FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

În 12

«1234»
fcsteaua.ro09.08.2007 06:17

A fost greu de tot asearã. O calificare smulsã totuși cu forcepsul. Sunt convins cã la 1-1 pe mulți i-au cuprins gândurile negre. Pe mine, cel puțin, da, mai ales la atacurile curajoase și iuți ale polonezilor. ªi, în același timp, la telefoanele insistente ale ,,amicilor" câini, pe care m-am simțit nevoit sã le resping sistematic.

Steaua n-a jucat grozav asearã, trebuie spus. Personal, mã așteptam sã avem mai puține probleme, însã în același timp n-a fost niciun moment în care sã mã gândesc sincer cã vom rata calificarea. Chiar la 1-1, prin minutul 75, la un corner al polonezilor (dupã intervenția aceea a lui Zapata, în situație de unu la unu, la marginea careului de 16 metri) țin minte cã i-am spus unui ,,coleg de suferințã" cã vom bate. Puținã încredere nu stricã niciodatã.

Dar nici nițel realism. Steaua a jucat mai slab ca la Lubin, iar polonezii au jucat mai bine. Mental, explicabil, ei fiind cei care aveau de recuperat un handicap și, în fond, fiind echipa care oricum n-avea ce sã piardã. De partea cealaltã, senzația mea a fost cã bãieții și-au vãzut de treabã, dar câteva piese din mecanism au dat rateu dupã rateu.

Neaga a fost pentru mine marea dezamãgire a meciului. Însã și în cazul lui și în al lui Croitoru, existã o mare scuzã: ambii joacã pe niște posturi pentru care nu sunt fãcuți. Neaga n-a fost și nu va fi niciodatã un vârf veritabil, iar în plus nici nu-l dã forma sportivã afarã din casã în acest moment. Croitoru este inimos, destul de tehnic, dar stângul lui e exclusiv pentru ambreiaj. Am vãzut asearã cel puțin 3-4 faze în care Croitoru a oprit atacul ca sã-și întoarcã mingea pe dreptul. Cum spuneam însã, ei joacã în condiții neprielnice, pe posturi care nu-i "aranjeazã". Steaua nu are în acest moment mijlocaș stânga (Boștinã - exclus din lot, Ochiroșii și Cristocea - accidentați), iar Badea lipsește mult de tot atacului nostru.

Colac peste pupãzã, și Dicã a fãcut cel mai șters meci al lui din acest început de sezon. Iar când Dicã și Neaga nu joacã mai nimic, nu poți spera la foarte multe. Mã bucur însã nespus pentru Zaharia! Acest jucãtor avea nevoie de un asemenea gol ca sã capete încredere și ca sã cunoascã senzația dulce de a fi aplaudat de un stadion întreg în picioare. Deși sunt un fan declarat al lui Vali Badea, cred cã Zaharia a fost o afacere bunã a Stelei și cred cã fostul ,,bistrițean" ne va mai face astfel de cadouri.

Un cuvânt și despre Zapata. N-am vãzut reluãrile, deci vorbesc din ce am vãzut pe viu: iar pe viu, mie și multor altora ni s-a pãrut cã Zapata a greșit la gol, scãpând ușor o minge pe care niciun portar nu are voie s-o lase decât dacã e luat pe sus cu fulgi cu tot, ceea ce n-a fost cazul. Posibil însã sã fi fost fault în atac. Tot ce știu este cã trebuie sã fim cerebrali și sã ne dezbãrãm de prostul obicei de a pândi greșelile portarilor noștri! Dacã fiecare portar care vine în Ghencea va fi privit cu un amestec de fricã și neîncredere, iar la prima minge scãpatã vom izbucni în cor cu clișee gen ,,unde i-or gãsi, dom'le, pe toți?", nu vom ieși niciodatã din acest cerc vicios. Zapata n-a avut ce apãra la Constanța și a apãrat bine asearã, când a avut multe centrãri sigure și douã intervenții salvatoare. Sã-i mai dãm timp, dar s-o facem cu generozitate, nu așteptând urmãtoarea greșealã, pentru a ne confirma propriile premoniții!

