----------Zaharia
-----Neaga-Dica-Badoi
------Croitoru-Bicfalvi
Nesu-Rada-Radoi-Golanski
-----------Zapata
----------Zaharia
-----Neaga-Dica-Badoi
------Croitoru-Bicfalvi
Nesu-Rada-Radoi-Golanski
-----------Zapata
Meciul va fi transmis de Antena1 începând cu ora 20:45.
Meciul va fi transmis si de o televiziune din Spania ![]()
Postul care a luat drepturile pentru aceastã partidã este C Plus Eventos și se poate vedea atît prin cablu, cît și în sistem pay-TV
sursa: gsp
Forza Steaua !
Trebuie sã cîstigãm dacã vrem sã rãmînem pe primul loc , dar cred cã nu mai produc surprize cei de la Iași bãietii trebuie sã fie concentrați la fiecare meci sper la un scor mai categoric decît ce am fãcut pînã acum mãcar un 3-0.
O formula interesanta pentru meciul cu Iasul: Zapata- Badoi, Radoi, Rada, Nesu- Nicolita, Ov. Petre, Plesan- Dica, Neaga- Zaharia.
Probabil in teren va arata cam asa:
---------------------------------Zapata-------------------------------------
Badoi------------------Radoi-----------Rada-------------------------Nesu
Banel---------------------------Petre-----------------------------Neaga----
-----------------------Plesan-------------Dica-------------------------------
---------------------------------Zaharia--------------------------------------
Cam ciudata, nu bag mana in foc ca va fi asa, dar alta nu imi cam vine in minte....
HAI Steaua ! INCA PUTIN SI INCEPE MECIUL ! Steaua VA RAMANE PE PRIMUL LOC !
PRONOSTIC : 3-1 Steaua !
pronostic:3-0 Steaua
Forza Steaua!!!
Imi place Rada, da siguranta apararii. In schimb, in primele 15 minute, pe Plesan nu l-a jucat nimeni, sa speram ca se va integra repede.
Iar Hagi e mult mult prea temperamental. Daca incepe sa le reproseze jucatorilor inca din minutul 10... nu-i bine. Pune si mai multa presiune pe ei si asta se vede - gresesc nefortat, paseaza aiurea etc.
Bai sa moara Jiji ce bombeu a dat Eric...
Bai sa moara Jiji ce bombeu a dat Eric...
Un sut cat 2 pcte. Senzationaaaal steagro
Sper ca reusita sa-i dea curaj lui Eric !
a mers mai bine Steaua azi...se vede ca lipseste Badea din atac.... Neaga asta..mai bine ramanea tot acolo...asa facea si inainte sa plece de la Steaua... ov.Petre si Lovin nu prea au ce cauta la echipa... apararea mi-a placut... sper sa fie golanski-badoi, Goian, rada si nesu in urmtorul meci... si cu eric prin repriza a doua... zaharia si Croitoru nu prea si-au aratat valoarea.... plesan, desi credeam ca n-are fata de Steaua, chiar a facut un meci bun... Dica si Nicolita au scartait
Si foarfeca lui Nicolita a scartait :biggrin:
Jalnic au jucat noroc cu pustiulica ca a dat un gol magnific.
Bravo Eric .
Jalnic si tricoul lui Hagi un tricou mai oribil nici ca gasea.
unde pot vedea si eu golul lui eric ca nu am vazut meciu ![]()
care-i faza cu tricoul ala a lui Hagi? ca l-am vazut numai cu ala...
Tricoul lui Hagi = fularu' lu' Razvanel = parpalacu' lu' Mourinho
mda....se pare pana acum i-a adus noroc
Ce EUROGOOOOOOOOL!!!!!
