Golansky , Goian , Radoi , P. Marin
Neaga , Bicfalvi , Lovin , Plesan
Zaharia , Dica
Ciudata formatie... Chiar Lovin...??? Poate castigam un loc de UEFA cu el titular... :sad2:
Golansky , Goian , Radoi , P. Marin
Neaga , Bicfalvi , Lovin , Plesan
Zaharia , Dica
Ciudata formatie... Chiar Lovin...??? Poate castigam un loc de UEFA cu el titular... :sad2:
Dupa parerea lui Mitica Dragomir, Lovin ar trebui sa fie titular incontestabil LA Steaua. A declarat ca Lovin stie sa faca presing, sa paseze, sa faca deposedari si ca are fizic bun. Ma mir ca n-a declarat acelasi lucru si despre Baciu...
Ma mir ca n-a declarat acelasi lucru si despre Baciu...
Lasa ca nu e tarziu s-o faca... Oricum de Coman a zis ca e un transfer f. bun cand a venit
pai atunci,s-o luam si noi pe nevasta lu Mitica la caterinca.
fiind caine,incearca sa destabilizeze Steaua cu indicatii din astea ciudate,alta explicatie nu gasesc.
problema mare fratilor e ca jucand in continuare asa....pfff:( nu ne vad bine...in Liga n`or sa mai fie bate si zaglebie...iar ca sa spunem lucrurilor pe nume?: suntem praf....daca vom continua in maniera asta...nu ne vad scapand fara 2 3 de la Cluj....doamne fereste...oricum..forza Steaua..."langa echipa in orice clipa"...
Nu Hagi e de vina ci atitudinea execrabila a jucatorilor....Decat Dica si Goian au fsot mai rasariti...restul...iar rezultatul in sine nu e asa de rushinos...a jucat si Steaua prost...da echipa aia a alergat 70-80 de minute de a rupt pamantul...nu sutn o echipa proasta...si ami ales aglomerau jocul bine.,..asa ca totusi...nu e chiar asa de grav...cand Steaua va juca cu echipe mai mari va fi o diferenta..sezonul asta am jucat numai cu echipe mici si tampite care aglomerau jocul si sperau la o greseala a adversarului...dupa parerea mea acum cu clujul se va vedea adevarata fata a Stelei...
[.............................]tot nu ai inteles din articolu ala ca rolu` lu Lovin E SA DISTRUGA ATACURILE ADVERSE ,NU SA CONSTRUIASKA?
Editat de moderatori
Yang era ironic...
da...cum ma asteptam am avut surprize la meciul asta, dar daca vom avea la Bucuresti jocul din a2a repriza va fi totul in regula si ne vom califica.sper sa fiu pe stadion la meci si sa ma bucur alaturi de baieti la calificare
HAI Steaua ! ![]()
Un scor de rahat dar totusi sa fim multumiti ca am reusit sa revenim inca o data de la 1-0 si sa preluam conducerea. Prima repriza a fost jale, a doua parca a fost alta echipa pe teren. La cum a jucat Croitoru azi eu nu l-as mai titulariza in retur. As merge pe echipa asta:
Golanski - Goian - Radoi - Marin
Nicolita - Bicfalvi - Lovin - Plesan
Neaga - Dica
Rada joaca din ce in ce mai prost, nici nu se compara cu Ghionea dar totusi e mai bun decat Baciu, dar azi a facut un marcaj jalnic. Lovin m-a impresionat astazi si se pare ca e in crestere de forma. Plesan a jucat bine si pe stanga si l-as tine acolo. Ce rost are sa il jucam pe Neaga singur daca dispare tot meciul? Punel langa Dica si lasai sa combine pana la poarta, poate asa o sa se mai vada in joc. Bicfalvi merita startul, e un jucator foarte talentat si e un pericol cand are mingea la picior.
Cand o sa avem si noi in tara asta de doi lei jucatori gen C.Ronaldo sau Ricardo Quaresma? Eu zic ca Croitoru este cel mai technic jucator din Liga 1 si asta seamna ca stam rau la fotbalisti talentati in tara asta.
Oare dumnazeu ne-a facut pe noi asa de antitalent? Sau sunt portughezi copii lui dumnazeu?
Pai asta este. In viata noastra nu o sa mandrim si noi cum portughezii sa mandresc in fiecare zi cu jucatorii lor!
@Cristocea
ai rabdare...noi am avut jucatorii nostri despre care s-a vorbin pe tot mapamondul, acum o fi si randul lor si o sa vina si al nostru iarasi....avem jucatori de perspectiva, sa avem rabdare si speranta. niciodata nu se stie
HAIDE Steaua ![]()
Cateva chestii nasoale:
1) Am luat doua goluri in meciul asta, cat in primele cinci meciuri oficiale de pana acum.
2) Zapata nu poate fi acuzat (prea mult) de golurile luate, fundasii centrali da.
3) Neaga si Croitoru slab. Nicolita slabutz. Nu vreau sa arunc cu pietre in nimeni, dar e cazul ca titularizarea lor sa fie mai rara.