ªi ca sã închei, splendidã atmosfera din Templul Fotbalului Românesc asearã! Pe mine unul m-a surprins teribil de plãcut, mai ales cã am stat la tribunã dupã foarte mulți ani de peluzã. Am vãzut însã o peluzã Nord foarte activã și foarte animatã, o peluzã Sud în searã de grație, în ciuda unui numãr mic de oameni (maxim 400) și douã tribune vii, preluând de multe ori scandãrile peluzelor, ba chiar dând și tonul în unele dãți. Sunt foarte convins cã dacã Steaua s-a calificat, a fãcut-o și datoritã faptului cã asearã suporterii steliști au crezut în echipã pânã la capãt și au susținut-o frenetic. Clișeu sau nu, dar e adevãrat: asearã am jucat în 12!

Cu Steaua pânã la moarte!

Ovidiu

SteFan09.08.2007 06:36

La Zapata a fost fault clar . Mai mult nu e de comentat . Bine ca ne-am calificat . In schimb atitudinea jucatorilor vad ca nu sa schimbat fata de suporteri . L-am vazut pe Hagi cum alerga ca un disperat dupa ei pentu a-i trimite la galerie.

freddy9adu09.08.2007 07:00

De acum incolo, Steaua trebuie sustinuta la fiecare meci de acasa ca aseara.Dragi suporteri fiti al 12-lea jucator pentru ca Steaua merita si trebuie impinsa de la spate spre victorie.FORZA Steaua!!!

SebaSS09.08.2007 07:00

La Zapata a fost fault clar! Era inca in suprafata de poarta unde aproape orice contac se fluiera! Arbitraj englez a fost doar in 6m, in rest s-a fluierat cam tot...

Suporterii...nota 9,5 din partea mea: am cantat toti abia spre sfarist(ma rog, cand conta cel mai mult)...spre la urmatoarele meciuri sa fim de nota 11 :P

PS: am vazut aseara un avantaj al gestului lui Gigi de a nu da abonamente la peluze. Multi si-au luat la T2 iar asta a condus la faptul ca s-a cantat mult mai mult si la T2!!!!

fedora09.08.2007 07:08

Excelenta atmosfera aseara, ca in zilele (serile) bune.

Alin_Stelistul_9209.08.2007 07:20

arbitru de nota 4.la zapata fault clar,le-a dat lovituri libere gratuite si la Steaua a dat doar 2 .

Publicul a fost de 9,5.eu am stat in peluza I si s-a cantat tot meciu fularsteaua2 steagsimplu

axl2309.08.2007 07:26

Aseara am vazut ceva mai frumos decat o calificare in turul 3 al CL, am vazut cel mai frumos zambet din lume: zambetul lui Hagi la victorie.

vasilestelistul09.08.2007 07:34

nici Dica si nici Neaga nu au jucat nik. in aparare sa zicem ca a fost ok in afara de faza cand a scapat polonezul cu zapata.la mijloc s-a vazut lipsa lui Radoi si mai mult lipsa lui Goian in defensiva,din pacate in atac in prima repriza nu am prea contat ne lipseste fffff mult in special Badea dar sa nu il uitam nici pe Iacob.ma bucur mult pentru zaharia sper ca acest gol sa fie doar inceputul.revin la zapata l golul primit mie mi se pare ca a fost fault si mai ales era in careul de 6 metri acolo unde portarul trebuie sa fie seful.imi pare rau de Neaga ca nu joaca nik sper sa isi revina cat mai repede.nicolitza sii cu Croitoru ce au mai jucat la mijloc in rest nik

FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!

SPRE UCL

fularsteaua2

PavelAndrei09.08.2007 07:35

Aseara sa vazut ca nu numai arbitrii Romania pot determina rezultatul unui meci.Io nush ce tot vedea arbitru ala :wacko:

Astristul09.08.2007 07:37

Superba atmosfera, cum zicea si "fedora" ca-n zilele bune. Sper sa o tinem tot asa si sa avem parte de seri memorabile (in sensul bun)!

PS: Mi-a placut "aparatul" care iti composta biletul si zicea ca e valid .... ofiterul BGS! :laugh:

Sa inteleg ca Argaseala nu l-a pus la punct pana la ora meciului???

