Nee, zi-mi care-i gafa aia serioasa, decisiva, comisa de Lovin aseara.
Nee, zi-mi care-i gafa aia serioasa, decisiva, comisa de Lovin aseara.
O sa revad meciul si o sa-ti spun.
Sau trebuia sa luam si alte goluri ca sa consideram gafele sale decisive? O gafa decisiva poate fi reparata de o evolutie buna per ansamblu, dar plimbatul pe teren si incomodatul propriei echipe este ceva mult mai daunator.
Tin minte macar o faza in care a incercat sa paseze cu calcaiul, ca fotbalistii!? si nu a facut altceva decat sa-i lanseze pe polonezi pe contraatac.
Dar oricum, sincronizarea sa cu Ovidiu Petre a fost cel mai bun lucru care li se putea intampla adversarilor aseara.
Aha, deci nu-ti reamintesti o astfel de gafa ci numai evolutia slaba de ansamblu. Ei, aia e chestia. Daca Bicfalvi ar fi avut o evolutie slaba cine poate spune daca nu cumva - coplesit de importanta meciului si de propria evolutie - nu ar fi gafat decisiv ?
Radoi ar fi bine sa treaca infata mijlocasilor,dece?pentru ca dupa cum stim cu totii Radoi este cordonatorul de joc al Stelei,deci daca arfi intr mijlocasi si atacanti...
Glumesti, desigur! ![]()
OK, sa incepem mai intai cu lucrurile evidente ... ne-am calificat, conteaza rezultatul, bla, bla, bla.
Si acum sa trecem la subiect : am jucat nu slab, ci execrabil. Mai ales intre minutele 30-70, perioada in care polonezii chiar au crezut ca se poate si s-au aruncat cu toate fortele peste noi. Marea tampenie a inceput insa dinainte de meci, cand am auzit numai prostii. "Joc pragmatic", "nu conteaza spectacolul ci doar rezultatul, etc. Si uite asa jucatorii nostri au intrat pe teren cu idei si figuri in cap, gata de "maretul" rezultat de 0-0. In loc sa ne impunem jocul si sa dominam am inceput cu rahaturi gen "distrus jocul adversarului" & stuff. Dar intrucat nu suntem italieni (chestie care am mai zis-o de 32342323 de ori), era doar o chestiune de timp pana cand cineva sa comita o gafa si sa luam gol. Ca a fost Zapata ala, chiar nu conteaza. Daca nu gresea el, se gasea altul. Colac peste pupaza, a lipsit Goian, ceea ce nu numai ca s-a vazut in aparare, dar trecerea lui Radoi in aparare a insemnat practic cedarea mijlocului polonezilor, panaramele Lovin si Ov. Petre nereusind nici sa participe la ofensiva, nici sa blocheze adversarul departe de poarta Stelei. Au fost jalnici si unul si altul. De pasat n-au pasat decat in spate sau direct la adversar, ori in spate. Fizic vorbind, iar au fost depasiti, i-au dat polonezii la o parte ca pe muste.
Despre tactica lui Hagi ... :groggy::groggy: n-am priceput nimic. Cu Dica si Neaga alergand dupa mingi bubuite pe sus, ori in tusa ori departe de poarta voiam noi sa dam gol ?? Sau cu eternele urcari ale lui Nicolita ?
Primele doua goluri, si al Stelei si al lui Zaglebie, au fost de tot rasul. Al lor - greseala de portar (posibil sa fi fost fault, dar nu e o scuza), al nostru - greseala colectiva. Golul doi a fost intr-adevar in stil de italieni, sut si gol pe respingere, aveam mare nevoie de el.
Daca nu schimbam ceva de urgenta, vin vremuri grele de tot. In primul rand, cu bielorusii trebuie aruncate la cos toate ideile alea de tot rahatul gen "conservare de rezultat", "pragmatism", etc. Macar in meciul din Ghencea, aia trebuie calariti, presati, sufocati in asa fel incat de-abia sa iasa din terenul lor. Secondo, Lovin sa dispara din teren. Daca se poate, sa dispara si din lot, sa-l trimita dracului la Buzau, la arabi, la Polul Nord, oriunde, numai sa fie departe de Steaua.
