SIGUR Steaua VA TRECE DE BATE B dica10 ORISOV SI VA AJUNGE IN GRUPELE LIGII CAMPIONILOR!!! steagcruce2 steagsimplu
SIGUR Steaua VA TRECE DE BATE B dica10 ORISOV SI VA AJUNGE IN GRUPELE LIGII CAMPIONILOR!!! steagcruce2 steagsimplu
Stie cineva daca se poate viziona meciul cu Bate undeva pe internet ?Probabil ca Pro TV International ne va oferi o alta surpriza neplacuta pentru stelisti care nu sunt in tara ?
Multumesc anticipat !
Inima de Stelist
eu vad meciurile Stelei online pe www.rojadirecta.com, in fiecare zi e lista cu meciurile transmise, trebuie doar sa-ti descarci sopcast...
forza Steaua!!!!!!!!!!
Steaua va trece de BATE 100% dar totusi trebuie sa tratam meciul cu maxima seriozitate
steagcruce2 ![]()
Sa speram ca vom obtine din nou o victorie la un gol diferenta si sa luam o optiune serioasa la calificare.
Bate Borisov-Steaua 0-1. Asta este scorul cu care ne-a obijnuit Hagi. Cat despre Steaua- Bate Borisov am de zis doar atat Steaua bate borisov
. Sa umplem Ghencea
ca la Zaglebie
Cineva stie dece meciul nu se transmite si in Pro TV INTERNATIONAL ??????
ca sant asa de furios pe ei ![]()
Se spune despre jucatorii lui Bate ca sunt f. tehnici si iuti. Dac este asa inseamna ca ne vor pune probleme in aparare situatie in care vom putea vedea cum stam la acest capitol, pentru ca pana acum am avut numai adversari certati cu mingea. Si din acest motiv, astept cu nerabdare meciul asta.
un meci foarte greu...un meci care conteaza foarte mult pentru noi....tinand cont ca jucatorii au dat pe teren tot ce au avut mai bun ca sa castige.....dar e bine ca plesan a debutat foarte bine la Steaua....iar e BICFALVi......nu mai spun.....Bicfalvi o sa devina Lacatus 2 sau chiar mai mult....si imi doresc sa mai marcheze un EURO GOL si in poarta lui BATE... steagcruce2 steagsimplu ![]()
![]()
Intalnirea dintre BATE Borisov si Steaua va fi condusa de o brigada de arbitri din Italia, informeaza site-ul UEFA.
Matteo Simone Trefoloni va fi arbitru de centru, el va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Luca Maggiani si Cristina Cini, rezerva fiind Oscar Girardi.
Steaua va fi arbitrata in premiera la un meci de cupa europeana de o brigada din care face parte si o femeie.

Cristina Cini, originara din regiunea Florenta, va fi prima femeie care va activa, din sezonul viitor, in prima si a doua divizie italiana de fotbal in calitate de arbitru-asistent. In virsta de 32 de ani, doamna Cini, fosta atleta de performanta, a arbitrat pina in prezent 70 de meciuri in divizia a treia italiana.
Uuuuuauuuu, ce pulpite!!!
Sper sa nu stea fundasii nostri tot cu ochii pe ea...
Sau, daca ma gandesc bine,sper sa arbitreze in fusta:ar fugi baietii nostri in 3 picioare... :biggrin:
Bete Borisov - Steaua e IN DIRECT pe Pro TV International, asa fac reclama pe site-ul lor si la TV. deci, numai bine
hai Steaua!
Sper sa nu stea fundasii nostri tot cu ochii pe ea...
Sau, daca ma gandesc bine,sper sa arbitreze in fusta:ar fugi baietii nostri in 3 picioare... :biggrin:
Hai bah ca nu-i mare frumusete,iar Bostina nu-i pe teren...revenind la joc,cred ca avem puterea sa invingem,nu cred ca acesti rusi mai prapaditi(bielorusii) sunt mai bunii decat polonezii eliminati si mancati in dubla mansa...asadar:FORCA Steaua!Steaua in UCL,Dinamu la TV! spre cl :biggrin:
Stie cineva daca se poate viziona meciul cu Bate undeva pe internet ?Probabil ca Pro TV International ne va oferi o alta surpriza neplacuta pentru stelisti care nu sunt in tara ?
Multumesc anticipat !
Inima de Stelist
pe net www.sport.ro
se scria în ziare cã se transmite
Hai Steaua
Batem chiar dak numa cu 1 0..
steagsimplu steagcruce2
@bubylycy
Vom bate sigur....si nu neaparat numai cu 1-0 se poate si mai mult asta depinde de jucatori si de antrenor.....deci Hagi fii atent la jocul lui BATE ...am urmarit cateva meciuri cu ei si pot sa zic ca au niste mijlocasi care isi fac jocul bn , alearga fff mult , si sunt tehnici.....centrarile de pe partea dreapta sper sa nu fie o problema.....sunt periculosi acolo......
ORICUM Forza STEAUA4EVER.....
fularsteau2 ![]()
![]()
![]()
nu vreau sa ma hazardez , dar trei boabe vor lua ,de la stelisti .
steaua_ro steaua_ro steaua_ro
daca ar incepe si partida asta cu plesan si bicfalvi nu o sa le stea nimic in fatza..o sa fie 3-0 steagsimplu
Cineva stie dece meciul nu se transmite si in Pro TV INTERNATIONAL ??????
ca sant asa de furios pe ei
O sa transmita si turul si returul.
http://www.protvintl.ro/emisiuni/fotbal/
Spala un pic din rusine...
daca ar incepe si partida asta cu plesan si bicfalvi nu o sa le stea nimic in fatza..o sa fie 3-0
Sa speram ca daca nici pe astia nu-i batem la 2-3 goluri diferenta...
ce se aude cu Dica ramane la Steaua???
O sa transmita si turul si returul.
http://www.protvintl.ro/emisiuni/fotbal/
Spala un pic din rusine...
poate ar fi bine ca moderatorii sa afiseze pe prima pagina si faptul ca meciul e in direct pe protvintl. eu unul, multumesc protvintl. cum spuneai, mai spala din rusine.
hai Steaua!
inca .. 1 zi .. .
... sper sa batem.. :X
EU CRED CA Steaua VA CASTIGA CU 2-0
HAIDE Steaua MEREU Steaua MAINE E MECIUL CEL MARE---TREBUIE SA NE CALIFICAM IN GRUPE----------SI 1-0 E BUN
Steaua MERGE IN GRUPE Champions League CU AJUTORUL BELARUSILOR URRRRRRRAAAAAAAAAAA