FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Iași 1 - 0 (0 - 0)

«1234»
_yang12.08.2007 11:29

@borcescu_coposan

Poate sa poarte si maieu atata timp cat echipa joaca bine si castiga (nu ca ar fi facut-o aseara)...

Silver_dc12.08.2007 12:02

steagcruce2 o jucat bine dar nu o avut sansa sa marcheze noroc cu acea stea Eric Bicfalviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Za Best12.08.2007 12:30
Bai sa moara Jiji ce bombeu a dat Eric...

Sutul a fost senzational,dar n-avem noi noroc sa moara Jiji! :rolleyes: :biggrin:

lumpan12.08.2007 18:49

un meci slab... ,dar totusi bun.

raducelbun13.08.2007 07:05

Am remarcat in acest meci risipa de energie a lui Dica, jucator de la care nu ma asteptam la asa ceva si evolutiile modeste, ca sa nu le zic proaste, ale urmatorilor jucatori: Nicolita, Neaga si Croitoru. Cred ca in jocul slab facut de cei trei sta cheia intregului meci. Si eu sunt de parere ca Neaga trebuie sa joce mai putin problema fiind insa cu cine il inlicuiesti, pentru ca la ora asta singura varianta este Croitoru, jucator care a dezamagit si el in acest debut de sezon.

Altfel, nu cred ca Hagi este vinovat pentru chinul la care suntem supusi meci de meci pentru simplu motiv ca la ora asta nu are alte solutii. Cand le va avea... altfel il vom putea judeca dar, pana atunci mai avem de asteptat.

P.S. Tricoul lui Hagi, care vad ca produce polemici, are inscriptionat semnul Nike si emblema echipei, deci este oferit de sponsorul tehnic al echipei. Cum Hagi nu adopta o tinuta eleganta cand sta pe banca mi se pare ca totul este Ok.

IONUTZ-CIPRIAN13.08.2007 09:12

Un meci slab,am avut noroc cu golul ala,mi-au placut totusi ultimele minute,cand am atacat,asa as vrea sa fie tot meciul,sa faca faze de poarta sa rateze si sa castige cu 1-0,dar macar vad spectacol,atunci nu pot sa spun ca au jucat slab si au castigat la un scor mic!!

bucur514.08.2007 06:18

Cine stie de unde se poate gasi mecurile Stelei din Liga Campionilor pe net se unde se poate descarca ?? fularsteaua2 steagsimplu

«1234»