FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihaita Plesan

«12345»
ultra_steaua_ole_ole_ole08.08.2007 13:58

Mihaita este un jucator bun!

PavelAndrei08.08.2007 20:38

Steaua avea mare nevoie de el. Gigi trebuia sa il aduca direct de la Craiova nu sa-l mai lase sa treaca pe la toate echipele pe la care a fost. Totusi, bine ca in sfarsit a ales sa vina la Steaua.

blindica10.08.2007 05:55

E un jucator plafonat inca din tinerete. La toate celelalte echipe era privit ca o vedeta si se multumea cu statutul asta fara sa mai si doreasca performanta. Poate ca la Steaua, fiind nevoit sa-si castige un loc de titular, va deveni mai matur in joc si mult mai bun.

Dani200510.08.2007 22:45

Sper totusi sa profitam de forma in care este. Zenga i-a facut cea mai buna caracterizare:"E un jucator care poate aduce in 5, 6 goluri pentru echipa."

Virgil11.08.2007 07:21
"Am ales cu sufletul. Imi doream demult sa ajung la Steaua. Este o echipa buna, iar Hagi este un antrenor care m-a dorit de mult timp si ma cunoaste foarte bine. Imi doresc sa ne calificam in Liga Campionilor si sa luam campionatul si Cupa Romaniei"

Mihaita Plesan

Cu sufletul? Nu cred ca Plesan a avut vreodata asa ceva. Doar daca la el suflet inseamna oportunitati de care nu prea a avut parte pana acum: supersalariu, posibilitatea de a juca in Liga Campionilor, posibilitatea de a se relansa la echipa nationala. In extenso, posibilitatea de a fi remarcat si transferat in vestul Europei.

As mai avea multe de spus, dar ma limitez la cele de mai sus.

Virgil13.08.2007 10:58

In direct la Special, pe Sport.ro, finantatorul dinamovist Vasile Turcu, l-a acuzat pe Mihaita Plesan, actual jucator al Stelei, ca este un om fara caracter, deoarece a tradat-o atat pe Dinamo, cat si pe impresarul Victor Becali. :laugh:

Daca nu-i trada pe Dinamo si pe Victoras Becali, era un om de caracter, lasa sa se inteleaga actionarul cainilor!

Concluzia: Plesan n-are suflet, n-are caracter... calca pe morminte! :excl:

_yang14.08.2007 07:14
Mai cert ca este peste ce avem acum in lot, adica peste Cristocea, Croitoru, Ochirosii si Nicolita (ca mijlocasi ofensivi).

Nu este peste Ochirosii... Chiar daca joaca posturi diferite (unde e nevoie de cu totul alte calitati fata de celalalt), nu cred ca Plesan va ajunge la un nivel pe care eu sper ca Razvan il va atinge cat mai curand.

Zenga i-a facut cea mai buna caracterizare:"E un jucator care poate aduce in 5, 6 goluri pentru echipa."

Pe meci, pe sezon sau in toata cariera? Poate nu e cel mai fericit citat ales pentru caracterizarea lui Plesan!

@Virgil

Vezi ca ai incalcat regulile... :excl:

axl2314.08.2007 07:21

@yang:

NIMENI nu se ia de Virgil atat timp cat mai sunt si eu pe-aici!(adica pana mi se termina concediul!)

N-a incalcat nicio regula, sunt posturi din zile diferite.

dmb15.08.2007 19:04

O raza de speranta in meciul cu Bate.

AGRESSIVO198+115.08.2007 20:43

Nu cred ca Plesan e acela care va lumina jocul Stelei... o sa-l regretam mult si bine pe Elton.

cristian01415.08.2007 20:48

Chiar daca ar fi capabil sa limpezeasca lucrurile la mijlocul terenului, n-are cu cine juca. Croitoru, Banel, Lovin, Ovidiu Petre?

C-o floare nu se face primavara.

dmb16.08.2007 19:28
o sa-l regretam mult si bine pe Elthon.

Eu il regret pe Iordanescu inca! :laugh:

Asta este, avem jucatorii pe care-i avem si cu astia trebuie sa ne descurcam. Nici nu m-as enerva daca ar munci si ar pierde; ma enervez ca vor sa cistige fara sa munceasca!

raducelbun17.08.2007 13:12
Mihaita nici nu are prea multe meciuri internatzionale.... o sa ii fie oleaca greu..... dar eu cred ca se va descurca ..... spre cl

Pai prea multe nu au nici: Golanski, Zaharia, Neaga, Bicfalvi. Este important ca au ceilalti, iar pentru el este important ce vrea si ce poate sa dea pe teren. Personal, la cat de tupeist este, nu prea cred ca se va pierde cu firea in fata adversarilor pentru ca nu ar avea experienta internationala.