Aha, deci nu-ti reamintesti o astfel de gafa ci numai evolutia slaba de ansamblu. Ei, aia e chestia. Daca Bicfalvi ar fi avut o evolutie slaba cine poate spune daca nu cumva - coplesit de importanta meciului si de propria evolutie - nu ar fi gafat decisiv ?
Nu ai de unde sa stii. Si cum fundasii le-au salvat ezitarile lui Lovin si Petre, nu vad de ce nu ar fi facut la fel si in cazul lui Bicfalvi.
Si inca o data, am spus ca din punctul meu de vedere, un mijloc mult mai solid ar fi fost: Neaga, Croitoru, Petre, Nicolita.
"Aceasta calificare a fost obtinuta in mare masura pe sudoarea lui Radoi, Croitoru, Nicolita si....Zapata, indraznesc sa afirm".Radoi?!... care Radoi?!... in afara de cateva mingi "protejate" sau respinse in afara terenului... nici nu "s-ar fi aflat" pe teren.
...
Toata stima pentru Nicolita si Golanski!
Radoi a jucat excelent...nu s-a vazut pentru ca a alergat mult. Faptul ca a fost retras nu i-a mai dat prilejul sa lucreze baloane.
Meciul a fost urat rau de tot. Daca stausi ma gandesc aseara am jucat in 6 oameni. Dica si Neaga nu sunt atacanti de meserie, le palce sa jaoce in spatele varfurilor, Ov Petre si Lovin nu au nici o treaba cu meseria de mijlocasi, ei se chinuie sa fie buni ca mijlocasi defensivi si nici asta nu le iesa dar sa mai si construiasca, iar Croitoru s a straduit sa faca cat mai mult posibil pe un post care nu poate juca la potential maxim.
In conditiile astea Steaua nu a putut construi nimic, a parut o echipa incapabila sa joace fotbal. Mai mult fotbal au jucat polonezii. Nu am legat doua pase spre poarta lor, nu am creat nimic. Daca polonezii nu au fost in stare sa ne elimine avand in vedere cat de petarde am putu fi in dubla asta realizezi cat de slabi au fost. Raportat la pretentiile noastre si ale luminatului conducator, atot stiutor in ale fotbalului si atacantilor, cu pretentii de Liga si dincolo de ea, Steaua a jucat ca o petarda.
Conditiile in care s a desfasurat dubla asta a fost de asa natura ca noi sa jucam in pioneze. Ce ma ingrijoreaza sunt declaratiile fanfaronului dar si mai dureros ale lui Gica. El cica este multumit. Este multumit pentru ca a scos maximum din dubla asta cu echipa pe care a putut sa o alinieze sau este multumit de jocul echipei in general, joc care a lasat de dorit cand te gandesti ca urmeaza sa jucam in Liga, nu aia lui mitica????
Sper din tot sufletul ca Gica sa si fi raportat multumirea la jocul facut de echipa pe care a putut sa o incropeasca ca altfel ne asteapta zile negre. Daca si cu un lot valid o sa jucam la fel iar Gica o sa continue sa fie multumit o sa avem motive serioase de a fi ingrijorati. In felul asta o sa le dea apa la moara celor care l contesta!!!
Eu unul l am sustinut si am afirmat tot timpul ca e un antrenor bun dar sincer, multumirea aceasta declarata de el dupa un asemenea joc ma pune pe ganduri!!!!
Forza Steaua!!!
P.S. A fost fault clar la portar dar vad ca prin presa au si inceput sa dea in el. Oricine a jucat fotbal stie ca in regim de viteza sau cand esti in aer nu ti trebuie prea mult sa fii scos de pe traiectorie, plus ca acel cot a fost plasat in coastele lui Zapata.
Cel mai slab mijloc posibil l-am vazut aseara cu Lovin si Ov Petre in centru.Astia doi nu-s jucatori de fotbal profesionist!!!
Nu avem deloc atac.Nici Dica ,nici Neaga nu-s atacanti pur-sange,trebuie completata ofensifa cu un varf autentic titular.Pentru Radoi cel mai bun post ar fi ca mijlocas la inchidere!
JOC FOARTE SLAB ASEARA,SUNT DEZAMAGIT,CA PE VREMEA LUI Oli ,IN MIN 70 AVEAM IMPRESIA CA MAI TREBUIE SA REZISTAM 20 MIN ,NU SA JUCAM FOTBAL.CUM DRACUERAU MOMENTE CAND Steaua NU AVEA JUCATOR LAMAI MULT DE 30 METRI DE PROPRIA POARTA?
