Steaua va întâlni formația Bate Borisov din Belarus în turul trei preliminar. Meciul tur se va disputa în Belarus pe data de 15 august începând cu ora 20:00.
Comentarii aici înainte și dupã meci.
Steaua va întâlni formația Bate Borisov din Belarus în turul trei preliminar. Meciul tur se va disputa în Belarus pe data de 15 august începând cu ora 20:00.
Comentarii aici înainte și dupã meci.
Parerea mea e ca ne vom califica fara probleme si ca va fi mult mai ushor decat cu Zaglebie
care-s urmatorii? ![]()
mi-e cam teama ... toata lumea spunem ca suntem in grupe ca suntem 99% calificati ... mi-e teama de borisov dar sper ca trecem de ei ![]()
mi-e cam teama ... toata lumea spunem ca suntem in grupe ca suntem 99% calificati ... mi-e teama de borisov dar sper ca trecem de ei![]()
nai dc sa`ti fie teama .. sunt o echipa fara palmares fara moral .. ! vom trece 100% de ei .. am avut un noroc phiiuu .. la trageri .. a mers A. Ilie .. el ne`a tinut noroc la trageri
!sa speram ca vom trece fara porbleme ..
TEORETIC nu ar trebui sa avem probleme, PRACTIC o sa avem!
Nu imi place de loc ca toata lumea ne crede calificati. Gigi trebuie sa termine cu declaratiile lui pentru ca deranjeaza psihic jucatorii. Meciul este la doar o saptamana si trebuie sa fim concentrati la maxim sau o sa fim facuti de rusine complet. BATE Borisov nu or avea istoria sau talentul Stelei dar pana la urma sunt in aceasi faza a competitiei care inseamna ca trebuie sa ii tratam ca egali. Daca intram pe teren cu nasurile pe sus nu o sa fie frumos. Sper ca baietii si Hagi sa se redreseze dupa succesul de azi si sa se concentreze asupra meciului tur 100% ca sa nu avem nici o surpriza.
@1947
Mai da-o-n ***** ma-sii, daca si cu Bate Borisov trebuie sa tremuram!!! Nu zic sa nu se trateze meciul cu seriozitate, dar uneori o echipa mare trebuie sa fie aroganta cu o echipa mica.
@axl23
Pai tremuram pentru ca am ramas asa de aseara
Nu vezi ca de 4 meciuri o tinem tot intr-un tremurat. Daca o sa jucam tot asa o sa zica lumea ca suntem loviti de parkinson :biggrin: .
TEORETIC nu ar trebui sa avem probleme, PRACTIC o sa avem!
ai pus punctul pe i :biggrin:
stiti ca am jucat cu neman grodno aia si tot asa ne-am calificat la un gol diferenta...
se pare ca asta e fotbalul modern. Eu zic ca ne calificam
nu trebuie sa ne facem probleme ca ne calificam asa un 1-0 acolo si un 2-1 la noi ca ase se parta mai nou in fotbalul modern
cum sa tot zis ca de mai tremuram ase o sa zica astia ca intadevar avem parkinson de temuram ase si cu Poli Iasi io credca ma rad in cap ca sa nu-mi scot paru din cap , ca si ieri gata sa raman fara par cand am vazut cajoaca cu morcovu in f*** cu niste hapciupalici care o jucat num apentru bani trazniiar de hapciupaliti ca o venit ei sa ne dea noua lectii de fotbal polonezii foai de frati mei ca de parca ii o inventat fotbalu mama lor de ciumpalaci
... cap , ca ...
Nu pot sa nu remarc folosirea oportuna si corecta a virgulei, bravo, Seby!!!
Echipele astea necunoscute pot crea mari surprize,cred ca ati vazut cea ce au patit bulgarii cu necunoscutii aia,mi-e unul nu mi-e frica de meci,ne vom califica,dar totusi trebuie luati in seama!!!
dupa parerea mea Steaua ar trebui sa o considere pe bate borisov o echipa mai buna decat zaglebie doar a ajuns in turul 3
Raspunsul este NU! ![]()
Pe de alta parte am vazut multe echipe din judeteana scotind din Cupa echipe de prima mina in lume nu doar in prima divizie. Mi se pare ca se trateaza de catre jucatori meciul urmator cu prea multa usurinta...si nu-i bine!
Bate Borisov e o echipa pragmatica , dar totusi un fel de chior in tara orbilor.
Steaua nu a convins in acest sezon.Daca in loc de campioana Poloniei am fi avut campioana Cehiei
sau Serbiei nu cred ca ne-am fi calificat.
Meciul trebuie tratat cu mare seriozitate, ca altfel o patim.
Aici vedeti golurile lui Bate.
Consider, desi poate ar fi mai bine sa nu consider, ca toate discutiile astea in legatura cu Bate sau nu Bate sunt inutile, daca nu deja au dat in ridicol. Din vorba-n vorba o dam in conversatie.
Avem un meci cu o "echipa" care in viata ei nu a visat sa intre in grupele CL. Atitudinea unora imi pare aproape de revoltator, cum adica sa avem probleme cu Bate Borisov???
Ia uite-l si pe Motanu!!! Motanule Deule, ce mai zici?
Raspunsul este NU!
Pe de alta parte am vazut multe echipe din judeteana scotind din Cupa echipe de prima mina in lume nu doar in prima divizie. Mi se pare ca se trateaza de catre jucatori meciul urmator cu prea multa usurinta...si nu-i bine!
Mi se pare normal sa fim atenti la meciuri si sa le pregatim bine. Nimeni n-a fost pana acum sa-i vada pe viu si asta nu-i bine. Bate Borisov poate face surprize dar eu sper ca nu.
Uite ce zicea antrenorul lor, Kriusenko : "Dacã e bine cã vom întâlni Steaua? Nu e cel mai rãu lucru posibil, ar fi fost mai rãu dacã întâlneam Liverpool sau Arsenal, de care, sã fim sinceri, nu puteam trece. Așa, putem spune cã șanse avem. Într-adevãr, fotbalul românesc a crescut, dispune de fotbaliști talentați, însã adversarul nostru nu este cel mai complex. ªtiu cã românii deja se cred în grupe, dar nu este așa, și APOEL Nicosia s-a crezut deja calificatã în turul doi preliminar. În fotbal, asemenea slãbiciuni nu se iartã. "
Deci ce sper este sa nu se creada lumea deja calificata.
Steaua bate pe BATE Borisov cu siguranta, 100%.
Meciul va fi transmis în direct de Pro TV.
eu sper sa castigam....daca nu asta e...nu va fi sfarsitul lumii
Stie cineva ceva de deplasare ? Se organizeaza de la club sau pe cont propriu ? daca e cineva care merge dati-mi si mie un PM despre ce si cum ... Multumesc Anticipat ![]()
Stie cineva daca se poate viziona meciul cu Bate undeva pe internet ?Probabil ca Pro TV International ne va oferi o alta surpriza neplacuta pentru stelisti care nu sunt in tara ?
Multumesc anticipat !
Inima de Stelist
![]()
Stie cineva daca se poate viziona meciul cu Bate undeva pe internet ?Probabil ca Pro TV International ne va oferi o alta surpriza neplacuta pentru stelisti care nu sunt in tara ?
Multumesc anticipat !
Inima de Stelist
Nu stiu. incearca search p google poate gasesti. FORZA Steaua
forzateaua ![]()