FORZA Steaua !!! steag2

SebaSS09.08.2007 07:50
Superba atmosfera, cum zicea si "fedora" ca-n zilele bune. Sper sa o tinem tot asa si sa avem parte de seri memorabile (in sensul bun)!

PS: Mi-a placut "aparatul" care iti composta biletul si zicea ca e valid .... ofiterul BGS! :laugh:

Sa inteleg ca Argaseala nu l-a pus la punct pana la ora meciului???

FORZA Steaua !!!

Nu e vina lui Argaseala, e vina firmei care s-a ocupat de asta! Ar putea cere despagubiri Steaua.

84ava09.08.2007 07:54

Bun asa,toata lumea a uitat prin ce mizerii a trecut sa isi procure un bilet,de cozile interminabile si baltile de la casele de bilete in schimb da domnule am inaugurat un sistem nou de intrare pe stadion cu poze alea alea "ofiter" nou de securitate pe stadion,BGS...Dar acum gata Becali e cel mai tare nu?Cine stie poate maine ne da bilete mok la meci si suntem fericiti si poate dc nu vom avea un nou "presedinte" cu o "inima de leu" un adevarat "razboinic" care o sa duca tara asta sus sus de tot....

Dincolo de faptul ca atmosfera a fost ok,am tinut sa amintesc si celelalte aspecte...asa ca sa nu se uite!!!

nutzugol09.08.2007 08:08

craciunescu a spus ca a fost fault la portar si omu e arbitru :)))

asa ca sa isi mai bage unghia in gat gsp ca au scris 10 pagini de greseala lui "Rufay"

1on09.08.2007 08:14

Atmosfera fantasticã. Da eu nu prea am vãzut tribunele 1 și 0 scandând decât când îi fluierau pe cei de la sud. La tribuna a 2-a a fost fantastic. Niște poze cu fulariada din final are cineva?

Felicitãri peluzelor care s-au abținut sã-l mai înjure pe Gigi (înjurãturi care oricum nu aduceau nimic bun) și au susținut echipa tot meciul. De ce la nord nu erau steaguri deloc?

alexh09.08.2007 08:21

Nu s-a permis accesul cu bete de plastic pentru steaguri. Dupa meci, la intrare era o mare de bete.

Sudul au fost mai norocosi ;-)

greenyes09.08.2007 08:23
Aseara am vazut ceva mai frumos decat o calificare in turul 3 al CL, am vazut cel mai frumos zambet din lume: zambetul lui Hagi la victorie.

Acelasi lucru m a facut si pe mine sa uit de antijocul practicat de echipa noastra. Am vazut la reluare trairile lui Hagi cu cateva secunde inainte de golul doi si dupa gol. Am ramas impreionat. S a citit pe fata lui tot ce era in sufletul sau. Suferinta, bucurie, eliberare de o mare presiune ce atarna pe umerii sai. Dupa gol s a bucurat ca un copil caruia i se indeplinise cea mai mare dorinta.

Imaginea asta mi a alinat dezamagirea jocului prestat de echipa, unul foarte foarte slab, din pacate.

Forza Steaua!!! Forza Gica!

Jony_stelist09.08.2007 08:24
La Zapata a fost fault clar . Mai mult nu e de comentat . Bine ca ne-am calificat . In schimb atitudinea jucatorilor vad ca nu sa schimbat fata de suporteri . L-am vazut pe Hagi cum alerga ca un disperat dupa ei pentu a-i trimite la galerie.

Numai la scandal iti este capul,unde ai vazut ma tu asta???? :blink:

ariven2109.08.2007 08:28

Frumos...ai dreptate...Hagi e ca un bunic cand zambeste dupa victorie...si sa nu uitam bucuria lui Zaharia, exact ca un atacant englez...!!!Cand l-am vazut pe Zaharia ca a dat gol aproape am plans la bucuria lui...l abucuria noastra...Cred ca a fost cea mai inspirata mutare care am vazut-o in Ghencea de foarte multi ani. In rest...Norocul tine si cu cei puternici!

