FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihaita Plesan

«1235»
Dragoshel06.08.2007 13:00

plesan_thumb.jpg

Dana nașterii: 19.02.1982

Locul Nașterii: Moldova-Nouã (Caraș-Severin)

Înãlțimea: 183 cm

Greutatea: 77 kg

Postul: mijlocas

Numar pe tricou: 23

"Am ales cu sufletul. Imi doream demult sa ajung la Steaua. Este o echipa buna, iar Hagi este un antrenor care m-a dorit de mult timp si ma cunoaste foarte bine. Imi doresc sa ne calificam in Liga Campionilor si sa luam campionatul si Cupa Romaniei"

Mihaita Plesan

cornisa5806.08.2007 14:25

Pleșan a fost o vreme speranța fotbalului romãnesc eu nu îl vãd un jucãtor foarte valoros dar sper cã mã înșel și sã fie mijlocașul de care are mare nevoie echipa!

Mihãițã, bine ai venit la Steaua sã nu ne dezamãgești!

MALDINI_STEAUA06.08.2007 14:38

Sper sa aduci bucurie in sufletele noastre, Mihaita!

janker steaua06.08.2007 16:24

Facem transfer dupa transfer, dar din pacate cantitate, nu calitate...

-=Danny=-06.08.2007 16:26

Bine ai venit, Plesan! Sper sa nu ma dezamagesti, si sa il inveti si pe Radoi sa fie mai ofensiv... ca nu strica!

alex339106.08.2007 16:40

steagsimplu

Plesane, ai grija cum joci, ca ai fost dinamovist si nu uitam asta!

dica_10steaua06.08.2007 16:42

Un transfer reusit.

CebaLaur06.08.2007 23:54
steagsimplu

Plesane, ai grija cum joci ca ai fost dinamovist si nu uitam asta!

A fost si oltean, si caine si polist...

vlad7507.08.2007 04:54

"Nu voi juca niciodata la Steaua si Dinamo din respect pentru suporterii Universitatii Craiova. Nu voi pleca de aici decât la o echipa din strainatate."

Plesan la Craiova

"Mi-am dorit sa ajung la Dinamo, nu la Steaua, pentru ca aici am posibilitatea sa ma remarc mult mai usor. La Craiova nu se mai dorea performanta, iar echipa a retrogradat."

Plesan la Dinamo

"Nu mi-a placut deloc la Dinamo, am fost crescut împotriva acestui club de mic. Ma bucur enorm ca am ajuns la Poli, aproape de casa. Vreau sa-mi închei cariera aici."

Plesan la Poli Timisoara

Prosport

JDERUL07.08.2007 05:15

@Cap rotund cu mintea-n colturi. De unde nu este... nici D-zeu nu cere!

Poate maine o sa aflam ca a fost Stelist de mic si ca a fost obligat, torturat chiar sa faca declaratiile anterioare.

Si, asa cum D-zeu a facut omul dupa chipul si asemanarea sa, tot asa si Jiji (mai are de "uns"catziva sfinti si va detrona si Suprema Divinitate) aduce jucatori in consecinta.

Cum am mai spus si ieri, riscam sa ne umplem, "Edenul" de ,"mielusei rataciti"(sa nu zic cuvantul ala dur).

Iubesc Steaua, iubesc suporterii, dar urasc prostia si fatarnicia!

raducelbun07.08.2007 08:05

Are fizic, nu este certat cu mingea, cred ca are si ceva inteligenta in joc si mai cred ca Steaua este ultima sa sansa. Mai cerd ca este peste ce avem acum in lot, adica peste Cristocea, Croitoru, Ochirosii si Nicolita (ca mijlocasi ofensivi). Imi este teama insa de comportamentul lui general. Imi este teama ca va da cu piciorul si acestei sanse datorita felului sau de a fi. Nu-mi plac jucatorii care vorbesc mai mult decat joaca fotbal. Oricum, acum mingea este la el si are toate conditiile pentru a demonstra ca este fotbalist. Se bucura de increderea antrenorului, a patronului, a coechipierilor si, sunt convins ca cel putin pe termen scurt, si a suporterilor. Daca va esua si in aceste conditii...

fiskeR4SteauA07.08.2007 08:58

Nu stiu ce sa zic cu venirea asta a lui Plesan... a jucat la Dinamo... si aseara pe sport.ro zicea ca si-a dorit de mult sa ajunga la Steaua!