. Si uite asa jucatorii nostri au intrat pe teren cu idei si figuri in cap, gata de "maretul" rezultat de 0-0.
corect, s-a vazut clar ca au jucat cu gandul sa tina de rezultat, noroc ca i-a mai trezit golul alora, pacat ca nu in totalitate.
Sau cu eternele urcari ale lui Nicolita ?
e deja monoton nu-i asa? ![]()
Dupa ce am vazut pana acum in cele 4 meciuri disputate pot sa spun ca dak olitza ar fi fost antrenor ....80% din postari ar fi fost injurii aduse la adresa lui. Toata lumea se grabeste sa spuna ca mijlocul Stelei nu a existat datorita faptului ca Lovin si ovidu Petre sunt slabi. Complet gresit- cei doi sunt ambii inchizatori(voi intelegi ce inseamna inchizator...treaba lor e sa pareze atacurile adverse..sa recupereze mingi etc.)........greseala a fost a lui Hagi care a trimis doi jukatori de acest profil pe teren. Personal mi s-ar fi parut mult mai bine sa joace unul dintre cei doi si bicfalvi. Si ca sa nu fim rautaciosi Lovin nu a facut un meci asa rau cum se grabesc toti sa o spuna....multi care posteaza pe aici niki nu se uyta la meci...sunt ocupaty cu site-urile....lucru care rezulta si din notele date......Neaga ar fi trebuit in toate cele 3 meciuri jukate pana acum la Steaua sa fie cel mai slab.....totusi s-a situat mai mereu pe la jumatate( exceptie azy cand e penultimul). Vreau sa spun ca multi au preferinte...si nu pot analiza obictiv evolutia tuturor jukatorilor...nu neg faptul ca Lovin si Ovidiu petreu sunt sub nivelul Stelei....dar aseara nu a fost nici pe departe cel mai slab meci al lor. In rest Golanski pare in progres de la meci la meci; Rada pare un transfer reusyt( ne da o oarecare siguranta in defensiva...in comparatie cu Baciu); Nicolita a facut un meci foarte bun( nu prin prisma golului norocos marcat- ci datorita numeroaselor deposedari si tackinguri facute...ba mai mult remarc ca in comparatie cu alte meciuri a reusyt sa nu mai piarda atat de multe mingi pe faza de atac); Dica a fost asa si asa(a jukat sub asteptari deoarece Hagi a trimis doi inchizatori.....si Neaga a fost praf...astfel a fost in numeroase randuri izolat).
Per ansamblu un meci foarte slab sl Stelei si pot sa afirm ca si norocul a jukat un rol determinant.....aseara fiind foarte aproape de o eliminare rusinoasa si dezastroasa intrucat nu am fi continuat niki in UEFA.
cum am vzt eu meciul :
1 zapata a fost faultat clar la gol...se vede cum jucatorul lui zaglebie il loveste cu cotul tare in careul mic !
2 Lovin nu am stiut ca joaca in prima repriza pana prin minutul 40 cand a scapat o minge in aut....in a 2a repriza a gresit asa mult incat imi doream sa fie inexistent ca in prima(dak se pierdea calificarea parerea mea ca Lovin era principalul vinovat)
3 golanski a jucat aseara aproape de excelent...este calm si trece usor d adversar....nu are mentalitatea romanilor (nu a jucat cu frica)
4 am vazut centrari ale lui Croitoru catre Nicolita sau invers...in careu nu aveam atacant la centrari
5 ov Petre desi a fact un meci slab a fost omul decisiv...la primul gol a incurcat portarul cand a dat pe langa minge si la al doilea a sutat tare cu pamantul
6 in zaharia am avut mare incredere de la meciul cu Farul
7 toata apararea a fost vraiste la golul polonezilor
8 ce mult ne lipseste Para in mom astea
9 rada a fact un meci bun
10 Croitoru e clar ca nu are ce cauta p stanga(fiecare minge se chinuia sa o faca pe dreptul ca sa o centreze) si la acel dribling printre 2 adversari nu a fost simulare