Steaua incepe sa joace si fotbal parerea mea este ca plesan este un jucator f bun si care poate fii de mare folos Stelei steag2 fularsteau2 spre24 ![]()
e foarte misto tricoul..si in caz ca n ati observat are emblema Stelei in dreapta..si Adi Ilie are..ce acum va luati si de cum se imbraca...
pai eu ce sa zic despre jocul Stelei? slabut..tinand cond de echipele cu care am jucat pana acuma . O sa urmeze meciul cu CFR si atunci ne vom da seama de calitatea jocului Oricum la ce lot are Hagi, la cat este de iubit in Ghencea si sprijinit ma gandeam ca jocul Stelei va arata altfel, dar se pare ca m-am inselat.Eu cred ca Hagi nu este un antrenor bun si mai cred ca gestul facut in aceasta seara nu avea niciun rost De ce sa se repeada la jucatorul iasiului?ca noi oricum conduceam cu 1-0 , de ce a sarit sa se ia la cearta cu popa? de ce toate astea? el tipa tot timpul si oricum jucatorii nu inteleg mare lucru din ce zice el... Si din pacate in aceasta seara a mai spus ceva ce nu prea am inteles, de fapt nu stiu ce vrea . Pai el ne povestea pe "vremea " lu Oli ca ar trebui sa se obisnuiasca cu stilul asta de joc din 3 in 3 zile si acuma spune ca i se pare obositor , bla ..bla.. bla... Nu`l mai inteleg dar de fapt era simplu sa vb cand statea p margine si privea, iar acuma cand e pe banca gaseste scuze nu? Si parca imi pare rau sa vad ca Dica este fluierat din vina lu Hagi ....sa nu`l mai "plimbe"pe tot terenul , ca nu`i face bine nici lu Dica dar nici echipei
"Nu vreau sa supar pe nimeni,dar ma intreb de ce Hagi este menajat? toti stim ca a fost un fotbalist f bun, l`am iubit ,dar ca antrenor nu o sa faca mare lucru. Pai tipa non stop la jucatori si acestia nu prea inteleg nimik din ce le spune. Cred ca mai are si probleme de nu s-a stapanit si a intrat pe teren sa tipe la jucatorul iasiului cand asta era accidentat si mai ales cand noi conduceam cu 1-0. Pe "vremea" lui Oli spunea ca jucatorii ar trebui sa se obisnuiasca cu stilul asta de joc din 3in 3 zile , iar acuma spune ca este obositor sa joci asa, pai cine sa`l mai inteleaga? dar na! era usor sa critice , acuma i se pare greu cand e pe banca, dar il scuzam si acuma ca na! doar e Hagi
...Dica , este injurat .De ce? ca vrea Hagi sa`l plimbe pe tot terenul ....pai dak vezi ca nu poate de ce`l fortezi? ca sa`i faci rau si lui si echipei...Vroiam sa mai zic si de Ovidiu Petre dar fiind "copilul de suflet " al lui Oli va inteleg de ce`l injurati , dak un fotbalist de echipa nationala e atat de prost, nu mai zic nimik, asa o fi "
iar asta ai postat in alt topic..stim noi care..scuze dar nu pot sa ma abtin cand vad din astea...
Dica e injurat pentru ca atat ii duce capu' pe unii..
iar despre Ov.Petre..pe el l a chemat la nationala acelasi om care nu l a convocat pe Ogararu sau pe Vali Badea..deci e clar si aici.. comportamentul lu' Hagi..nu ai de unde sa stii ce s a intamplat exact pe teren..poate chiar popa l a provocat...de exemplu.dar trebuie noi sa criticam ca noi le stim pe toate..
in rest numai de bine pentru oamenii de bine se stiu ei care ![]()
Bravo Bigy , un eurogoooool !!! Avem nevoie de suturi de la distanta . Pe cand un mijlocas de creatie ??! Gigi ,inca un efort ....
Se pierd prea usor mingile . Nu utati : Intr -un meci de CL ,nu ai prea multe ocazii ..!!!
Neaga cu parere de rau ,dar tu tre sa treci rezerva . Lasa-i pe altii ,care vor sa arate ceva !!
Plesan ,are calitati ... Urmeaza sa isi gaseasaca un post . Mi-a placut , Nesu ,Radoi ,Rada,Rufay si Lovin . Jardel ,are ghinion cu caru . NU mai centrati mingi ,jucati-le pe jos .
Forta, fie cu voi !!
steaua_ro
Am fost,suntem si vom fi ....stelisti
chiar e urat tricoul lui Hagi
la cati bani are, poarta zdreanta aia pe el...