Jony_stelist09.08.2007 08:32
Atmosfera fantasticã. Da eu nu prea am vãzut tribunele 1 și 0 scandând decât când îi fluierau pe cei de la sud. La tribuna a 2-a a fost fantastic.

Bai nene unii numail la scandal le este capul,ai fost cumva pe stadion,sau ai stat in la TV cu berea langa tine???Nu mai supot suporterii astia care stau dupa pc si scriu,da-mi si mie o sacventa video cand ne fluierau suporterii de la tribuna 1 si 2.

Poate asa au zis aia de la gsp[mama cat kkt mananca aia pentru niste bani,ieri 100 de stiri despre Steaua=))))],dar nu te-ai gandit la ceva,langa SUD erau suporterii adversi :unsure: ,naspa nu???,s-a dus teoria ta razboinica :sad2: ,poate pe ei ii fluierau :sleep:

Inima-Ros-Albastra09.08.2007 08:32

la zapata a fost fault .. se tinea si de coaste .. si a zis si Becali ... si asa am vazut si noi .. deci yo zick ca a fost fault ..

a fost o victorie meritata .. am demonstrat ca suntem mai buni ca ei si i`am batut .. !

potra09.08.2007 08:33

atmosfera chiar a fost frumosa si chiar m-am mirat cand am vazut ca galeria canta chiar si la 0-1, deobicei incepeau injuraturile si nimeni nu mai canta nimic. insa sonorizarea a ramas la fel, sefii de galerie trebuie sa faca ceva, nu se auzea nik, eu cantam ce auzeam la ceilalti sau ce reuseam sa descifrez pe buzele lor si tot asa... oricum a fost frumos. am plecat placut impresionata, parca am mai avansat putin.

in privinta portarului ai dreptate. am avut la meci langa mine niste pusti care la primele interventii bune ale lui zapata il aplaudau si strigau, iar la gol au inceput sa-l injure si sa-i strige sa se intoarca de unde a venit. nu mi se pare normal, eu zic ca a facut un meci destul de bun, iar daca ar fi sa mergem pe acelsi principiu pe care mergem in cazul portarilor, in cazul asta ar trebui sa-i trimitem pe toti acasa. fiecare mai greseste! iar aseara au fost greseli cu garla.

ce mi-ar place sa vad e un cuplu Badea-zaharia in atac....abia astept sa se faca bine Vali!

warlock09.08.2007 08:33

vorbind de Zapata, pe viu nu s-a vazut mare lucru dar in reluare se vede clar ca polonezul il loveste cu cotul ...

CuPyDoN09.08.2007 08:57
Nu s-a permis accesul cu bete de plastic pentru steaguri. Dupa meci, la intrare era o mare de bete.

Sudul au fost mai norocosi ;-)

adevarat ca au fost mai9 norocsi da mie mia luat si goarna:(( da ce condeaza este ca a batut Steaua:X steagcruce2 steagsimplu steaua_ro

iov09.08.2007 08:59

Un meci in care Lovin si Ovidiu Petre m-au facut sa mai pierd cateva zile bune din viata, meci in care singura certitudine in aceasta echipa este apararea, aceste doua petarde din milocul terenului mananca munca altora si zilele suporterilor, nu au nici cei 7 ani ai fotbalului, joaca haotic, fara eficienta si fara sa exagerz cred ca mimeaza fotbalul in multe situatii, nu merita nici o sansa, au avut destule, nu au nimc in comun cu fotbalul la acest nivel si nici mai jos, niste familisti obositi care au prins o conjunctura favorabila pentru un salariu mult peste puterile lor. Regret ca trebuie sa o spun dar suntem mult mai slabi ca anul trecut si in mare masura din cauza lotului in care s-au pastrat multe "ciuperci". Tragea Hagi de ei sa salute suporterii la final ca mai avea un pic si ii batea, niste tzarani prost crescuti si bashinosi.

Mosuc09.08.2007 09:02

Excelenta atmosfera aseara, ca in zilele (serile) Vreau sa va felicit pentru atmosferafacuta aseara , mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo dar distanta este mult prea mare si bugetul meu e mult prea mic. La fel ca si echipa si voi ati fost de nota 10. Felicitari si ramaneti la fel.

«1234»