dar nici Protasov nu facea asta, cred ca o ducea destul de bine financiar, nu cred ca murea de foame la Steaua. Ce performante poate avea Protasov la Dnepr, ma refer in Europa? Se compara ele cu acelea pe care le putea avea daca ramanea la Steaua?
Nr.2 Daca si cu parca se plimbau intr-o barca!
Nr.3 Eu nu am spus nimic despre stilul de joc, am spus despre faptul ca Protasov a plecat pentru bani mai multi si nici macar nu l-am criticat pentru asta! Ce incercam eu sa spun este ca nu trebuie sa plangem atata dupa un antrenor care a plecat pentru bani mai multi! Sa nu-l criticam pentru asta, dar nici sa nu-i facem statuie!
PS. Am cautat mult in postul tau, dar nu am gasit NR.1, desi Nr.2 si Nr. 3 exista !
PS2. Nu se cheama stoicism ceea ce asteptam eu de la Protasov in momentul in care a primit oferta de la Dnepr, se cheama loialitate (intr-un caz ideal, foarte rar de gasit) sau se cheama pur si simplu a-ti da seama ca bani mai multi poti castiga oricand, pe cand glorie....
Intrebare de 1000 de dolari!
Stie careva cand a luat Ceahlaul ultimul punct lui Dinamo? Se pare ca "spartanii" merg la Piatra Neamt ca intr-o statiune montana pentru refacerea moralului. Si cand il vad pe neanderthalianul de Hizo cum ameninta mai ca-mi vine sa cred ca diseara o sa fie un meci corect. NO WAY!
Intrebare de 1000 de dolari!
Stie careva cand a luat Ceahlaul ultimul punct lui Dinamo? Se pare ca "spartanii" merg la Piatra Neamt ca intr-o statiune montana pentru refacerea moralului. Si cand il vad pe neanderthalianul de Hizo cum ameninta mai ca-mi vine sa cred ca diseara o sa fie un meci corect. NO WAY!
Acum 3 ani, cand cainii au iesit campioni si au facut in ultima etapa un 0-0 la Piatra Neamt. Sa-ti trimit contul de card?
@Lucas
Ssk a gresit!
Sezonul trecut: Ceahlaul 2-2 Dinamo, in ultima etapa.
Asa ca banii vin la mine!
Damn!
Acum 3 ani, cand cainii au iesit campioni si au facut in ultima etapa un 0-0 la Piatra Neamt. Sa-ti trimit contul de card?
Raspuns gresit Ovidiu! Anul trecut, in penultima etapa, cand Dinamo era deja campioana, Pinalty i-a primit cu fanfara pe caini, iar acestia in semn de recunostinta a incheiat la egalitate 2-2 cu "plaesii" australopitecului. Se pare ca intalnirile Ceahlaul - Dinamo se desfasoara dupa un patern binecunoscut.
Si daca tot suntem in fata unui nou capitol din seria "Dragoste de guzgan", (vezi afectiunea netarmurita si respectul neconditionat al orbetelui de Neamt pentru clubul ministerului "represiunii publice") sa ne aducem aminte de episodul din primava anului 2002. Acel meci de povestit nepotilor incheiat cu scorul de 1-2 a fost prima partida etichetata ca blat in istoria primei legi. Comisiile ligii au luat 3 puncte lui Dinamo, asta in timp ce in campionatele occidentale sanctiunea pentru o asemneea abatere era retrogradarea (vezi cazurile Ol. Marseille sau Juventus). Dupa cateva saptamani Dinamo, "beneficiara" blatului a primit punctele inapoi, iar Ceahlaul care a stat "capra" a ramas cu depunctarea (probabil datorita pozitiei nefiresti). La sfarsitul campionatului cele trei punte au fost tocmai cele care au facut diferenta intre Dinamo si a doua clasata FC National. (echipa care datorita destoiniciei lui Iacov, probabil se va zbate multi ani prin divizia a doua).
Asadar acesta este paternul pentru meciurile care chiar conteaza. Asadar, un sfat pentru pariori. Mergeti pe 2 solist! Cota e mai buna la la scor fix! Mergeti fara probleme pe Ceahlaul - Dinamo 1-2.
Mai vorbim dupa meci.
Ovidiu, cum ai trecut pe langa un jackpot de 1000 de dolari! ![]()
Ce bine mi-ar fi prins ![]()