Wally17.08.2007 15:00

Neaga are destule meciuri internationale. Si de pe vremea lui Piturca, si de pe vremea lui Zenga mai ales(la prima calificare a unei echipe romanesti in grupele UEFA) si chiar cateva si la prima reprezentativa.

steaua_gloria19.08.2007 22:12

Mihaita Plesan are fractura de peroneu si va sta 6 luni.

Pffff...

Mi-e mila de el.

Wally19.08.2007 23:00

Pe Prosport scrie ca va sta 3 luni. WTF?

steaua-steaua-steaua20.08.2007 12:23

Oricat ar sta, tot nasol e. Imi pare rau si pentru echipa si pentru el.

Era intr-o forma ascendenta, iar o accidentare nu e niciodata usor de suportat, cu atat mai putin imediat dupa o alta.

Rabdare si capul sus!

Iar noua ne mai trebuie acum un mijlocas ofensiv.

raducelbun20.08.2007 12:41

Din pacate, dupa foarte putin timp, trebuie sa ne gandim cu cine il inlocuim! Si cand te gandesti ce greu l-am gasit!

adriano20.08.2007 18:57

Este un jucator foarte tehnic de care Steaua avea nevoie acolo la mijloc. Pacat ca s-a accidentat. Sa te faci bine repede.

Forza Steaua.
cristi_mold20.08.2007 19:21

L-au rupt franarii astia de la Cluj. Pacat, pentru ca s-a integrat repede in echipa, si putea fi foarte folositor.

Wally20.08.2007 19:23

Ne era folositor, acum iar vom juca cu 2 jucatori defensivi in centrul liniei mediene. Bicfalvi e bun pentru meciurile din campionat si cupa, dar pentru CL nu cred ca este o solutie...

alexynho21.08.2007 10:00

@Wally:

Totusi, l-a marcat aproape perfect pe Rivaldo... chiar daca are o varsta, totusi e un fost castigator al Balonului de Aur... eu cred ca poate fi o solutie Bicfalvi si pentru CL... in plus... noi vrem jucatori tineri, buni, insa avem pretentia ca ei sa aiba experienta, fara sa joace... daca se spunea la fel despre Owen, Rooney, Gerrard, Raul sau Del Piero, atunci de unde mai ajungeau ei jucatori buni?

Chiar imi placea de Plesan, si am fost unul dintre putinii care s-au bucurat de venirea sa... Nu mi-a picat prea bine aceasta accidentare, insa sper sa isi revina cat mai curand!

steaua-steaua-steaua21.08.2007 18:08

"Cel mai mare ghinionist al Stelei, Mihaita Plesan, s-a operat la Spitalul Militar din Bucuresti. In timpul interventiei chirurgicale s-a stabilizat fractura de peroneu stang cu o placa cu suruburi, s-a refacut ligamentul colateral intern si ligamentele tibio-peronee. Dupa doua luni, cand va fi remisa placa respectiva, jucatorul stelist va putea incepe perioada de recuperare.

Daca estimata pentru revenirea lui Plesan pe teren este ianuarie 2008. Plesan va rata, astfel, grupele UEFA Champions League, in cazul in care Steaua va trece in turul III de BATE Borisov. "

Sursa: sport.ro

Cu cat se opera mai repede, cu cat se reface mai repede. Bine ca nu s-a mai pierdut timp.

Sa speram ca o sa mearga bine recuperarea si ca o sa revina mai repede.

fansteaua4622.08.2007 08:34

In cursul zilei de marti, 21 august 2007, Mihaita Plesan a suferit o interventie chirurgicala, la Spitalul Militar Central, realizata de o echipa de medici condusa de Dr. Ionut Codorean. In urma acesteia, s-a stabilizat fractura de peroneu cu o placa cu suruburi si, de asemenea, s-a refacut ligamentul colateral intern, precum si ligamentele tibioperonee. Operatia a fost o reusita, iar jucatorul se simte foarte bine.

In circa doua luni de zile, cand va fi remisa placa cu suruburi, va incepe reabilitarea propriu-zisa a jucatorului, acesta urmand sa revina, prin eforturile staff-ului medical de la FC Steaua, la pregatiri cu echipa incepand cu ianuarie 2008, cand debuteaza pregatirea din inter-sezon.

Sursa: Gsp.ro

DoKiA27.08.2007 14:58

Hmmmm... ce pacat de accidentarea asta... din punctul meu de vedere linia mediana a Stelei abia incepuse sa schimbe intr-o treapta de viteza superioara cand... tzusti... iaca Semedel Nicolita de Cluj distruge cutia de viteze... :mellow: ... sunt curioasa daca se va gasi o solutie buna pentru a-l inlocui!

«12345»