11 Nicolita meci bun
12 Dica si Neaga au alergat da nu s-au inteles...
13 Petre Marin nu se mai poate tine dupa adversar dar dovedeste maturitate
14 toti am crezut la un mom dat ca vom vedea ori pe zaglebie ori pe bate borisov jucand cu barca in Liga
![]()
Glumesti, desigur!![]()
Nu e o gluma!Ia zimi tia placut cum a jucat Radoi in aparare?Mie nu!Radoi poate juca si mijlocas si aparator.Dar el este omul care conduce Steaua pe teren,iar locul unui cordonator e la mijloc.Eu unu nu vad pe alt cineva pe acest post mai bun.Eu vorbesc destul de srios,cineva trebue sa aranjeze jocul Stelei la mijloc.Alt fel e vai de Steaua noastra!!!!!!!!!!!!!
Meciul a fost execrabil si Hagi a gresit pentru ca a inceput acasa cu 2 inchizatori. Neaparat trebuie sa jucam cu zaharia varf impins si Dica si Neaga sa fie asezati cumva in fata. Ieri apararea s-a miscat bine in conditiile in care polonezii au fost peste noi cel putin 70 de minute. Nicolita nu are ce sa caute in teren(chiar daca a dat gol) si badoi ar fi mult mai bun in locul lui pentru ca are centrari mai precise si este mai cerebral. Singurul motiv pentru care Nicolita joaca este ca,la un moment dat toti obosesc sau nu mai au idei,si singura solutie e sa i-o dai lui Banel ca poate o tine cat sa obtina un aut,pentru ca acest jucator nu gandeste jocul,tehnica nu are,preluari cam slabute,singurul atu este viteza si determinarea.
Oricum,trebuie gasita urgent o formula de echipa stabila,sa avem acelasi 11 macar cateva partide la rand. Si sa scapam de aceste imputite mingi lungi ca nu avem oameni de 2 metri ca sa ajunga la ele,m-a dezamagit ieri jocul Stelei pentru ca s-a jucat ca pe vremea lui Olaroiu,cu mingi lungi. Nu ma asteptam la asta de la Hagi,un om care trebuia sa-i invete sa puna mingea jos,desi ii inteleg pentru ca noi nu avem mijloc de constructie,ci numai la rupere.
Toti vb de inspiratia lui Gica cu zaharia,insa dupa parerea mea el doar si-a reparat greseala tactica pe care a facut-o de la inceput,pentru ca s-a vazut timp de 75 min ca Dica si Neaga nu sunt atacanti,ci oameni care vin din spate.
Bine ca s-a terminat cu bine,acum trebuie sa batem iasiul,sper cu un joc mai bun.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Nu e o gluma!Ia zimi tia placut cum a jucat Radoi in aparare?Mie nu!Radoi poate juca si mijlocas si aparator.Dar el este omul care conduce Steaua pe teren,iar locul unui cordonator e la mijloc.Eu unu nu vad pe alt cineva pe acest post mai bun.Eu vorbesc destul de srios,cineva trebue sa aranjeze jocul Stelei la mijloc.Alt fel e vai de Steaua noastra!!!!!!!!!!!!!
Daca nu glumesti, e grav. Radoi, in spatele varfurilor?! Nici strabunica nu putea emite o aberatie mai mare. Mai uita-te la fotbal, poate o sa intelegi si tu ceva din sportul asta, pana la urma!
Bafta!
@vanfootball
Se pare ca Radoi starneste pasiuni absurde.
@vanfootballSe pare ca Radoi starneste pasiuni absurde.
Ca orice jucator mare.
Scuze de intrebare da ce dreac avetzi acu? Va amintit de meciu nostru la Real Madrid ...
am jucat de am rupt ... da am luat bataie... de ce? din acelasi motiv pentru care am invins noi aseara
Oricat de prost am fi jucat cu ei (cred ca nu se putea mai rau) au fost eficienti. pur si simplu.
Si Real ne-a dat un gol norocos ... si ce daca .... am plecat de acolo cu un gust amar pe care-l incearca acum polonezii
Au fost mai mult kestii de n-au mers cum trebuie
1 Parerea mea e ca Hagi a avut 3 posibilitati pentru partea stanga si varf Neaga-Zaharia, Croitoru-Zaharia sau Croitoru- Neaga. A ales pe cea mai proasta. Poate Neaga-Zaharia ar fi facut mult mai mult.