4) Multi din echipa au intrat pe teren cu aerul de vedete. De aceea prima repriza nu prea a fost cu doua goluri in avans (asa cum Zaharia credea). De fapt a fost cea mai slaba repriza dupa Boro.
5) Bate Borisov vrea sa scrie istorie iar eu zic sa-i luam in serios. Ei au alcatuit o adevarat echipa.
Partea buna:
1) Partea cea buna e ca echipa s-a mai trezit in repriza a doua.
2) Spre deosebire de prima repriza, Dica a facut acum diferenta
3) Fundasii au venit bine pentru faza de atac.
4) Plesan, Bicfaldi si Lovin au jucat bine.
Surprizele nu sunt excluse. Ne-am facut singuri un retur mai greu. Daca Steaua joaca serios si concentrat returul o sa iasa bine. Daca nu se mai considera calificati dinainte, Steaua va invinge in Ghencea. Altfel, meciul de aseara ne-a aratat ca Bate ne poate inscrie lejer goluri.
hai ca nu ie pierdut nimic va fi mai greu peste o sapnamuna dar cred ca dupa un meci la fel de greu ca si cu zaglebie vom califika in grupe ![]()
Hai ca nu e pierdut nimic, va fi mai greu peste o saptamana, dar cred ca dupa un meci la fel de greu ca si cu Zaglebie ne vom califica in grupe.
Deci ... daca dupa bataia de joc de aseara nu urmeaza niste amenzi zdravene (adica de la 10.000 de $$ in sus) inseamna ca razboinicul GG e de fapt o pisicuta fricoasa ce nu vrea sa supere vedetele noastre dragi. De fapt la amenzi trebuia sa se recurga dupa meciul cu Farul, dar deh, am castigat si toata lumea s-a culcat pe-o ureche. Auzi la ei, 150.000 de dolari prima pentru calificare in grupe. Pai pentru ce s-a jucat in returul cu polonezii si in turul asta cu Bate nu prima, ci amenda va trebuie, vedetele lu' peste prajit.
Am pus mana pe creion si am socotit - peste 6 milioane de euro s-au cheltuit pentru transferuri vara asta. Cred e mai mult ca in ultimele 2 sezoane la un loc. Pai la sumele astea enorme (pentru Romania) nu trebuia sa stam la discutii cu alde Bate Borisov. Daca am fi adus jucatori profesionisti, ceea ce aseara nu prea a fost cazul. Doar Dica, Golanski si Goian au semanat oarecum cu jucatorii profesionisti pe care-i vezi la echipele serioase. Si nici ei tot meciul, doar ici-colo.
Aseara Steaua a jucat fotbal aproximativ 20 de minute. Si rezultatul e pe masura. Ce dracu a fost gluma aia proasta din repriza intai ? Croitoru numai pe jos, Nicolita - ca de obicei, nu mai repet ca am obosit, Neaga, absent. Restul echipei, visatoare, cu aere de CL si mari vedete in cap. Am primit un gol de tot rasul, mingea aia nu trebuia sa ajunga in careu nici daca avea Borisov 3 oameni in plus pe teren. Golul 2, idem, 90% vina finului, care a fost anticipat de un jucator care nu stiu daca ia pe an cat ia finul intr-o luna. De-abia intre minutele 60-80 am jucat si noi ceva fotbal, adica perioada in care am crezut ca ne-au salvat eroii obisnuiti : Dica si Goian. Dar s-a trecut repejor apoi la programul de somn in bocanci si am fost egalati la ultima faza.
Daca echipa are cat de cat orgoliu, la Bucuresti ar trebui sa-i inghesuim pe bielorusii astia de sa nu stie ce-i cu ei, macar in prima repriza.
In conditiile date, adica jucand practic in 8 contra 11, nu ne puteam astepta la mai mult de la prima repriza.
Drama cea mare la Steaua consta in faptul ca esti obligat sa trimiti in teren jucatori slabi sau f. slabi pentru ca nu ai ce pune in locul lor, nu ai solutii. Nu vreau sa mai vorbesc si eu despre Nicolita, Neaga si mult iubitul Croitoru pentru ca s-au spus destule pe aici si ar insemna sa ma apuc sa reiau toate aceste afirmatii. Apropo de "Croitorasul cel viteaz", cum bine ii spunea cineva pe aici, am auzit ca a inceput sa se dea mare victima, sa arunce cu ghetele in pamant ca, vezi Doamne, a fost schimbat cand el mai putea sta pe teren. De acord cu el, mai putea sa stea, numai ca trebuie sa priceapa ca antrenorul il timite pe teren ca sa joace nu ca sa stea!
Din cate am citit am putut observa ca cei mai multi sunteti dezamagiti de ce ati vazut aseara (si nu numai aseara). Eu nu ma incadrez in aceasta categorie pentru ca sunt unul dintre putinii care au fost dezamagiti de faptul ca la echipa nu s-au adus jucatori de atac valorosi. Sa nu ai cu cine sa-i inlocuiesti pe jucatorii accidentati, sau iesiti complet din forma si sa fi obligat sa tii la echipa jucatori de umplutura pentru ca altfel nu ai 18 "fotbalisti" sa-i treci pe foaie este grav, f grav pentru o echipa care are atatea pretentii!