Eu cred ca a venit pentru Champions League! Sa speram ca o sa faca treaba aici in Ghencea si ca n-o sa-l injure galeria!

BAFTA PLESAN!

cRiss4Steaua07.08.2007 09:26

Ma bucur ca a venit la Steaua... un jucator bun... ar trebui sa uitam de toate declaratiile lui si de echipele la care a jucat... pentru ca este fotbalist profesionist... doar declaratiile nu-mi plac... sper sa faca performanta la Steaua!

Bine ai venit, Plesan!

Nick07.08.2007 09:41

Asta cu declaratiile e destul de relativa. Zice si el asa, si a zis ca sa nu il injure suporterii pe unde joaca!

Pacat e ca nu il duce capul "sa lase loc de Buna ziua"!

Speram ca o sa joace bine - ca pe noi asta ne intereseaza, nu?

Asa cum asteptam si de la Badoi si Rada.

CebaLaur07.08.2007 09:52

Rada poate sa dea 2 goluri cu Dinamo, 3 cu Rapid si 2 cu Real ca tot nu-l iert!

Macar Badoi nu a iesit cu declaratii acide la adresa Stelei, dar ale lui Rada nu numai ca au fost acide, dar au fost jignioare si de asta nu-l iert niciodata!

bodanelu07.08.2007 10:00

Rada, Plesan succes... dar... pentru mine sunteti Oprita 2 si 3.

boxy07.08.2007 11:19

Cred ca este un transfer bun!

raluca cârcei07.08.2007 12:00

Un transfer dupa cate se pare reusit, se vedem cum se prezinta in C.L. Bine ai venit si multe succese cu echipa noastra de suflet, Steaua!

fiskeR4SteauA07.08.2007 15:30

Plesan a jucat la Craiova... nu cred ca a tinut vreodata cu Dinamo chiar daca a jucat acolo.

La conferinta de presa zicea ca si-a dorit de mult sa ajunga la Steaua! Sa speram ca o sa faca treaba! :tongue:

Wally07.08.2007 16:23

Si tu chiar l-ai crezut cand a zis ca si-a dorit de mult sa ajunga la Steaua?

Red-Blue Shark07.08.2007 16:44

Despre Plesan nimic de zis un jucator profesionist care pe primul plan este salariu si dupa aceaia echipa la care evolueaza , eu cred ca a venit la Steaua in mare parte din cauza ca avem sanse foarte mari sa jucam in CL , eu sper ca si el si Rada,Badoi sa se descurce si sa se dedice culorilor ros-albastre... lucrul cel mai importanta este sa se acomodeze....

Oricum despre Plesan eu zic ca e un lucru pozitiv pentru Steaua chiar daca unde a ajuns a dat tot felul de declaratii , eu sper ca el cu Dica,Croitoru,Radoi si Neaga sa duca Steaua in CL si sa castigam campionatul.......E cel mai importanta lucru ... spre cl

dmb07.08.2007 17:19

Acuma cind in strainatate se transfera un jucator nu asteapta nimeni sa dea declaratii cum si-a dorit el de mult sa ajunga la acel club. Omul schimba un servici cu altul. Primeste un salariu si da ce poate.

In Romania este altfel. Te uraste ca nu te-ai nascut pe gazonul din Ghencea ci in maternitate ! Daca totusi ai mai jucat la alt club atunci e jale mare. Iar daca pleci de la Steaua e o catastrofa!

Lumea asteapta declaratii pompoase si jucatorului nu-i ramine decit sa le dea. Unii o fac. Altii mai inteligenti nu.

Acum eu de la Plesan nu astept sa-si scrie vreo teza de doctorat ci sa joace bine. Imi este egal ce a spus de cine si pe unde. Alea toate au fost ieri. Astazi e o noua zi. Sper ca o zi buna pentru Steaua cu Plesan!

Daca Hagi a vazut in el un jucator bun inseamna ca este un jucator bun.

axl2308.08.2007 12:44

Bun venit la Steaua, va dura ceva pana sa incep sa te apreciez, asta daca meriti.

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 13:00

Plesan va demonstra... ca are talent de Steaua!

thierry08.08.2007 13:56

Mihaita nici nu are prea multe meciuri internationale... o sa ii fie putin greu... dar eu cred ca se va descurca... spre cl

«1235»