2 Lipsa lui Goian impunea o aparare mai sus pentru ca Radoi e mic de statura
3 Zapata nu m-a ingrijorat la greseala aia, care oricat de fault a fost e clar ca a gresit si el dar se mai intampla,
ci m-a ingrijorat la alte cateva faze in care nu s-a inteles pur si simplu cu Radoi si Rada
4 Petre Marin da semne clare de oboseala plus a scos de 2 ori din offside adversarii
Inca ma intreb daca Protasov avea dreptate cand spunea ca Nesu e un foarte bun mijlocasi stanga. Un post
care de apropae un an e deficitar.
Steaua a dominat iar dupa parerea mea la golul lor a fost fault la portar
pai Steaua trebuie sa joace 442 si mai deschis, sa atace pe amblele flancuri.
dupa parerea mea omul meciului cu 5 perechi de cate 5 plamani a fost Banel Nicolita
ce ar fi sa spui totul intr-un post ?! ![]()
Steaua a dominat iar dupa parerea mea la golul lor a fost fault la portar
Am mai vazut io oameni optimisti care vad doar jumattatea plina a paharului , dar niki chiar asa ![]()
Am jucat cu frica cel puitin pana la primirea golului, si desi publicul incuraja nebuneste echipa (super atmosfera apropos) parea ca ceva ne impiedica sa intram in ei si sa-i luam pe sus.Parerea mea, si sunt sigur ca nu numai eu cred asta e ca daca te aperi de la inceputul meciului si joci la "ce pica" ai mari sanse sa iei gol. Si asta o invatam meci de meci, ne trezim doar dupa ce primim gol! Noi nu suntem italieni, nu jucam ca ei, doar ne e prea frica sa pierdem sau sa luam gol. Eu cred ca asta trebuie sa schimbe Hagi la echipa acum, mentalitatea cu care jucatorii intra in teren, sa le dea incredere si dupa aia vom vedea si fotbal. Ce faceam de ex daca picam in grupe cu Barca, Inter etc.? Echipa se va apara din primul minut in ciuda tuturor incurajarilor publicului, exact ca anul trecut cu Lyon si Real jucand cu frica sa nu iei gol, iar pana la urma cand iei gol te arunci in atac cand oricum e tardiv. Stiu ca nu ai ce face si joci cum poti cu echipe de talia lui Real sau Barca dar macar incerci si oricum nu joci la 0-0 cu niste polonezi pe care i-ai batut la ei acasa. Asa ca asta cred ca trebuie sa faca Hagi, sa aduca o noua mentalitate in Ghencea, altfel foarte greu vom mai avea suprize placute gen Valencia.
de acord cu tot ce a scris Catalin in articol, cu exceptia paragrafului in care prezenta motivatia...
parerea mea e ca totul vine de la Hagi - sincer, eu incep sa imi pierd increderea in el. nu ca as fi avut-o vreodata cu adevarat, dar macar speram. daca dupa primele 3 meciuri inca eram in expectativa, dupa evolutia penibila din meciul cu polonezii, incep sa cred din ce in ce mai mult ca Hagi chiar nu are valoare ca antrenor. sper sa ma insel...
echipa a jucat meciul asta ca si cum n-ar fi avut nici un antrenor. ca si cum Becali ar fi facut echipa inaintea meciului, le-ar fi spus 'baieti, sunteti fotbalisti - mergeti si va faceti treaba' si jucatorii ar fi intrat pe teren fara nici o idee tactica. nici in faza ofensiva si nici in cea defensiva.
nu regret plecarea lui Olaroiu si nu o voi regreta niciodata, dar sincer pana acum in cele 4 meciuri mi se pare ca Steaua joaca semnificativ mai prost decat pe vremea lui. daca pe vremea lui aveam o tactica extrem de defensiva, in meciurile lui Hagi parem ca n-avem nici o tactica.
in fine no, sper sa trecem de Bate, sa intram in grupe si sa facem ceva bani ca sa mai aiba Becali din ce sa mai cumpere jucatori anul viitor. dar n-am asteptari de nici un fel de la evolutia din grupe - inca o data zic, sper sa ma insel. problema cea mare e insa in campionat, unde as fi tare tare dezamagit sa-i vad din nou pe dezgustatorii aia de conducatori dinamovisti exultand de fericire ca au 15 puncte in fata Stelei.....