FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Analize reci....la cald

«1234»
fan8310.08.2007 04:24
@vanfootball

Se pare ca Radoi starneste pasiuni absurde.

AM zis eu ceva de pasiune?Eu doar am vrut sa expun cam cea ce inteleg eu in jocul Stelei.Da!Poate gresesc cu Radoi pe acel post dar mi se pare ca el ar fi omul potrivi.DESIGUR ar mai puteafi si bicfalvi sau badoi(mai putin).Celputin pina va esi pe teren Badea, Iacob.Si mai terminatio cu chestile astea.Daca zici ceva bun sau mai putin bun despre un jucator,GATA,E mania e pasiune,E nus ce.Am mai trcut prin ast fel de setuatii.Daca imi aduc aminte bine cind am zis ceva de Lovin,miau zis Lovin mania inebuneste Romania.Cind am zis de Mutu ceva bun,miau zis fan Mutu.Acum,pasiune.Eu n-am scris ceva rau in adresa nici a unuia din jucatorii Stelei.Da,sunt pasionat de Steaua,dar asta nu inseamna ca daca scrii ceva bun despre un jucator,gata ala e adoratul meu si cu asta basta.NU VA MAI FACETI NEBUNI

SCUZE PENTRU NEBUNI

fan8310.08.2007 04:30
:((((((:(((((:(((((::(((((:::((((((((((:(((((((
nicolaef10.08.2007 06:52

Sa nu il auditam pe Gica Hagi!

O echipa supercompetitiva nu se construieste in cateva saptamani. Gica Hagi a obtinut pentru prima data in ultimii ani un lot capabil si numeric si calitativ sa faca fata obiectivelor europene si nationale ale echipei noastre iubite. Se vede ca este un antrenor care nu admite compromisurile majore. Sub presiunea lui, finantatorul a fost obligat sa-si deschida punga. Ilie Adrian l-a sprijinit pe Gica in mod colegial si cu pricepere. Pentru tot ceea ce inseamna Gica merita sa il sustinem fara comentarii, macar in aceasta toamna, si daca tot vrem sa fim exigenti, sa o facem cel mai devreme la iarna. Atunci sa-i analizam bilantul european si pozitia Stelei in campionatul romanesc. Continui sa cred ca daca nu exercitam presiune asupra lui Gica va ajunge sa fie un antrenor de nivelul celebritatii sale ca jucator de fotbal. Altfel, analiza ta, Catalin, este una pertinenta si redactata cu pasiune si talent. Felicitari! Si sa nu uitam, ar fi o gresala sa-l auditam pe Gica Hagi atat de repede! Sunt convins de reusita lui si a echipei, la fel cum sunt convins ca, in aceasta toamna si in acest campionat, vom avea numeroase bucurii. Mandru ca sunt stelist!

«1234»