@weeezer
Sunt unul dintre cei care a afirmat ca Plesan si Bicfalvi nu vor fi TITULARI in acelasi timp, afirmatie care se baza in primul rand pe ce am vazut ca joaca Hagi. Poate ca inca unul doua meciuri asa de slabe ca cel de aseara or sa schimbe lucrurile. Totusi, nu cred ca Hagi va face asa devreme alte experimente la echipa, asa cum ar fi trecerea lui Plesan pe stanga, cum nu cred ca va juca fara un inchizator de meserie (Radoi, Lovin, Ov. Petre).
@c.ronaldo17
Neaga a jucar doar doua sau trei luni bine la Steaua chiar inainte sa plece in Korrea. Cand s-a anuntat revenirea lui la echipa aproape toti ati luat in considerare doar aceasta perioada, ignorand (cu sigutanta voit) ceea ce s-a petrecut inainte de a pleca la arabi. Altfel, nu stiu cat de mult a rupt el gura targului in puternicul campionat sud-korrean.
@Wally
Mitica Dragomir chiar se pricepe la fotbal!
In conditiile date, adica jucand practic in 8 contra 11, nu ne puteam astepta la mai mult de la prima repriza.Drama cea mare la Steaua consta in faptul ca esti obligat sa trimiti in teren jucatori slabi sau f. slabi pentru ca nu ai ce pune in locul lor, nu ai solutii. Nu vreau sa mai vorbesc si eu despre Nicolita, Neaga si mult iubitul Croitoru pentru ca s-au spus destule pe aici si ar insemna sa ma apuc sa reiau toate aceste afirmatii.
Subscriu. Dupa meciul de aseara cu Bate Borisov, m-am saturat definitiv de Nicolita. Ajunge. M-am saturat sa-l vad cum scapa mingi usoare in aut, cum da mingea pe langa adversar si cade, m-am saturat sa-l vad cum centreaza in spatele portii de 9 ori din 10 incercari, m-am saturat sa-l vad cum rateaza putinele ocazii care le creeaza Steaua. Nu-mi mai veniti cu argumentele "alearga mult" sau "munceste". Munceste ca o musca fara cap, sa-mi fie iertata expresia. Adica bazaie de colo-colo facand multa galagie si impresionand privirea. Dar aportul sau la evolutia echipei este mai mereu extrem de modest sau negativ.
Steaua a jucat foarte prost in prima repriza, cand a fost pusa in situatia jenanta de a fi condusa de anonimii de la BATE. Jocul n-a curs, ocaziile au fost putine (un cap al lui Dica plus un gol anulat), astfel ca gazdele, doar din elan, au reusit sa marcheze la o faza confuza si sa intre in avantaj la pauza.
In repriza a doua insa Steaua a facut un joc mult mai bun, pe langa cele 2 goluri ros-albastrii mai avand inca 4 mari ocazii. Jocul a fost controlat autoritar de Steaua, bielorusii reusind sa marcheze la singura lor ocazie in aceste 45 de minute. Bicfalvi si Zaharia au fost schimbari inspirate, iar trecerea lui Neaga in linia de mijloc (in locul stersului Croitoru) a dus la 2 mari ocazii ale Stelei.
Tragand linie si adunand, Steaua a facut un joc mediocru, pe care ar fi trebuit si putea sa-l castige destul de usor. Personal, cred ca rezultatul este totusi inechitabil, bielorusii marcand 2 goluri la singurele faze de poarta cu adevarat periculoase. Nu cred ca Steaua va avea probleme in retur. Cred insa ca Gica Hagi trebuie sa regandeasca primul 11. Faptul ca in ultimele meciuri echipa a jucat de fiecare data mai bine dupa schimbari arata multe.
ai foarte mare dreptate.
si cine inchizator? Ov. Petre inca nu e la forma maxima, Radoi e jalon pe postul ala..
BATE is gonna win. We'll bit you. We are the best. Go, Belarus.
We had screw you in Borisov. the same will be in Buharest. you are loosers
Enough, little guy, or you'll be banned.
We had screw you in Borisov. the same will be in Buharest. you are loosers
you seems to be too confident ... will see what will happen in Bucharest.
it's you and your coach are too selfconfident. That is gonna be the reason of your defeat. Haji was a great player, one of my favorite. But he is 0 as a coach. He was helpless while sitting near the field. it's a pity our best forvard is disquolified. we could win 3:1 or even 4:1
@bit steua
Ahahahahaha
@bit steua
Ahahahahaha
we'll see who will laugh in the end))
it's you and your coach are too selfconfident. That is gonna be the reason of your defeat. Haji was a great player, one of my favorite. But he is 0 as a coach. He was helpless while sitting near the field. it's a pity our best forvard is disquolified. we could win 3:1 or even 4:1
Ma astia din Belarus au "vazut" meciul la Radio?