Ok, sa zicem ca nu avea de ales in privinta primului 11.
DAR
... cand vezi ca 80% din pasele lui Lovin si Ovidiu Petre ajung la adversar (este antologica faza aia in care s-au dat cap in cap si mingea a trecut printre ei, ajungand la un polonez)
... cand vezi ca Marius Croitoru pur si simplu NU poate juca pe stanga (amintiti-va faza din prima parte a jocului cand avea o super pozitie de a centra, dar nu a facut-o pentru ca i-a venit pe piciorul stang; s-a intors si a pierdut mingea si implicit o situatie foarte buna)
NU inteleg de ce nu a facut schimbare.
Din punctul meu de vedere, mijlocul + atacul ar fi fost:
Neaga, Croitoru, Inchizator (doar unul din cei doi bambilicari de aseara era de ajuns), Nicolita - Dica, Zaharia. Altfel ar fi fost mijlocul Stelei asa.
Hai sa zicem ca nu ar fi fost chiar cea mai la indemana solutie pentru a incepe meciul, dar cu siguranta din minutul 15 era singura varianta evidenta sa redresam jocul. Asezarea in teren a fost dezastruoasa. Liniile erau total dezordonate, de unde si calcatul pe picioare intre stelisti. La un moment dat bubuiam mingea la !? Nicolita, singurul avansat. Dica si Neaga veneau foarte jos pentru a-si lua mingi si cand le luau nu aveau la cine pasa. Atacul a fost rupt de restul echipei ca in mai toate meciurile din sezonul asta. Nicolita a dus aseara in spate si mijlocul si atacul si oricat de nefotbalist imi dau seama ca e, nu am cum sa-l critic.
Hagi merita orice mai putin laude pentru reactia sa din timpul meciului. Am fost la un milimetru de dezastru, e chiar asa de greu sa va dati seama? Cauza principala: lipsa de reactie a antrenorului la jocul scarbos al cuplului de mijlocasi centrali (apropo, ne-au dominat net la mijloc, parca nici echipele mari nu ne-au dominat asa). Nu am mai avut asa emotii decat la returul Steaua - Rapid din UEFA, cand fostul antrenor a preferat o tactica asemanatoare si doar printr-o minune nefalimentara.