Sper ca la meciul asta sa vad alta echipa,nu cea pe care am vazut-o pana acuma!!
Sper ca la meciul asta sa vad alta echipa,nu cea pe care am vazut-o pana acuma!!
Steaua-Poli iasi3-1
Ce optimist esti....imi place de voi ..."Batem tot ...castigam " Cand luati bataie ,"A fost de vina oboseala no sa se mai intample ...bla bla bla ..." Hai sa fim seriosi acum...Poli Va obtine o victorie cum a facut'o prima data cand am venit in Liga 1
Forza Poli ![]()
Inca un spurcat pe forum. Ce naiba, luna asta numai de d'astia avem parte.
Pronostic: 8-1.
Steaua poate zdrobi Poli Iasi
Inca un spurcat pe forum. Ce naiba, luna asta numai de d'astia avem parte.
Pronostic: 8-1.
Spurcat esti tu needucatule ....eu am vorbit frumos ...nus dinamovist nici rapidist nici stelist..tin cu Poli Iasi .... sau tu la toti le spui spurcati ...?? O sa vedem pentru cine 8-1 va fi
Nu trebuie sa mai zici nimic mi-am dat seama ca nu ai mai mult de 17ani
..::GRUPPO SADO::...
sau tu la toti le spui spurcati
In mare masura... Imi plac doar Glorienii buzoienii. De fapt buzoiencele. ![]()
PS: Rasistilor, nu vorbiti cu oameni care au mai putin de 30 de ani!!!! Las' ca va tin eu minte. Va impusc soferu' de la BUS! >![]()
Steaua poate trece fara emotii de Poli isai
Steaua-Poli Iasi--un meci greu pe care Steaua il poate castiga dar balba este un pericol!pronostic 2-1 pentru Steaua,gol in min 87 Neagasteagsimplu
Ne spui si cate minute prelungirii vor fi?
P.S: Batem, dar greu.
Biletele la meciul cu Poli Iasi
FOTOLII - 50 lei
TRIBUNA 0 - 25 lei
TRIBUNA I - 15 lei
TRIBUNA II - 8 lei
PELUZE - 3 lei
Biletele se vor pune in vanzare incepand cu data 10 august dupa cum urmeaza:
Vineri 10.08.2007 - intre orele 12:00-18:00
Sambata 11.08.2007 – incepand cu ora 12:00
Chiar daca Steaua are un program incarcat cred ca vom invinge Iasul..mai ales ca jucam acasa..
Pronostic:Steaua-Poli Iasi 3:0
steag2
Un 2-1 sau un 3-1 mi se pare normal. Poate Neaga va sparge gheata.
Nu este un meci foarte greu dar care trebuie tratat serios pentru a nu avea surprize. Eu as miza pe o echipa din mai multe rezerve
-----------------------------------------------Vatca-------------------------------------------------------
P.Marin ------------------------Rada-----------------Radoi-------------------------Nesu---------------
-----------------------------------Plesan----------Bicfalvi-----------------------------------------------
---------Badoi--------------------------Dica--------------------------------Neaga-----------------------
---------------------------------------Zaharia----------------------------------------------------
@cristi_mold
O singurã modificare: Rufay în locul lui Vâtcã. Nu pentru cã am avea nevoie de cine știe ce mare portar în meciul acesta. S-a vãzut în meciul cu Zaglebie cã nu se sincronizeazã (încã) foarte bine cu linia de fund și miercuri avem meci cu BATE iar în week-end-ul viitor cu chefereu'.
Meci de 9 puncte.
Popa e un tip istet, e un vulpoi batran, face din rahat bici cu echipa din Iasi. S-ar putea sa puna probleme maine. Sper sa nu fie asa.
Orice formula de echipa e buna fara Lovin. Experimente noi nu sunt indicate, Hagi trebuie sa-si contureze primul 11, plus inca 3-4 rezerve care sa se ridice la valoarea titularilor.
Dpdv al lotului, eu vad lucrurile astfel:
Nucleul de baza al echipei trebuie format din 15-16 jucatori, pe el trebuie sa ne bazam si acestia ar fi urmatorii:
Zapata, Cernea, Golanski, Emeghara, Goian, Ghionea, Rada, Radoi, Nicolita, Plesan, Bicfalvi, Croitoru, Ochirosii, Dica, Neaga, Badea;
In esalonul doi: Vatca, Badoi, Ov. Petre, Cristocea, Iacob, Zaharia, P. Marin(e bun dar prea batran);
OUT: Lovin, Baciu, Coman si mai nou - Nesu.
si un pronostic:
Steaua-Poli Iasi 2-0
marcatori: Nicolita si Plesan
In perspedtiva jocurilor din grupele C.L.,avem nevoie de un lot numeros si s-ar putea sa avem jucatori care sa joace numai,,la intern"si altzii care sa joace in C.L.
Asa procedeaza toate marile echipe.
P. Marin(e bun dar prea batran
Dak tie ti se pare ca este batran ...adevarat e batran.....da u vezi ca joaca ca unu de 20 de ani ?? ai vazut ca are viteza...se baga....face tot pe partea stanga....ei bine aproape tot ...totusi e fundas
...dar ar trebui sa-l lasi la cei 15-17 jucatori de baza ![]()
eu ma astept la o echipa din care sa fie menajati Goian, eventual golanski, nicolitza, sa iasa Dica macar in repriza a doua... si sa fie jucati zaharia varf, Neaga pe stanga, badoi, plesan, ov.Petre, zapata neaparat ca sa prinda incredere, nesu daca-l lasa gb, bicfalvi, eventual Ochirosii
ma gandesc la un 11 de genul: zapata - p.Marin, Radoi, rada, nesu - badoi, ov.Petre, plesan, Neaga - Dica, zaharia. si sa intre bicfalvi, Croitoru, eventual Ochirosii...
si sa castigam lejer, sper sa nu puna iasul probleme, important e sa dam noi gol cat mai repede
Dupa ce am trecut cu greu de polonezi, moralul Stelei a crescut mult; de aceea cred c a va bate cu 3 la 1 ![]()
eu cred ca va fi un 2-0 daca Hagi va aseza o echipa Ofensiva in teren cu zaharia varf impins + Dica si Neaga pasatori....daca la Steaua asta va fi atacul atunci asta e pronosticul...altfel zic un 1-0 sec...aiurit si cu mari emotii....Forzza Steaua ....
E important sa batem pe Poli Iasi,nu ne putem permite altceva,mai ales ca maidanezii au castigat "meciul" de la Piatra-Neamt!
As miza pe
Zapata-Golanski-Radoi-Rada-Nesu-Badoi-Plesan-Dica-Croitoru-Neaga-Zaharia.
pe langa victorie, care e obligatorie, cred ca ar fi un prilej bun sa odihneasca Hagi niste jucatori gen Goian, poate Nicolita si Dica - stiu ca s-au jucat doar 4 meciuri, dar s-a jucat in regim miercuri-sambata si dupa Iasi urmeaza dubla cu borisov si meciul de la Cluj...asta ar fi prilejul sa fie odihniti 2-3 titulari
ce canal transmite meciul? unde se poate vedea meciul online? sunt in germania si tare as vrea sa vad meciul asa ca va rog mult cei care stiu sa posteze un raspuns ![]()
Meciul va fi transmis de Antena1 începând cu ora 20:45.